bi bakin hamile kalmis miyimdir

oylesinebirisi4266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
10
2
1
22
sevgilimle 25 haziranda bi seyler yasadik ovulasyon zamanim 29 30 hazirandi reglim biteli 9 gun olmustu yasadik dedigimiz seyde bosalma olmadi icime girmedi surtunmedik ama ben ona o da bana masturbasyon yapti zevk suyunda sperm olabiliyormus bazen ama havayla birlikte ölüyormus sevgilim kendi parmagina tukurup bana soktugunda orda zevk suyu kalmis olup hamile kalmis olabilir miyim hamile kaldim diye cok tedirginim 18 gun gecti ustunden midem falan bulanmadi belirti yok ama yinede tedirginim

Tövbe Allahım 😅 seni bu kadar saçma düşündürüp burada ciddi ciddi bu şekilde hamile olabilir miyim sorusunu sorduracak kadar korktuğun biseye neden kalkışıyorsun ki 😅 şaka gibi

sevgilimle 25 haziranda bi seyler yasadik ovulasyon zamanim 29 30 hazirandi reglim biteli 9 gun olmustu yasadik dedigimiz seyde bosalma olmadi icime girmedi surtunmedik ama ben ona o da bana masturbasyon yapti zevk suyunda sperm olabiliyormus bazen ama havayla birlikte ölüyormus sevgilim kendi parmagina tukurup bana soktugunda orda zevk suyu kalmis olup hamile kalmis olabilir miyim hamile kaldim diye cok tedirginim 18 gun gecti ustunden midem falan bulanmadi belirti yok ama yinede tedirginim
Değilsindir rahat ol. Eğer endişeliysen adetin gecikince test yaparsın ama imkansız derecede hamile Değilsindir diye düşünüyorum

yok daha reglime 3 4 gun var umarim olurum sence tedirgin olmali miyim
Canım sen tedirgin ol ve bidaha erkek cinsinden herhangi bir şeye yaklaşma herşeyin bir oluru vardir sorduğun soruyu ikinci kez okusan cevabı alırsın bence. Bir muhtemelen yaşın biraz küçük sanırım ki 6. Sınıfta gösteriliyor bu konular sırası geldiğinde öğretmenine de sorabilirsin.

5dk iyi bir süre o süreyi göremeyen erkekler var 😂
Yani böyle üremeyi başarırsanız gerçekten ceketten hamile kalma olasılığınızla yarışır bu durum.

Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum ama hafi gerçekse parmağı sokturacak raddeye geldikten sonra çatır çatır sevişin de bir işe yarasın yaptığınız o ne öyle be

Back
X