Bi bakarmisiniz

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
selam arkadaslar. Gecenlerde bir konu acmistim galiba esim erotik masaj salonuna gitmis diye. Bugun yine takip ettik ve yine o adrese gitti. Telefonumdan takip edebiliyorum. O adreste 3 ev numarasi gozuktu ayri ayri her baktigimda en ev numarasinij biri o masaj salonuna ait. Obur ev numaralarina baktigimda bisey bulamadim internetten. Sizcede kesin oraya gitmismidir yani baska napsinki orda degilmi? Ve bu arada yine arkadasin evindeydik dedi ve o masaj salonu baska bir sehirde yani o bile yalan eger masaj salonuna gitmis olmasa bile.

Ben napicam bana akil verin. Tatil planlarimiz vardi araba alicakti tatile gitmek icin birsuru hayaller planlar:( eger esim oyle bir masaj salonuna gittiyse, beni aldatmis olmuyormu? Internet sayfasinda ciplak masaj yapildigi yaziyor. Masaj yapan kisi ve yaptiran kisi. Birlikte olundugu yazmiyor sadece ciplak masak yaziyor. Lutfen bi akil verin aldatmis oluyormu bu durumda? Bende beyin kafa kalmadi:( Okudugunuz icin tesekurler.

Beni bi sallayin kendime getirin. Salak salak dusunuyorum. Sadece masaj yaptilarsa aldatmis oluyormu? Kendime bunu sorup duruyorum cildiricam:KK43:
Ama spa merkezi değil, erotik masaj salonu sen dedin.
Ha tut ki aile yerine gitti, neden yalan söylüyor?

O tarz bir salonsa gerçekten orda ki masaja mutlu son deniyor uzak doğuda falan çok yaygın birsey erkekler seviyor o tarz şeyleri öncelikle emin olun gercekten orayamı gidiyor ve orası mutlu son denilen bir yermi

Ben de aldatıldım
İçin nasıl yanıyor biliyorum
Öfken kırgınlığınla dövüşüyor

Şoktasın hala, konduramıyorsun

Ondan uzak kalıp düşününce fark edeceksin

Mantıklı kararlar alacaksın

O tarz bir salonsa gerçekten orda ki masaja mutlu son deniyor uzak doğuda falan çok yaygın birsey erkekler seviyor o tarz şeyleri öncelikle emin olun gercekten orayamı gidiyor ve orası mutlu son denilen bir yermi
Nasil emin olucam bilmiyorum. 3 ayri ev numarasi cikti ve sadece biri o salona ait. Gpsle takip ediliyo galiba ve yanilma payi var azda olsa. Ben kumar oynamayami gitti diye bakmak isterken neyle karsilastim:(

Nasil emin olucam bilmiyorum. 3 ayri ev numarasi cikti ve sadece biri o salona ait. Gpsle takip ediliyo galiba ve yanilma payi var azda olsa. Ben kumar oynamayami gitti diye bakmak isterken neyle karsilastim:KK43:
O adrese gidip bakma şansınız yokmu öyle deneyin içiniz rahat etsin yinede yalana ne gerek var onu anlamadım

Ben de aldatıldım
İçin nasıl yanıyor biliyorum
Öfken kırgınlığınla dövüşüyor

Şoktasın hala, konduramıyorsun

Ondan uzak kalıp düşününce fark edeceksin

Mantıklı kararlar alacaksın
Nasil uzak durucamki ama:( ve napicam bilmuyorum. Aramizda iyiydi son zamanlar yani kavgaliyken gitti desem oda degil. Ozaman bile kotu tabi gitmesi ama yani aramiz suan normal ve bana iyide davraniyor ve bende tabi caktirmamak icin. Napicami bilmedigim icin bisey belli etmedim daha. Ve bir hafta sonra amcamin nisani var, nisandan once huzursuzluk cikartmakta istemiyorum galiba bilmiyorum:(

O adrese gidip bakma şansınız yokmu öyle deneyin içiniz rahat etsin yinede yalana ne gerek var onu anlamadım
Adrese gidip bakabilirim ama 3 adres cikiyor degisikli surekli. Ama sadece o adreste o salon cikiyor. Ya diger adresler dogruysa mesela bi arkadasina gittiyse ama buda mantiksiZ yani ozaman neden soylemesinki:(

