masumprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Eylül 2009 Mesajlar 326 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 34 Yer Denizli 28 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi masumprenses #1 ya kızlar bende ameliyat olucam ama benim sadece kemer alınacak ne kadar sürede iyileşir çok morarır mı?
ya kızlar bende ameliyat olucam ama benim sadece kemer alınacak ne kadar sürede iyileşir çok morarır mı?
__fstk єη вüуüк тü Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2009 Mesajlar 8.276 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer Diğer 28 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi masumprenses #2 cnm sonucta estetik olcaksin normal bi estetigin süresi ne kadarsa oda öyle olur heralde sen yinede bi doktora danis istersen kaydirigubbakcemile5
cnm sonucta estetik olcaksin normal bi estetigin süresi ne kadarsa oda öyle olur heralde sen yinede bi doktora danis istersen kaydirigubbakcemile5
masumprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Eylül 2009 Mesajlar 326 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 34 Yer Denizli 28 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi masumprenses #3 ya eğer ben korkarım çok şişerse naparım yaaabilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
E edamisra Guru Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2006 Mesajlar 617 Emoji Skoru 1 Puanlar 296 Yer İstanbul 28 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi masumprenses #4 masumprenses .!.: ya kızlar bende ameliyat olucam ama benim sadece kemer alınacak ne kadar sürede iyileşir çok morarır mı? Genişletmek için tıkla... sadece kemer alınsada sonuçda ameliyat olucaksın cnm ..morarma şişme bünyeden bünyeye degisiyor kimisinde hiç birsey olmazken kimiside; mesela ben morarma ve şişmeyi yaşıyor..bi kaç haftada iyileşiyor
masumprenses .!.: ya kızlar bende ameliyat olucam ama benim sadece kemer alınacak ne kadar sürede iyileşir çok morarır mı? Genişletmek için tıkla... sadece kemer alınsada sonuçda ameliyat olucaksın cnm ..morarma şişme bünyeden bünyeye degisiyor kimisinde hiç birsey olmazken kimiside; mesela ben morarma ve şişmeyi yaşıyor..bi kaç haftada iyileşiyor
nehiyy Aşk.. Kayıtlı Üye Katılım 29 Aralık 2006 Mesajlar 925 Emoji Skoru 0 Puanlar 116 Yer Ankara 29 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi masumprenses #5 Ben normalde bile şişen biri olarak davul gibi olucam sanırım :roflol:
__fstk єη вüуüк тü Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2009 Mesajlar 8.276 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer Diğer 29 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi masumprenses #6 nehiyy .!.: Ben normalde bile şişen biri olarak davul gibi olucam sanırım :roflol: Genişletmek için tıkla... zemuszemus istedigin kadar sis sonunda güzel bi buruna kavuscaksinya ins o yeter bayanssulusmile
nehiyy .!.: Ben normalde bile şişen biri olarak davul gibi olucam sanırım :roflol: Genişletmek için tıkla... zemuszemus istedigin kadar sis sonunda güzel bi buruna kavuscaksinya ins o yeter bayanssulusmile