• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakmisim evliyim ..

Sevilmek sevmekten daha önemli bence...O yüzden çok abes bir durum yoksa devam et.Ama nefret etmene takıldım.Nefret varsa bence zorlama.

Nefretten kastim tipim degilll..iri,renkli goz,kiyafet tarzi falan bana gore olmadigi icindi..kiyafetleri degisiyor simdi benim begendiklerimi alip giymeye basladi ama tipe bisey yapamiyorum iste.. ama alistim gibi ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onun ilgisi onu birakmanizi engelliyo. İlgiyi kim sevmez ki ;)

Haklisiniz ilgisi fazla ve buda hosuma gitmiyor degill..

Arkadaşım tipim değil diyorsunuz zorla gidiyorum diyorsunuz sonra görğşmeyi yine kabul ediyorsunuz ilgisi sevgisi size güzel geliyor ancak aynı evi paylaşmak başka birşey sevilmek mutluluk demek değil ilk gördüğünde hoşlandıysan heyecanlandıysan sadece yanındayken değil yokken de yanında olsun istiyorsan o aşkla evlilikte olabilecek sorunlar tolare edilebilir sırf seviliyorsunuz diye evlenirseni bir süre sonra her hareketi gözünüze batar heyecanlandırmadığı için dokunmasını istemezsiniz vs yani duygularınızdan emib olun belki o size çok iyi bir dost olabilir ama eş olmayabilir ikisi çok farklı şeyler

bende; dünyada birtek o kalsa almam dedim..:1:
O beni seviyordu, bense uyuz oluyordum :9:
Söz,nişan derken ağzım bağlandı resmen:52:
Bi bakmışım evliyim :123:

yaninagidince unutuyorum diye bisey yok.neden zorluyosunuzki..bence hic bulasmayin.pisman olursunuz Allah korusun.cünkü nefret etmek çok farkli bisey

Zorla sevmeye çalışmayın bence. Aşk ve sevgi kendiliğinden hissedilen şeyler.. zorlayarak bi ömür geçireceğiniz insanı secemezsiniz. Sadece kendinize bi tercihi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz suan. Sebebi yoksa gerek yok buna.. kendinize zaman verin ve iyi düşünün. İlerde pişmanlık hissederseniz herseyi arkanizda bırakmaniz çok zorlaşır..

Başta sevmeyip sonradan sevenler sanki daha mutlu oluyor. İlk aşklar kavgayla başlar misali...
Sizi seven, değer veren, kıymet bilen insanları üzmeyin hele de ilgiden hoşlanıp o süreçte umut verip sonra onları sakın terk etmeyin, Allah muhafaza ah almak ya da ah etmese bile bir kırgınlık olabilir. Ben olsam en çok bunun üzerine düşünürdüm.

Nefretten kastim tipim degilll..iri,renkli goz,kiyafet tarzi falan bana gore olmadigi icindi..kiyafetleri degisiyor simdi benim begendiklerimi alip giymeye basladi ama tipe bisey yapamiyorum iste.. ama alistim gibi ;)

O zaman sorun yok bence.Hayırlısı inşallah.

Haha bu nasil bir duygu yahuu,insan ya hoslanir ya hoslanmaz ortada nasil kalinirki..valla garip geldi bana. istemediginiz birisi ile asla evlenmeyin,cok pisman olursunuz ilerde..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...

aşık olmana gerek yokki sende onu sıgınıck bır lıman gıbı goruyorsun
aılene sole tanıyalım bırbırınımızı aceleye gerek olmadıgnı zamanlar bır seylerın olursa olucagını belırt ki onlarda bu yaz dugun varmıs gıbı hazırlanmasınlar

bu adamlada tanıs zamanını gecır eglenmene bak annnasmanıza
sana olan yaklasımına
yanında nası bır erkek modelı
hesap öderken cimrimi bunlar cok onemlı ve ılerıde hayatını ınsanın etkılıcek modeller ve tanı ıyıce en onemlısı aılesının sana olan yaklasımı
ıkı kısı evlenırken aılelerde evlenıyor

Başta sevmeyip sonradan sevenler sanki daha mutlu oluyor. İlk aşklar kavgayla başlar misali...
Sizi seven, değer veren, kıymet bilen insanları üzmeyin hele de ilgiden hoşlanıp o süreçte umut verip sonra onları sakın terk etmeyin, Allah muhafaza ah almak ya da ah etmese bile bir kırgınlık olabilir. Ben olsam en çok bunun üzerine düşünürdüm.

