bu hikaye bana çok tanıdık geldi.aynı durumu benim kuzenim yaşadı.ailenin buna alışması biraz garip oldu ama güzel oldu.bence o ailede zaten tanıdıkları ve sevdikleri için kısa sürede benimseyeceklerdir.
panteramAllah arkadasının mutlulugunu ve ilişkisini hayırlı ve daim eylesin.
ilk başlarda baba ve özellikle arkadasın abisi olan abi(tekerleme gibi oldu) daha sert tepki verebilir ama bu gayet doğal ve güzel bir olay sonuçta.
madalyonun diger yüzü de onlar güvenmişler ki evlerini ona açmışlardışarıdan birini tanıyacaklarına. huyunu suyunu tavrını bildikleri kişiye kardeşlerini ve evlatlarını teslim edecek aile. bence herşey güzel olacak. ama en azından abilere çıtlatılması gerek diye düsünüyorum. sonra bizden gizli iş çevirdiniz ne kadardır çıkıyordunuz denmesin. anne de biliyor o da eşini alır hatta cocuklarını acıklar..
cevreye gelince de ; iki gönül bir olunca etrafa .......... düşermiş
elalemmmmmmmmmmm ne derseeeeeeee desiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn sevin sevin sevin
Tepki verecek olsalar anne belirtirdi herhalde.
öncelikle başta söyliyim konunun benimle uzaktan yakından alakası yoktur beni bilen biliyo saten burda tanıyanlar var tanımayanlar için söylemek istedim.. konuyu açmamı arkadaşım istedi fikir edinmek amacıyla
özet geçiyorum :)
kendisi çoçukluk arkdasımdır.çıkmaza girdi kendisi.. 2 abisi var.küçük abisinin arkdaşı var yıllardır evlerine gelir gider artık o aileden sayılır.
abi dediğimiz insandır yıllardır.meğer 2 yıldır benim arkdasıma karsı bişeyler hissediyomuş çoçuk 3 ay önce memur olup başka şehire gidiyo giderken melek teyzeye açılıyo(arkadasımın annesi oluyo ve ne cesaret dedim ! ) ben kızınıza karsı bişeyler hissediyorum benim annem yok sizi anne gibi sevdim benim annem oldunuz. ona söyleyın nolur..3 yıl sonra dönücem rızanız olursa isticem diyo.
neyse kız öğreniyo saten hiissediyodum önceden bana karsı tavırlarından dedi.bayramda bunlar çıkmaya başlıyolar. abilerden ve babadan saklanıyo bu durum. çünkü oğulları gibi sevdikleri çoçuk biricik kızlarıyla beraber !
kızın sorusu bu ;
çevre ne dicek ? yıllardır evlerine girip çıktı bak bak meğer böle bi durum varmış ?
ve abisi ne tepki verecek babası ne dicek ?
abisinin kardeşim ailesinin oğlum diyip bağrına bastıkları çoçuk ?
bu ilşkininn durumu ne olur sizce bayanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?