Bi bakarmisiniz

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Merhaba burda bu cok affiniza siginarak aciyorum arkadasim soruyor bu soruyu ama bende merak ediyorum regl zamaninda arkadan surtunerek bosalmak gunahmidir konu lutfen kapanmasin en azindan gecerli cevaplar alana kadar yine ozur dilerim boyle bir soru sordugum icin cevaplariniz icin teşekkürler simdiden

Merhaba burda bu cok affiniza siginarak aciyorum arkadasim soruyor bu soruyu ama bende merak ediyorum regl zamaninda arkadan surtunerek bosalmak gunahmidir konu lutfen kapanmasin en azindan gecerli cevaplar alana kadar yine ozur dilerim boyle bir soru sordugum icin cevaplariniz icin teşekkürler simdiden
Burada kimden fetva almayı umuyorsunuz?

Hep bunu yapmak istemiştim :KK53:

66avWl.webp

O değil de regl zamanında olduğunu niye özellikle belirttin? Normal zamanda günah değil de reglken mi günah?

bildiğim kadarıyla anal haram. sürtünmek girmez herhalde :) evliyseniz tabiiii
sanırım bununla ilgili daha iyi kaynakları google dan aratarak bulabilirsiniz.

kim nereye sürtmüş anlamadık tam.
konu dini çeriğe girmesin diyorum ama kadın nikahlı kocasına dahi regl dönemindeyken göbekle diz kapağı arasındaki alan bakımından haramdır.
2 gün de kimse kendini bir yere sürtmesin.
ve lütfen kendi vücudunuzua tanımadan, inancınızın gerektirdiği ilmihal bilgilerini öğrenmeden EVLENMEYİN.
sonra oram sürtüldü buram şöyle oldu oluyor.
evlenmek sadece bir vajinaya ya da penise sahip olunca üstesinden gelinecek bir olay değil.

Sürtünerek kinetik enerji açığa çıkar:KK53::KK70:

o degılde bı ara forumda vırus gıbı dolasan bır pozısyon vardı
durun tarıf edeyım anladıgım kadarıyla
sırt ustu yatılıyor
bır bacak ıce dogru dızden kırılıyor
dız kapagının sevıyesı oldugu yere varya oraya
hayatımda duydugum en sacma seydı :)

ooooo sürtunmeee kuvvetıııı dıncılere degıl bana sor fencıyım ben

öhümm sürtünme sonucu acıca cıkan enerji sonucunda arka tarafınızda deri kaybı ve esınızın malum yerınde de deri kaybı meydana gelebılır bu zedelenmeler sonucunda da enfeksıyon kapma rıskınızz yuksek hem sizin hem de eşinizin

tavsıyem regl dönemınde 4 5 gun sabretmenız ve regl bıtımınde çokkk daha verımlı bı ılışkı yasamanızdır ...

Regl dediğin 4-5 gün sürer arkadaşın ve kocişi 4-5 güncük kendilerini tutuversin bir zahmet.
Hem hijyenik değil hem tiksinç.

Back
X