İkisini de seçmem. Hem beni seven, hem sevdiğim, hemde saygı ve görgüden nasibini almış adam gibi adam olanını seçerim. Ki seçtim de yakında düğünüm varIyi aksamlar
Evleneceginiz erkegi secerken sizi cok seven sizin cok sevdiginiz ama sinirlendiginde hemen kufreden agza gelmeyen kelimeler kullanan erkegi mi
Yoksa saygili sizi seven ama ilki kadar sizi sevmeyen sizin de sevmediginiz birini mi secersiniz.
Uzun yillar evli kalinca saygisiz biriyle olmaz diye dusunuyorum. Evli ablalarim bi bakar misiniz
Evlenince daha mi kotu oldu pekiikisiyle de olmaz.. net!
ilerde daha iyi seçeneklerin olur.
çok ciddi karar ver. ince ele sık doku.
ex eşimin küfürlerinden bıkmış biri olarak sevgi yetmez asla tek başına.
Benim bu zamana kadar duyduğum bildiğimEvlenince daha mi kotu oldu peki
2 yılda sürmez 2 ay ancaaşk dediğin ne.böyle küfürlü , saygısız bir adamla evlenince aşk mı kalacak sanıyorsun.en fazla 2 yıl.aşkın meşkin 2 yıl sonra bitince dımdızlak kalacaksın.ne yaptım ben diyeceksin.önemli olan saygı sevgi.aşk bir gün illa ki bitiyor.
evet sırf bu yüzden deli gibi sevdiğim adamdan soğudum . duymadığım hiçbir şey kalmadı inan .Benim bu zamana kadar duyduğum bildiğim
bir adam sevgilisine küfrediyorsa evlendikten sonra o küfrün yanına şiddette geliyor
sonuçta seni seven neden sana küfretsin kendini anlatma şekli bu mu yani onlarca kelime varken
şimdiden o küfürlerle seni sindirecek
3 yıl olacak bize deaşk dediğin ne.böyle küfürlü , saygısız bir adamla evlenince aşk mı kalacak sanıyorsun.en fazla 2 yıl.aşkın meşkin 2 yıl sonra bitince dımdızlak kalacaksın.ne yaptım ben diyeceksin.önemli olan saygı sevgi.aşk bir gün illa ki bitiyor.
aynen öyle2 yılda sürmez 2 ay anca
annemiz babamız bizi pamuklarda büyütsün
sonra elin adamı gelsin bize küfretsin
ailelerin de haberi olmuyor ki böyle şeylerden
bilseler engel olacaklar belkide
Konuşsan senin görüşmene asla izin vermezaynen öyle
ne kadar nazlı büyüttü annem beni o bana neler diyor.
keşke annemle konuşabilseydim bunları
Iyi aksamlar
Evleneceginiz erkegi secerken sizi cok seven sizin cok sevdiginiz ama sinirlendiginde hemen kufreden agza gelmeyen kelimeler kullanan erkegi mi
Yoksa saygili sizi seven ama ilki kadar sizi sevmeyen sizin de sevmediginiz birini mi secersiniz.
Uzun yillar evli kalinca saygisiz biriyle olmaz diye dusunuyorum. Evli ablalarim bi bakar misiniz
Seni sevmeyen biriyle nasi evleneceksin buyucuye mi gideceksin :)))) ikisi de ise yaramazIyi aksamlar
Trafikte bile ben sinirlenirim diye kendini tutuyor kufur etmez. Ama sinirlenince bana agzina geleni sayar. Hic duymadigim seyler duydum sayesindeKüfrediyor da sana mı küfrediyor
yoksa şu trafikte küfredenlerden mi
küfür direkt sana mı yoksa ortaya mı bu önemli bence
Yani bilinçli mi yapıyor yoksa tik gibi her dokunana a... mı diyor
Bence hiç ikisinide kabul etme gerçekten sevdiğin biri olur elbet iki kişi arasında kalmissin belli seven insanın ikinci seçeneği olmazIyi aksamlar
Trafikte bile ben sinirlenirim diye kendini tutuyor kufur etmez. Ama sinirlenince bana agzina geleni sayar. Hic duymadigim seyler duydum sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?