- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Normal canim. Ilerde bebek gelisimiyle sat ı yakalayacaktır benim de öyleydi suan sat a gore gidiyorArkadaşlar merhaba ben 5+2 hamileyim ultrasona göre ama sata göre 7haftalık olmalıyım böyle durumla karşılaşan oldumu normalmi sizce?doktor geç döllenme olmuş dedim kafam çok karışık tedirginim((
not:ultrasona 14nisan gitdigimde oyrendim onda 4haftalıktı
Canm bende nrmalde sata gore 12 haftaligim ama ultrasonda 11 haftaligim. Yumurtlamam gec oldugu icin boyle. Seninde oyledir. Dr gelisimi guzel dedigi surece sorun yapma :)Arkadaşlar merhaba ben 5+2 hamileyim ultrasona göre ama sata göre 7haftalık olmalıyım böyle durumla karşılaşan oldumu normalmi sizce?doktor geç döllenme olmuş dedim kafam çok karışık tedirginim((
Çok teşekkür ederim tatlım inşAllah büyürNormal canim. Ilerde bebek gelisimiyle sat ı yakalayacaktır benim de öyleydi suan sat a gore gidiyor
Tamam tatlım çok sagol yardımın için içim rahatladıCanm bende nrmalde sata gore 12 haftaligim ama ultrasonda 11 haftaligim. Yumurtlamam gec oldugu icin boyle. Seninde oyledir. Dr gelisimi guzel dedigi surece sorun yapma :)
Ayy canımm İnşAllah saglıkla büyür bebişlerimizBenimde öyle tatlım yazdım sana da özelden hatta bir hafta bende fark ediyo şu an 7 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık görünüyo ultrason da
Ben 12ci haftada gidicem bi aksilik olmazsa İnşAllah bebişi tam görmeye)İnşallah sen ne zaman gideceksin doktora kaç hafta bekleyeceksin ben iki hafta bekleyeyim diyorum sekiz hafta bitsin öyle gideyim Allah bi aksilik vermezse inşalalh canım
Ben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum. Günde bir sefer sabah kahvaltıyla birlikte alıyorumKızlar bide folik asit kullanan varmı günde kaç defa ve nasıl?ben 2defa yemekden sonra içiyorum iki tane
Yemekden sonramı canım?bende sabah akşam günde 4tane alıyorumBen hamile kaldığımdan beri kullanıyorum. Günde bir sefer sabah kahvaltıyla birlikte alıyorum
Kahvaltı arasında alıyorum canım. Doktor mu bu şekilde almanı söyledi cok fazla degilmi?Yemekden sonramı canım?bende sabah akşam günde 4tane alıyorum
Doktor mu verdi sana folik asidi ben bir tane kullanıyorumKızlar bide folik asit kullanan varmı günde kaç defa ve nasıl?ben 2defa yemekden sonra içiyorum iki tane
Benim kv doktor o dedi bana iş arkadaşı dogum uzmanı o söylemiş ama ilk başlarda iki tane dedi içmedim dahasında ben sormadım hiçbişey çekindim iki gündür böyle kullanıyorum
Bende aynı durumdayım canım. 17 Nisan'da doktora gittim ultrason kağıdında 4+5 yazıyordu ama ben sat a göre 6+1 olmalıyım. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Doktordan geldikten sonra çok endişelendim acaba boş gebelik mı falan diye düşündüm. Ama buradaki yazıları okudukça rahatladım biraz. Mayısın başında tekrar gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım. Sen de endiselenme canım ultrasona göre değişkenlik olabilirmişArkadaşlar merhaba ben 5+2 hamileyim ultrasona göre ama sata göre 7haftalık olmalıyım böyle durumla karşılaşan oldumu normalmi sizce?doktor geç döllenme olmuş dedim kafam çok karışık tedirginim((
İnşAllah canım ben bebeyi gördüm görmesine ama geç döllenmeye göre endişe yapıyordum oda normalmiş)İnşAllah saglıkla alırız kucagımıza♡♡Bende aynı durumdayım canım. 17 Nisan'da doktora gittim ultrason kağıdında 4+5 yazıyordu ama ben sat a göre 6+1 olmalıyım. Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Doktordan geldikten sonra çok endişelendim acaba boş gebelik mı falan diye düşündüm. Ama buradaki yazıları okudukça rahatladım biraz. Mayısın başında tekrar gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım. Sen de endiselenme canım ultrasona göre değişkenlik olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?