bi bakıverinnn bacılarrr ;)

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
öncelikle başta söyliyim konunun benimle uzaktan yakından alakası yoktur beni bilen biliyo saten burda tanıyanlar var tanımayanlar için söylemek istedim.. konuyu açmamı arkadaşım istedi fikir edinmek amacıyla ;)

özet geçiyorum :)
kendisi çoçukluk arkdasımdır.çıkmaza girdi kendisi.. 2 abisi var.küçük abisinin arkdaşı var yıllardır evlerine gelir gider artık o aileden sayılır.
abi dediğimiz insandır yıllardır.meğer 2 yıldır benim arkdasıma karsı bişeyler hissediyomuş çoçuk 3 ay önce memur olup başka şehire gidiyo giderken melek teyzeye açılıyo(arkadasımın annesi oluyo ve ne cesaret dedim ! ) ben kızınıza karsı bişeyler hissediyorum benim annem yok sizi anne gibi sevdim benim annem oldunuz. ona söyleyın nolur..3 yıl sonra dönücem rızanız olursa isticem diyo.
neyse kız öğreniyo saten hiissediyodum önceden bana karsı tavırlarından dedi.bayramda bunlar çıkmaya başlıyolar. abilerden ve babadan saklanıyo bu durum. çünkü oğulları gibi sevdikleri çoçuk biricik kızlarıyla beraber !
kızın sorusu bu ;
çevre ne dicek ? yıllardır evlerine girip çıktı bak bak meğer böle bi durum varmış ?
ve abisi ne tepki verecek babası ne dicek ?
abisinin kardeşim ailesinin oğlum diyip bağrına bastıkları çoçuk ?
bu ilşkininn durumu ne olur sizce bayanlar ?

bu hikaye bana çok tanıdık geldi.aynı durumu benim kuzenim yaşadı.ailenin buna alışması biraz garip oldu ama güzel oldu.bence o ailede zaten tanıdıkları ve sevdikleri için kısa sürede benimseyeceklerdir.

bu hikaye bana çok tanıdık geldi.aynı durumu benim kuzenim yaşadı.ailenin buna alışması biraz garip oldu ama güzel oldu.bence o ailede zaten tanıdıkları ve sevdikleri için kısa sürede benimseyeceklerdir.

işte bu kısımda var. tanıdıkları huyunu suyunu bildikleri biirisi ama abiler baba kıskanc seçici insanlar.
koynumuzda yılanmı besledık derler bence haklılarda.
valla ben kıyamet kopar diye beklıyorum ama inşallah guzel seyler olur :)

çevreye bakıcaklarsa işleri var herkes herşeyi konuşur
önemli olan aile içindeki tutumlar
sevilen biri olduğunu söylemişsinz ayrıca çocuğun niyetide ciddiymiş
bu yüzden ben sorun olcağını düşünmüyorum
olsa bile kısa sürede kabullenilir.

bence hiçbir şekilde sorun çıkmayacaktır..bu ailelerde bi değişik anam tanıdık biri olsa ayrı dert,dışardan biri olsa tanımıyoruz derler o ayrı bi dert.ama ben eminim sorun çıkmayacaktır.haa ama bence abiler ve baba bilmeli en kısa zamanda.yoksa damat adayı gelir evde kalırsa bu süre içinde sorun olabilir ileride.

Eğer bu durum abiler ve babadan gizli sürdürülürse daha kötü olur bence öğrendiklerinde.Asıl o zaman koynumuzda yılan mı besledik derler.

Bence şimdi söylenmeli,daha önceden yoktu ama son zamanlarda farkettim diyebilir genç adam.

Hatta anneleri de kızdan önce bana söyledi derse bence etkileyici olur baba ve abiler bakımından.

Ama bu şekilde sürdürmek için de 3 yıl çok uzun,ailenin tamamı bilmeli.

Komşulara falan hiç yansıtılmamalı,bu sefer de 3 yıl boyunca laf olur milletin ağzında.

panteram :16: Allah arkadasının mutlulugunu ve ilişkisini hayırlı ve daim eylesin.:nazar:

ilk başlarda baba ve özellikle arkadasın abisi olan abi :27: (tekerleme gibi oldu) daha sert tepki verebilir ama bu gayet doğal ve güzel bir olay sonuçta.

madalyonun diger yüzü de onlar güvenmişler ki evlerini ona açmışlar :31: dışarıdan birini tanıyacaklarına. huyunu suyunu tavrını bildikleri kişiye kardeşlerini ve evlatlarını teslim edecek aile. bence herşey güzel olacak. ama en azından abilere çıtlatılması gerek diye düsünüyorum.:31: sonra bizden gizli iş çevirdiniz ne kadardır çıkıyordunuz denmesin. anne de biliyor o da eşini alır hatta cocuklarını acıklar..