Nasil uzak durucamki ama:KK43: ve napicam bilmuyorum. Aramizda iyiydi son zamanlar yani kavgaliyken gitti desem oda degil. Ozaman bile kotu tabi gitmesi ama yani aramiz suan normal ve bana iyide davraniyor ve bende tabi caktirmamak icin. Napicami bilmedigim icin bisey belli etmedim daha. Ve bir hafta sonra amcamin nisani var, nisandan once huzursuzluk cikartmakta istemiyorum galiba bilmiyorum:KK43:
Nişan bahanesiyle erken git
Uzaktayken daha iyi düşünürsün

Adrese gidip bakabilirim ama 3 adres cikiyor degisikli surekli. Ama sadece o adreste o salon cikiyor. Ya diger adresler dogruysa mesela bi arkadasina gittiyse ama buda mantiksiZ yani ozaman neden soylemesinki:KK43:
Üç adresi de öğren neresi tam olarak hangisindeyim dedi doğrumu söylüyor o binada arkadası varmı kumar oynatılan masaj salonu adı altında bir yermi yakında ki yerlerde nereler var vs vs vs

Üç adresi de öğren neresi tam olarak hangisindeyim dedi doğrumu söylüyor o binada arkadası varmı kumar oynatılan masaj salonu adı altında bir yermi yakında ki yerlerde nereler var vs vs vs
Arkadasi bizim kaldigimiz sehirde yani gittim dedigi arkadasi. Ama esim baska sehirde gorundu. Ve arkadasina gitseydi bana soyledi aslinda baska sehirdede olsa. Kumarhane varmi diyede baktim o civarlarda ama bulamadim internetten

Kafanda ne kadar soru varsa önce hepsini sıraya diz, sonra da gidip bul soruların cevaplarını.
Niye kendini yiyosun burada?
Arkadaşına gitmiştin ne tarafta onun evi diye sorabilirsin laf arasında. Niye sordun derse bi arkadaşım seni görmüş galiba şurada diye yalan söyle. Benzetmiş heralde de geçiştir. Söylediği yerle gittiği yer aynı noktada mı bak.
Farklı yerdeyse zaten o masaj salonu tek kalıyor gidilebilecek. Oraya da git bi bak etrafa başka bi yerde olma ihtimali var mı diye. Hatta ben olsam masaj salonuna da girer bakardım. İnternetten vs salonla ilgili bilgi al, gerçekten mutlu son muymuş.
Her sorun cevap bulunca da nasıl boşanacağını düşünmeye başlaman lazım. Çünkü şüphelerin doğruysa evet aldatmış oluyor.

Kafanda ne kadar soru varsa önce hepsini sıraya diz, sonra da gidip bul soruların cevaplarını.
Niye kendini yiyosun burada?
Arkadaşına gitmiştin ne tarafta onun evi diye sorabilirsin laf arasında. Niye sordun derse bi arkadaşım seni görmüş galiba şurada diye yalan söyle. Benzetmiş heralde de geçiştir. Söylediği yerle gittiği yer aynı noktada mı bak.
Farklı yerdeyse zaten o masaj salonu tek kalıyor gidilebilecek. Oraya da git bi bak etrafa başka bi yerde olma ihtimali var mı diye. Hatta ben olsam masaj salonuna da girer bakardım. İnternetten vs salonla ilgili bilgi al, gerçekten mutlu son muymuş.
Her sorun cevap bulunca da nasıl boşanacağını düşünmeye başlaman lazım. Çünkü şüphelerin doğruysa evet aldatmış oluyor.
Cok tesekurler. Bana bugun gittim dedigi arkadasi bizim sehirde kaliyor. Ama esim baska sehirde gozuktu o yer bulma uygulamasindan. Yani eger baska sehirdeki arkadasina gittiyse soylerdi. Ve bu 12 gun oncede olmustu. Yine arkadasa gidiyorum diye cikti ve o sehire gitti. Internet uzerinden gider adreslerde bisey cikmiyor yani baskalarinin gidebilecegi bir yer cikmiyor. Sadece o masaj salonu cikiyor:(

Konularına bakiyorum da bence nolur bosan artık. Hani evlisin sebep olmak çok kötü ama adam seni aldatıyor bu belli. Üstelik mutlu da değilsin.
Tamam hemen boşama ama bu kadar iyi takipteyken bence suçüstü de yapabilirsin sen.

Back
X