Bi Baksanız Acil :/

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gsss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
132
1
26
İzmir
Arkadaşlar beni 3 gunden beri rahatız eden birisi var tam 3 numara kullanıyor birisinden arıyo birisinden mesaj birisindende çağrı atıyo anlamadım bende nasıl bişe dun akşam kimsin dedim saçma bi ad verdi dun gecede ara kim olduğumu söyliyeym dedi 118 80 i aradım 3 numarada gizliymiş ya turkcelde bişey vardı numaranın kime ait olduğunu söylüyorlardı bilen varsa veya böyle bir olay yaşayan varsa acil yazabilirmi lütfen ...

kim yaz boşluk bırak numarayı yaz 2222'ye gönder.

kim yazıp boşluk bırakıp numarayı yazıp 2222ye gönderiyorsun da eğer 118 80de görünmediyse oradan da rehbere kayıtlı değildir diye bir cevap gelecek sana

Sakın arama..Muhatap olma.. Bir tek msj at o da savcılığa şikayet ettiğini söyle.. Ve savcılığa bir dilekçe ver..Kimse adam olsun,insan gibi konuşsun.... :ssz: muhatap olmayın...

Zaten kayıtlı değilmiş rehbere, o msj.da işe yaramaz.
Hiç muhattap olmayın, telefonu açmayın, msj.lara cevap yazmayın, vazgeçecektir.
Vazgeçmezse şikayet edersiniz.

Bu insanları anlamıyorum zaten ben adam gibi çıkıp söliceklerine 3 gunden beri boş yere vakit harcıyor yok zaten muhattap olmuyorum artık açmıyoorum mesaj falanda atmıyorumda devam ederse şikayet ederim yada numaramı değiştiririm yinede saolun :)

numara değiştirmek çözüm olmaz bence yakından seni tanıyan biriyse yeni numarana da ulaşabilir bence gözünü korkutmak amacıyla savcılığa vericem yarına kadar açıklamazsan de muhtemelen açıklamıcak sende verirsin kim olduğu çıkar ortaya enazından :ssz:

Back
X