Bi bakın hele

bende dertliyim.
telefonu götürmek zorundayım..
her okulda emanete almıyorlr ne yaparsan yap diyorlar
botumun içine saklayım diyorum onda da çok tırsıyorum

nasıl yaptn cnm merak ettim ben seni ?
bene telefonu pantolonumun arka cebine koydum kadında elimde çanta olunca onunn içine baktı üzerimi aramadan geç dedi . bende sonra cebimden çıkartıp çantama attım sınav da kuralları okurken gözetmen b de diyo içeriye getirdiyseniz şimdi verin yoksa açığa çıkarsnz işte sinyaller war falan dedi de yok öyle bişey ya ben telefon kapalı girdim walla hiç de bi sorun olmadı yırttım :) yarında annemle giderim ona emanet ederim artık . sınavıma girebldim benimkiylede konuşabildim şükür sorunsuz gçti günüm inşallah seninkide öyle geçmiştir .

ben seneler seneler once gırmıstım..
kapıda arama yapıp tellerı alıyolar..
çıkışta sen gerı alıyosun..
tabı ben bunu göze alamadım..
gıttım bı butıge teslım ettım

ben telefonu bile soktum içeri bi işime yarramayacaktı ama kimseye bırakmamak için sokmak zorunda kaldm arka cebime koymştm pantolonumun elimdede çanta vardı kadın çantaya baktı üzerimi aramadan geç dedi zaten üst aramada öle en fazla yan ceplere bakyolar geç diyolar resmen göstermelik üst arama yani .. Herşeyi içeri aldılar walla . çanta kendimize ait silgi kalem . kolye küpe yüzük hepsi .. ama telefon yasak tabi onu almıyolar ama üzerini pek aramadıkları için tel sokmak basit .

çok komikti yaa!!
arabadan inerken telefou botun içine koydum
bataryasınıda cüzdana sakladım..
okulun içinde beklerken kantinin oldugu yere gittm
büyük bir kantin biraz oturdum ama içim içim yiyor yakalanacam diye kafamda türlü senaryolar
sanki çok önemli bir sınavda insan cesaretsiz olunca böyle oluyor işte
sonra dayanamadım kantinciye sordum teli emanet alıyormusunuz oda alıyoruz dedi
bende tamam getireyim o zaman dedim
milletin içinde botun içinden telefonu çıkaramayacağım için okulun yan tarafına gittm çıkardım verdim
rahatladım o zaman..
ilk defa sınava girdiğim binada açık kantin emanet alıyorlardı şansıma iyi dek geldi
bakalım yarın ne olacak hayırlısıyla bi atlatsaydım..
yine direk kantin açıksa sorarım emnet alıyorlarsa bırakırım yok dersede bota teslim ederim napıyım
o değilde sınav soruları gittikçe zorlaşıyor
yarın inglizce 3 var en korktugum sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…