Ah almak tabiki istemem zaten bastaki duygularim degisime ugradi bende anlam veremiyorum ama daha bi olumluyum gibii ;)

aşık olmana gerek yokki sende onu sıgınıck bır lıman gıbı goruyorsun
aılene sole tanıyalım bırbırınımızı aceleye gerek olmadıgnı zamanlar bır seylerın olursa olucagını belırt ki onlarda bu yaz dugun varmıs gıbı hazırlanmasınlar

bu adamlada tanıs zamanını gecır eglenmene bak annnasmanıza
sana olan yaklasımına
yanında nası bır erkek modelı
hesap öderken cimrimi bunlar cok onemlı ve ılerıde hayatını ınsanın etkılıcek modeller ve tanı ıyıce en onemlısı aılesının sana olan yaklasımı
ıkı kısı evlenırken aılelerde evlenıyor

Haklisiniz..bana yaklasimi hosuma gittigi icin sanirim zaten onu birakmami engelliyor..

bende; dünyada birtek o kalsa almam dedim..:1:
O beni seviyordu, bense uyuz oluyordum :9:
Söz,nişan derken ağzım bağlandı resmen:52:
Bi bakmışım evliyim :123:

Ayni ben iste ;) sevindim bu durumu yasayanlarin olmasina..helede sonucun olumlu olusuna...mutlulugunuz daim olsun ;)

amiinn cnm saoll :16:
sizede mutluluklarr :123:

Ayni ben iste ;) sevindim bu durumu yasayanlarin olmasina..helede sonucun olumlu olusuna...mutlulugunuz daim olsun ;)

gecen sene tanistigim ama istemedigim o zamandan beri beni seven biri var.onunla gorusecegim aklimin ucundan gecmezdi..buyuk konusmusum demekki..neyse ben 30 o 38 yasinda.iyi biri ama tipim degildi.1bucuk ay oncesine kadar aklima bile gelmedi.tekrar gorusmek istedi;iyi dedim..bi soz vardir ya kismetse agiz dil baglanirmis oyle mi oldum bilmiyorum..bastan istemiyerek nefret ederek gidiyordum yanina.ailemin onayladigi biriydi biraz onlarin zoruyla basladi..2-3gorusme derken bi ara ayrilmayi dusundum ama yapamadim kendime sasirdim.asik falan degilim sevgide degil bu..kii zaten unutmaya calistigim biri var..bunu gecelim..evlilik konulari basladi aileler tanissin istiyor bende tamam diyorum ne hikmetse..bazen uyuz oluyorum ona ama yanina gidince geciyor..simdi ben napicam birakiyim diyorum yapamiyorum bisey engel oluyor..alistim ona..beni mutlu etsin diye ugrasiyor hep,kirmasin,uzmesin derdinde..bazen anlasamiyoruz ama yine tatliya baglaniyo bi sekilde..sonradan sevgi olur mu??noluyo anlam veremiyorum ama sanirim yavas yavas evlilige giden bi durum varr..kafam o kadar karisikki..simdiden tskederim fikirleriniz icin...

benim dayımın kızıda aynen senin dediğin gibi sadece 3 ay nişanlı kaldı ama sevememiş.dediğin gibi görücü geldiklerinde ağzım dilim bağlandı sanki diyor.ama 1 yıl evli kaldı malesef..

Bence çok iyi düşünün.

Evlenmiş olmak için evlenilmez.

Sonra bir bakmışsınız tekrar bekarsınız :44::44:

Nunu cum, -affedersin ama- bu adamla ayni yataga girmek istiyor musun? Aranizda cekim var mi? Gordugun zaman dokunmak, opmek vs istiyor musun?

Istemiyorsan evlenme. Birazcik daha zaman ver bence, bu hissiyat olusmazsa, arzulamazsan gec bence.

Nunu cum, -affedersin ama- bu adamla ayni yataga girmek istiyor musun? Aranizda cekim var mi? Gordugun zaman dokunmak, opmek vs istiyor musun?

Istemiyorsan evlenme. Birazcik daha zaman ver bence, bu hissiyat olusmazsa, arzulamazsan gec bence.

Bikac gorusmedir elimi tutuyor rahatsiz olmuyorum..bu tarz seyleri hayatimda tek bi kisiye karsiliksiz hissettim ben onunlada olmadi ayrildik..simdi dusunuyorum olsa naparim diye tiksinme falan yok olabilir gibi geliyor..rahatsizlik duymuyorum ama bilemiyorumda..

Bikac gorusmedir elimi tutuyor rahatsiz olmuyorum..bu tarz seyleri hayatimda tek bi kisiye karsiliksiz hissettim ben onunlada olmadi ayrildik..simdi dusunuyorum olsa naparim diye tiksinme falan yok olabilir gibi geliyor..rahatsizlik duymuyorum ama bilemiyorumda..

Istiyor musun istemiyor musun kuzum cozemedim yazdiklarindan :2::2: Bir opussen mesela, ya da dokunsan ? Dokunmak hosuna gidiyor mu bir bak bence.:34:

Istiyor musun istemiyor musun kuzum cozemedim yazdiklarindan :2::2: Bir opussen mesela, ya da dokunsan ? Dokunmak hosuna gidiyor mu bir bak bence.:34:

İstemesem sanirim elinide tutmam,tutamam ;)

Back
X