• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakın konuma...

Beyazkure

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
1.603
410
698
merhaba kızlar,,şimdi konu açmıştım ama o yönden değil de diğer yönden sizden yardım almak istiyorum biz eşimle tartıştık bayramın birinci günü öylesine küçük bişeydi ertesi günde sabah annemlere gideriz normalde bu da kalktı gitmiycem dedi ve biz kavga ettik ve onun ailesi de öğrendi iş büyüdü onların yanında boşancam filan dedi..bende ona kırıldım ve eve gelmesini istemedim önceki konudaki olaydan dolayı 1 gece annesinde ve 1 gece ablasında kaldı..şimdi de evde kalıyo konuşmuıyoruz ayrı yatıyoruz,neyapacağımı bilmiyorum ben ondan çok büyük özür filan bekliyorum,diğer konuda olduğu için biraz sinirliiyim,ya aslında şu an çok karışığım..belki de sonuna geldik bi de ben aileler duyunca çok soğudum gibi oldu,ben şimdi nasıl bi tavır takınayım evde? işte dün sadece boşanalım ailelere sölemeyelim boşandıktan sonra söleyelim dedi bende tamam dedim okadar.niye bu kadar büyütyo anlamadım....

daha önce boşanma söz konusu oldumu
eğer olduysa rutin kavga derim ama ilk defa söylüyorsa düşünmekte yarar var
kavga ettiğiniz konu da haklıysanız açıklama yapıp özürdilemeyin ama eğer o haksızsa zeytin yağı derim
kendi suçunu bastırmak için daha ağır lafllar ediyor olabilir

eşin boşanma kararını önceden almış gibi görünüyor.
bir bahane arıyormuş ve bulmuş.senin de kanına dokunsun diye ailesinin yanında da dile getirmiş.
sebebi başka bir kadın olabilir ve ya seni artık istemiyor olabilir bilemem.
ama bu işi ona belli etmeden iyice bir araştır.kaç yıllık evlisiniz ve aç yaşındasınız?

Konu ne bilmiyorum
Ufak bişeydi diyosun ama eşin boşanmayı kafaya koymuş gibi
Belki de zaten boşanmayı düşünüyodu bu olay da bahane olmuştur

merhaba kızlar,,şimdi konu açmıştım ama o yönden değil de diğer yönden sizden yardım almak istiyorum biz eşimle tartıştık bayramın birinci günü öylesine küçük bişeydi ertesi günde sabah annemlere gideriz normalde bu da kalktı gitmiycem dedi ve biz kavga ettik ve onun ailesi de öğrendi iş büyüdü onların yanında boşancam filan dedi..bende ona kırıldım ve eve gelmesini istemedim önceki konudaki olaydan dolayı 1 gece annesinde ve 1 gece ablasında kaldı..şimdi de evde kalıyo konuşmuıyoruz ayrı yatıyoruz,neyapacağımı bilmiyorum ben ondan çok büyük özür filan bekliyorum,diğer konuda olduğu için biraz sinirliiyim,ya aslında şu an çok karışığım..belki de sonuna geldik bi de ben aileler duyunca çok soğudum gibi oldu,ben şimdi nasıl bi tavır takınayım evde? Işte dün sadece boşanalım ailelere sölemeyelim boşandıktan sonra söleyelim dedi bende tamam dedim okadar.niye bu kadar büyütyo anlamadım....

eşiniz boşa mak istiyo sizi sanıyorum malesef hem dünki konudanda bunu anlayabiliriz
demekki bilinçli istiyor bunu

eşin boşanma kararını önceden almış gibi görünüyor.
Bir bahane arıyormuş ve bulmuş.senin de kanına dokunsun diye ailesinin yanında da dile getirmiş.
Sebebi başka bir kadın olabilir ve ya seni artık istemiyor olabilir bilemem.
Ama bu işi ona belli etmeden iyice bir araştır.kaç yıllık evlisiniz ve aç yaşındasınız?

