slm kızlar açık karamele boyattım uçlarınıda sarı yaptırdım aslında başka bişey için gitmşştim bunuda beğendim şimdiki sorunumdaa bu saçaa hangi renk makyaj yapıcam beyaz tenliyim
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim cnmm =) yeşil kalem bana hiç yakışmıyo yaa yadaa alışkın olmadığım içnmi bilmiyorum ama denicem tekrr![]()
canım hangi boya ve numarayı kullandın benm sacımda çıkolata rengi senın sçına bayıldım yaa tutarmı bılmem ama:) güle güle kullan![]()
sen sanırım bana göre daha açık tenlisin.eğer öyleyse bi rimel bi de kırmızı ruj hoş olur![]()
toprak renkleri gider bence,hakiler kahvenin mat tonları,ten rengine yakın parlatıcı da sürülmüş bir ruj,harika olur,saçını boyarken öncelikle açma işlemi yaptılarmı,yoksa direkt boyamı bu? güle güle kullan çok hoş olmuş
Sac rengine bayildim, güle güle kullan![]()
Toprak tonlarinda göz ve dudak makyaji iyi gider. Yesil de gider, ama aliskin degilsen haki yesil, yosun yesili gibi renkler kullanabilirsin. Cesursan ve kendine yakistiriyorsan kirmizi ruju da dene derim![]()