- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.