Bi bakarmisiniz?

Asksevgihuzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
1.062
1.093
133
30
Kizlar cocugum olmuyor ve bu mubarek aylarda yer gok duayla diyerek 500 yasin dagitiyorum 1 kisi 1 tane okuyacakmis bunun hikmeti oradaymis okumak isteyenler yazabilirmi lutfen...

Son düzenleme:
Okuruz tabiii neden okumayalim
canım bence toplanalım hamile kalmak istiyen okadar çok kişi varki liste yapalım vere biliyosak yakınımızdaki kişilerede verelim çümkü 1 kişi için 1 kişi anca 1 okuya biliyo okuyanlar burdan bildiri yapsın bide girdiğimiz topiklerede yazalım gelen olur belki sonra başlarız

kim için okunacagınıda yazarsak daha net olur sayı belli olur o açıdan

canım bence toplanalım hamile kalmak istiyen okadar çok kişi varki liste yapalım vere biliyosak yakınımızdaki kişilerede verelim çümkü 1 kişi için 1 kişi anca 1 okuya biliyo okuyanlar burdan bildiri yapsın bide girdiğimiz topiklerede yazalım gelen olur belki sonra başlarız
olur cok iyi olur ya illa 500 olmasinada gerek yok 41 e tamamlasakda olur ki her gun 41 yasin cikcak kadar yapalim sonrasinda cogaldikca cogaliriz insallah

kılar bide bişiy sor
olur cok iyi olur ya illa 500 olmasinada gerek yok 41 e tamamlasakda olur ki her gun 41 yasin cikcak kadar yapalim sonrasinda cogaldikca cogaliriz insallah
inşallah şimdi ozaman listede olmak istiyenler adını yazsın isimli dua makbul çümkü banada diyi yarın akşam listeyi yaparız ben başlıyom ismimm Türkan kızı şeyma

bide bu adresi öbür topiklere nası etketliyoz bilemedim bilen varmı aranızda

Back
X