bi bakarmısınız

Eurofertıl veya jınemed ıdır ben seyretmedım ama baŞkasını almıyolar bırde avrupa Şafakın tÜpcÜlerı Çıkıyor

eurofertil olması gerek
eğer oysa istanbul eurofertile gidenler bin pişman
burada biraz araştırma yapabilirsin

canım deneyimlerime dayanarak sana şu kadarını söyleyebilirim ki seda sayanda çıkan hiçbir hastane ya da doktora güvenme. ben de eurofertilde 2 tüp denememi yaptım sonuç negatif. orada hiçbir problemimin olmadığını embriyoların çok iyi olduğunu söylemiş ve dondurmuşlardı da. sonra memoriale geldim. embriyolarımın fotoğraflarına baktılar ve onların kesinlikle 2. kalite embriyo olduğunu, bu kalitedeki embriyoların da dondurulamayacağını söylediler. yani para almak uğruna bi de beni kandırdılar. doğru düzgün tetkik yapmıyorlar çünkü kendi bünyelerinde laboratuarları yok. tüp bebekte en önemlisi laboratuar. onlar internet sitelerinde labr. varmış gibi gösteriyorlar ama binalarının arkasında bulunan özel bi labr. işlemleri yapıyor. sakın sakın tavsiye etmiyorum.

seda sayanda çıkan iç hastalıkları uzmanı diyetisyen gürkan kubilaya gittim. aman allahım ne baştan savma yer orası öyle.kaçak çalışıyor. tabelası bile yok. 5 kişiyi aynı anda içeri alıyor adam, eline liste tutuşturuyor, verdiğin paraya göre 1 hafta veya 2 hafta sonra tekrar gidiyorsun, yine 5 kişi birden içeri alıyor, şak şak vakit kaybetmemek için eline listeyi tutşturuyor, bi soru sorduğundaysa sen beni televizyonda bunları anlatırken izlemedin herhalde diye başından savıyor. 2 ay paket program için (paket program dediğim gibi haftada bir gidip eline lidteyi tutuşturup yollamaları) 650 tl bayıldım ve her gittiğimde 1 dakika bile sürmedi ilgilenmesi. 62 kilodan 1 kilo bile veremeden paramı çöpe atmış oldum. eşim de ben de bi daha seda sayanda çıkan kimseye güvenmemeye karar verdik. bize 2 tüp bebek ve artı 650 tl ya mal oldu. benden söylemesi...

canım izlemedim ama,jinemet hastanesi ise teksen çamlıbel çıkmıştır.benim ilk denemem orada oldu şuan ikizlerime hamileyim.hastaneyi ve doktorumu herkeze tavsiye edebilirim,her konuda çok ilgili bir hastane.

teksen camlıbel akrabamı dolandırdı toplanamıyacak kadar küçük mmdeki yumurtasını tek yumurtasını topladı , ve transfer olamaz buna dediler.. bahcecide yaptırdı 4. denemede hamile kaldı şuan ücüzlere hamile

tşk ederim umut dünyası işte tv leri bu konuda takip ediyorum onuda bugün gördüm ancak sonuna denk geldiğim için kim olduğunu anlayamadım.neyse uyardığınız iyi oldu teşekkürler

fatoş maddi sıkıntın yoksa bahceci , memorial , umut tüp bebeki tavsiye edebilirm canım..

ben şu an marmara üniversitesi tüp bebk ünitesinde tedavi oluyorum dr tevfik yoldemir ssk lı olduğum için iki kere ssk da denicem artık gerisine o zaman bakarım inş gerek kalmaz.

Back
X