onunmeleyi Canım Ailem Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 722 Emoji Skoru 389 Puanlar 33 22 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi onunmeleyi #21 Teşekkür ederim arkadaşlar ben bi doktoruma danışayım o zaman çokda zarar etmeden
Gizeym İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil... Kayıtlı Üye Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 125 Emoji Skoru 139 Puanlar 53 Yaş 38 22 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi onunmeleyi #22 doruk90 .!.: Benimde öyle tatlım yazdım sana da özelden hatta bir hafta bende fark ediyo şu an 7 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık görünüyo ultrason da Genişletmek için tıkla... Aynen benim de öyle sat 7 haftalık ama doktor 6 haftalık dedi sorun yapma yumurtlamaya göre bence canım.
doruk90 .!.: Benimde öyle tatlım yazdım sana da özelden hatta bir hafta bende fark ediyo şu an 7 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık görünüyo ultrason da Genişletmek için tıkla... Aynen benim de öyle sat 7 haftalık ama doktor 6 haftalık dedi sorun yapma yumurtlamaya göre bence canım.
onunmeleyi Canım Ailem Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 722 Emoji Skoru 389 Puanlar 33 23 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi onunmeleyi #23 Gizeym .!.: Aynen benim de öyle sat 7 haftalık ama doktor 6 haftalık dedi sorun yapma yumurtlamaya göre bence canım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tatlım yardımın için♡_♡
Gizeym .!.: Aynen benim de öyle sat 7 haftalık ama doktor 6 haftalık dedi sorun yapma yumurtlamaya göre bence canım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tatlım yardımın için♡_♡