• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakin lütfen :(

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
  • Slm bayanlar direk konuya girmek istiyorum benim bi arkadasim var (olmaz olasica) bayagi aramiz iyiydi ama aniden ne oldu bilmiyorum Ortak bi arkadasimiza mmis seni kiskaniyo sseninde benimde çocuğumuz olmamasına çok seviniyo yok evini öve öve bitiremiyo ( ki hic öyle saray yavrusu gibi bi evim yok) gecen aradim bi güzel kizdim sanane dedim karisma hayatimiza krizi boyle hergun aramis bak yine senin hastaneye gitmene laf etti diye kizda beni aradi ben inanmıyorum ama dogrumu diye ben şoookkk! 6 ay ne görüştük ne konuştuk dedim tabi kiz bana inandi tabi o s...gu aradim acmadi msj attim ayip degilmi diye görmeniz lazim sen demissin biri söyledi diyo kim diyorum yemin ettim ama ayip diyo Allahimmm yaninda olsa öldüre bilirdim resmen iftira atti bana sonra sana dava axicam dedim Esim polis kaynim savci bi imzama bakar ama benim Esim ehli yerleri atarsa yanarsin diyo hem suçlu hem güçlü esimede facden msj atmis diğerlerine dusmus yeni gördüm 10 temmuzda" mrb dedikoducu mmisin kocasi :))) karina sahip cik hakkimda konuşmak sizemi düştü sizde çocuğunuzla imtihan olun" kizlar ben bunu napiyim? Bana bi akil verin nolur

Bence en iyisi hic kahile almamak.
Siz ustune dustukce daha bir hirs yapacak.
Belki sizi kiskaniyordur.

• Slm bayanlar direk konuya girmek istiyorum benim bi arkadasim var (olmaz olasica) bayagi aramiz iyiydi ama aniden ne oldu bilmiyorum Ortak bi arkadasimiza mmis seni kiskaniyo sseninde benimde çocuğumuz olmamasına çok seviniyo yok evini öve öve bitiremiyo ( ki hic öyle saray yavrusu gibi bi evim yok) gecen aradim bi güzel kizdim sanane dedim karisma hayatimiza krizi boyle hergun aramis bak yine senin hastaneye gitmene laf etti diye kizda beni aradi ben inanmıyorum ama dogrumu diye ben şoookkk! 6 ay ne görüştük ne konuştuk dedim tabi kiz bana inandi tabi o s...gu aradim acmadi msj attim ayip degilmi diye görmeniz lazim sen demissin biri söyledi diyo kim diyorum yemin ettim ama ayip diyo Allahimmm yaninda olsa öldüre bilirdim resmen iftira atti bana sonra sana dava axicam dedim Esim polis kaynim savci bi imzama bakar ama benim Esim ehli yerleri atarsa yanarsin diyo hem suçlu hem güçlü esimede facden msj atmis diğerlerine dusmus yeni gördüm 10 temmuzda" mrb dedikoducu mmisin kocasi :))) karina sahip cik hakkimda konuşmak sizemi düştü sizde çocuğunuzla imtihan olun" kizlar ben bunu napiyim? Bana bi akil verin nolur
Yol,tam yolunmalık biri çünkü..

Çok karıştı bende. Kimin ne dediği belli değil

Ben ozet geceyim hanimlar

Konu sahibinin kotu bi arkadasi varmis, ortak arkadaslarina konu sahibini kotuluyormus, konu sahibi (artik ks yazacagim kisaca) kotu kadinla iliskisini kesmis. Kotu kadin yine de ortak arkadasa ks hakkinda dedikodu yapmis gorusmedikleri halde. Ks kotu kadini seni dava edecegim benim kocam polis kaynim savci demis. Kotu kadin ksnin kocasina mesaj atip karina sahip cik demis. Ksnin kocasi da dava acma yanlisi degil..

Konuya gelirsek, bence kendi haline birak. Dava acarsan ettigin masrafla kalirsin cunku kazanma ihtimalin sifir. Oyle her dedikodudan tazminat alsa kimse calismaz sadece dava acar para kazanir.

Anlamayanlara özet geçmek gerekirse ; arkadaş bildiğim insan bana iftira atti, dava acicam deyince de " eşim polis kaymim savci bi imzama bakar " dedi eşime tartistigimiz tarihte msj atmis (facebooktan)digerleri ne düşmüş msj aynen şu " karina sahip cik benim çocuğum olmuyorsa size ne ? Kendi çocuğunuzla imtihan olun." sizce dava acsam mi ? Yoksa umursamasam mi diye sordum.

Anlamayanlara özet geçmek gerekirse ; arkadaş bildiğim insan bana iftira atti, dava acicam deyince de " eşim polis kaymim savci bi imzama bakar " dedi eşime tartistigimiz tarihte msj atmis (facebooktan)digerleri ne düşmüş msj aynen şu " karina sahip cik benim çocuğum olmuyorsa size ne ? Kendi çocuğunuzla imtihan olun." sizce dava acsam mi ? Yoksa umursamasam mi diye sordum.

bu ozete gore;
kimsenin akrabalarini one surerek boyle korkutmalarindan urkmeyin, kararliysaniz bir avukatla da gorusun.

fakat esinize mesaj atmasi hos olmasa da yazdigi seye gore siz hatalisiniz anlami cikiyor.
iftira bunun neresinde?

[QUOhenenoctua, post: 36604358, member: 523060"]bu ozete gore;
kimsenin akrabalarini one surerek boyle korkutmalarindan urkmeyin, kararliysaniz bir avukatla da gorusun.

fakat esinize mesaj atmasi hos olmasa da yazdigi seye gore siz hatalisiniz anlami cikiyor.
iftira bunun neresinde?[/QUOTE]
Benim hatali olmam söz konusu değil çünkü ne onun nede diğer arkadasim hakkında kesinlikle konusmadim. diğer arkadasimi arayip bugün beni miss aradi seni kinadi vs. Diye hergun aramis, bunu diyen sahisla son 6 ay hic gorusmedik ne tlfnda ne yuzyuze olayda temmuzda oldu

Esinize ve size saldirmaya devam ederse dava dusunulebilir ama ben ortada hasetci bir kadinin hezeyanlarindan fazlasini gormedim.

Yani siz bu isi adli makamlara tasiyinca elinizde sinirden gozu donmus bir kadinin esinize attigi mesajla ese dosta sarf ettigi birkac anlamsiz cumle olacak.

Eylemlerine devam ederse bizzat gorusursunuz, o gorusmede rahatsiz etmesi durumunda olayi ciddi boyutlara tasiyacaginizi soylersiniz, kapanir gider.

Tabi bunu burada yaptiginiz gibi sinirle degil, sakin ve kendinden emin anlatmaniz lazim.

Aksi halde daha da costurursunuz kadini.

Dövdürtürdüm valla ben olsam :37:
Sabır sınar gibi bir hali var çok sinir bozucu..

Back
X