cevreye gelince de ; iki gönül bir olunca etrafa .......... düşermiş :1:

elalemmmmmmmmmmm ne derseeeeeeee desiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn sevin sevin sevin :16::16:

saten benim arkdasıma söylediğim sey
illaki tepki vericekler direk kabullenmıcekler !
bu kesın birşey tepkiden sonra kabul edebilirler..
ve millet ne dicek diye düşünmek saçma gelıyo bana
millet herseyı dıyo iyi köyü
amaa o iş olursa kapıyı kapattıktan sonra millet olmıcak onların yanında..
mutlu oldukdan anlasabıldıkten ve kendı aılenı ıkna edebıldıkden sonra milletın önemi yoktur ;)

panteram :16: Allah arkadasının mutlulugunu ve ilişkisini hayırlı ve daim eylesin.:nazar:

ilk başlarda baba ve özellikle arkadasın abisi olan abi :27: (tekerleme gibi oldu) daha sert tepki verebilir ama bu gayet doğal ve güzel bir olay sonuçta.

madalyonun diger yüzü de onlar güvenmişler ki evlerini ona açmışlar :31: dışarıdan birini tanıyacaklarına. huyunu suyunu tavrını bildikleri kişiye kardeşlerini ve evlatlarını teslim edecek aile. bence herşey güzel olacak. ama en azından abilere çıtlatılması gerek diye düsünüyorum.:31: sonra bizden gizli iş çevirdiniz ne kadardır çıkıyordunuz denmesin. anne de biliyor o da eşini alır hatta cocuklarını acıklar..

cevreye gelince de ; iki gönül bir olunca etrafa .......... düşermiş :1:

elalemmmmmmmmmmm ne derseeeeeeee desiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn sevin sevin sevin :16::16:

:9::9: hahaa kuşumm aynenn milletee o düşüyo :9:
tepkiyi ben olsam bende veririm saten ... normal tabi o :31:

Ailenin değer yargılarıyla doğru orantılı verecekleri tepki...

Benim ailem olsaydı tepki gösterirdi böyle durumda...Gerçi babam baştan abimin arkadaşlarını evden biri olacak kadar eve getirmesine tepki gösterirdi...:ssz::ssz:

Birde ''z'' yerine ''s'' kullanmanızdaki amaç ne :44::44:

Son düzenleme:
Elalemi düşünürlerse mutlu olamazlar ki.
Bu elalem öyle bişey ki nerde ne dedikodu var, hep onlar yapıyor.
O yüzden takmamak gerek. :19:

Onlar kendi mutluluğunu düşünsün bence, elalemi değil. :16:

Not: Elalemden kastım babası ve abisi değil. ;)

Son düzenleme:
bahsi geçen adamın öncelikle gidip anneye konuyu açması takdir edilesi bir davranış..

eğer önce kızla konuşup ilişkiye başlasaydı koynumuzda yılan besledik durumları düşünülürdü belki ama önce zaten mevzu büyük birine açılmış...
sorun olacağını sanmıyorum...

bildikleri sevdikleri bir oğlan..
niyeti de ciddi...
daha ne istesinler :44:

mutluluklar diliyorum arkadaşınıza...

öncelikle başta söyliyim konunun benimle uzaktan yakından alakası yoktur beni bilen biliyo saten burda tanıyanlar var tanımayanlar için söylemek istedim.. konuyu açmamı arkadaşım istedi fikir edinmek amacıyla ;)

özet geçiyorum :)
kendisi çoçukluk arkdasımdır.çıkmaza girdi kendisi.. 2 abisi var.küçük abisinin arkdaşı var yıllardır evlerine gelir gider artık o aileden sayılır.
abi dediğimiz insandır yıllardır.meğer 2 yıldır benim arkdasıma karsı bişeyler hissediyomuş çoçuk 3 ay önce memur olup başka şehire gidiyo giderken melek teyzeye açılıyo(arkadasımın annesi oluyo ve ne cesaret dedim ! ) ben kızınıza karsı bişeyler hissediyorum benim annem yok sizi anne gibi sevdim benim annem oldunuz. ona söyleyın nolur..3 yıl sonra dönücem rızanız olursa isticem diyo.
neyse kız öğreniyo saten hiissediyodum önceden bana karsı tavırlarından dedi.bayramda bunlar çıkmaya başlıyolar. abilerden ve babadan saklanıyo bu durum. çünkü oğulları gibi sevdikleri çoçuk biricik kızlarıyla beraber !
kızın sorusu bu ;
çevre ne dicek ? yıllardır evlerine girip çıktı bak bak meğer böle bi durum varmış ?
ve abisi ne tepki verecek babası ne dicek ?
abisinin kardeşim ailesinin oğlum diyip bağrına bastıkları çoçuk ?
bu ilşkininn durumu ne olur sizce bayanlar ?

kimse bir şey diyemez ki yani ortada ahlaka aykırı bir durum yok.. çocuk da son derece iyi niyetli annesiyle paylaşıma girdiğine göre yani niyeti gerçekten ciddi.ancak 3 yıl dile kolay bir zaman ama neler sığmaz ki. 3 yıl sonra hala birlikteliklerini koruyabiliyorlarsa söylenecek bir şey yok. yapılacak olay bence kişiler birbirini tanıyor az çok abilerin vs bilgisi olur belli çerçevede görüşürler. 3 yıl olması şart değil diyelim 1 yıl sonra evet evlenebilecek insanlarız dedikleri zaman bir şeyler yapılabilir.

Back
X