istememsiiçin büyük bişey olması gerekmiyormu bana başka kadın gibi geliyor

zaten yazdan beri anlaşamıyoruz onunda etkisi var fikir ayrılıklarımız var çok küçük şeylerden çok büyük kavgalar oluyo herseferinde o benden kaynaklandığını düşünüyo ben ondan..o yüzden boşanmayı düşünüyorduk zaten..ama ben şu an ne yapacağımı bilemiyorum sadece

zaten yazdan beri anlaşamıyoruz onunda etkisi var fikir ayrılıklarımız var çok küçük şeylerden çok büyük kavgalar oluyo herseferinde o benden kaynaklandığını düşünüyo ben ondan..o yüzden boşanmayı düşünüyorduk zaten..ama ben şu an ne yapacağımı bilemiyorum sadece

ben bunun altında başka şeyler sezdim arkadaşım etraflıca araştırmalısın.mailler telefon dökümleri face ne varsa araştır bence.

neyde anlaçamıyosunuzanlamadım neden oamzn net demedi ayrılalım diye şimdi söylüyor
gayret gösteriyormuydu yada sizmi daha çok gayret gösteriyordunuz
bikaç gün evvelboşoldiye boşamaya çalışıyor sonra sözadiyor
var bunda bişey vaaaaaaaaaar

böyle konuşmadan olmaz..
açık açık konuşup öyle karar vermek lazım...
böyle boşanalım demekle hemen boşanılırmı...

merhaba kızlar,,şimdi konu açmıştım ama o yönden değil de diğer yönden sizden yardım almak istiyorum biz eşimle tartıştık bayramın birinci günü öylesine küçük bişeydi ertesi günde sabah annemlere gideriz normalde bu da kalktı gitmiycem dedi ve biz kavga ettik ve onun ailesi de öğrendi iş büyüdü onların yanında boşancam filan dedi..bende ona kırıldım ve eve gelmesini istemedim önceki konudaki olaydan dolayı 1 gece annesinde ve 1 gece ablasında kaldı..şimdi de evde kalıyo konuşmuıyoruz ayrı yatıyoruz,neyapacağımı bilmiyorum ben ondan çok büyük özür filan bekliyorum,diğer konuda olduğu için biraz sinirliiyim,ya aslında şu an çok karışığım..belki de sonuna geldik bi de ben aileler duyunca çok soğudum gibi oldu,ben şimdi nasıl bi tavır takınayım evde? işte dün sadece boşanalım ailelere sölemeyelim boşandıktan sonra söleyelim dedi bende tamam dedim okadar.niye bu kadar büyütyo anlamadım....

Oo esiniz annesinin evine gitmis, ne komik. Kolay miymis oyle bosanmak? Esiniz blof yapiyor. Siz uzulup nolur yapma dagitma yuvamizi diyeceksiniz, o da sizi terbiye etmis olacak. Yemeyin. Sadece sessizliginizi birkac gun koruyun. Goreceksiniz kendisi gelecek. Kucuk bir savas, sabirli olan kazanir merak etmeyin.

yapacak şey belli
oturup kocanla ciddi ciddi
konuş
birden hop boşanalım denirmi yahu

Boşanacaksanızda kesinlikle aile büyükleri bilsin.Eşinizin kendi aramızda boşanalım sonra aileye söyleriz demesi çooook büyük bir soru işareti.Siz yalnız başınıza karar vermeyin.

bu şimdilik bi mesele değil bence daha önceden alınmış bi karar sadece sorun beklemiş yani bi kıvılcım beklemiş bunu sana söylemek için daha önceden sorunlarınız varmıydı bilmiyorum ama kafasına koymuş gibi görünüyor yani tam olarakda bilmeyiormuki ne desem allah yardımcın olsun ...

Arkadasıma eside kimse duymadan boşanalım demiş.megerse sevgilisi varmış işin içinden tertemiz kurtulmak içinmis.sakın ailelerden gizli boşanmaya kalkışmayın

bilmiyorum şu an aynı evdeyiz ama konuşmuyoruz zaten ben ona çok kırgınım,boşanma davası açmak istiyorsa açar,ben de ozaman aileme söylerim zaten...

Gülüm ailelerin haberi olsun
Galıba baska kadın var olabılır yani

canım illa başka kadın olması gerekmez, sadece boşanmak istiyor da olabilir. artık istemiyor demek ki. bence gururunu ayaklar altına atma sakın konuşup etme belli ki terbiyesiz biri bayram günü ben gelmicem falan dediğine göre. ama dava açarsa kesinlikle saklama. akıl akıldan üstündür.

Back
X