• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakin lütfen :(

Haklisiniz.ssicaJoy, post: 36604529, member: 619630"]Esinize ve size saldirmaya devam ederse dava dusunulebilir ama ben ortada hasetci bir kadinin hezeyanlarindan fazlasini gormedim.

Yani siz bu isi adli makamlara tasiyinca elinizde sinirden gozu donmus bir kadinin esinize attigi mesajla ese dosta sarf ettigi birkac anlamsiz cumle olacak.

Eylemlerine devam ederse bizzat gorusursunuz, o gorusmede rahatsiz etmesi durumunda olayi ciddi boyutlara tasiyacaginizi soylersiniz, kapanir gider.

Tabi bunu burada yaptiginiz gibi sinirle degil, sakin ve kendinden emin anlatmaniz lazim.

Aksi halde daha da costurursunuz kadini.
[/QUOTE]
Haklisiniz o günden beri ne msj ne tlfn.. Ama bugün eşimin msj kutusunda görünce sinir oldum ortada söylenemeyen sözler var ve bunu gerçekmiş gibi eşime yaziyo. Şahsen gerçek olsa ve benim basima gelse eşine asla msj fln atmam kişiliksiz ya...

Kusura bakmayında bu anlatım diliniLe diil dava mesaj bile yazamassınız..

Bu dil konusunda da iğneleyici yanıtlar sükse yapınca herkes bir laf sokma derdinde.Belliki telefondan yazılmış o yüzden ü,ı,ş kullanmamış.Bu forumda sadece sessiz harfle yazılmış konular var arkadaşlar,herkes tutturmuş anlamadım anlamadım,NESİNİ ANLAMADINIZ?:KK45:

Bence en iyisi hic kahile almamak.
Siz ustune dustukce daha bir hirs yapacak.
Belki sizi kiskaniyordur.
Şahsınıza değil yanlış anlamayın da şu kale almak deyiminin doğru kullanıldığına bir kez denk gelmedim şu kadınlar kulübünde. Kayile, kahile, kaile, kaale, kayele falan bir sürü şekilde kullanılmış. Kale almamak olarak yazılır, a karfi uzatılarak okunur. Bu da benim patlama anımdır. Özürlerimi iletirim tekrar.

Şahsınıza değil yanlış anlamayın da şu kale almak deyiminin doğru kullanıldığına bir kez denk gelmedim şu kadınlar kulübünde. Kayile, kahile, kaile, kaale, kayele falan bir sürü şekilde kullanılmış. Kale almamak olarak yazılır, a karfi uzatılarak okunur. Bu da benim patlama anımdır. Özürlerimi iletirim tekrar.
Duzelttiginiz icin tesekkur ederim.
Yazarken acaba hangisi dogruydu diye dusundum ama yanlis olmus demek.

Back
X