- 27 Şubat 2015
- 17
- 2
- 3
- 43
- Konu Sahibi gulsahakd29
-
Bence beklesin belki merak eder yazar
Iki kizdanmi bahsediliyor burya?
Yoksa benmi yanlis yerimle okudum yaziyi?
Onu 1 senedir gozlemledigini ve cekindigi icin msj atmadigini yazmismi? Su anki tavri hakkinda bsy diyemeyiz ama kardesiniz omu tanimak istedigini kotu bir niyeti olmadigini ve yuzyuze gorusmek istedigini soyleyebilir. Gerisi de nasip kismet derse kendi kimligini iyice aciklarsa baska yapacak bsy kalmaz gibi duruyor. Kiz ciddiye almamistir anlam verememistir ama farkli oldugunu anlarsa sorun kalmaz sanki :)
anlamadım poff.
söylemiş hislerini kız yine cevap vermemiş halini hatrını sorduğunda ve ciddiyetini anlattığında kız cevap vermiyor
benim anlamlandıramadığım nokta ben istemezsem istemiyorum lütfen beni bir daha rahatsız etme derim istiyorsam da bir bakarım nasıl biri diye bu kız cevapta yazmıyor hiçbir şekilde olumsuz da demiyor davranışının sebebini anlayamıyorum ki ne düşünüyor ya da ne yapmak istiyor anlasamO zmn yapacak bsy yokki belki baska bi sebebi vardir hayirlisi boyleymis demekki
bence böylesi biraz ani olur olumsuz sonuçlanmaz mı yüz yüze konuşmak istediğini mesaj atıp görüşmek istese daha iyi değil mi şahsen bn istemem bir anda birinin karşıma çıkmasınıKardeşin facebook olayını bırakıp kızın karşısına çıksın. Kızın mesafeli davranması çok normal.
Facebook daha mı iyi daha mı samimi? Kardeşin artık yol yordam öğrenecek bir yaşta, sana hayatın arkasına sığınmadan herşeyi yüzyüze halletmesi daha olgunca olur. Ben şahsen facebooktan bana ulaşan birinin görüşme teklifini kabul etmem, hem güven vermez hem karşıma çıkamayacak kadar özgüven sorunu yaşadığını düşünürdüm canım. Bilemedim.bence böylesi biraz ani olur olumsuz sonuçlanmaz mı yüz yüze konuşmak istediğini mesaj atıp görüşmek istese daha iyi değil mi şahsen bn istemem bir anda birinin karşıma çıkmasını
Kacan kovalanir bu iki iki dort...bence kardesin konusmayi kessin..ilgileniyorsa illaki doner o kiz zaten..hakkinda hayirlisi olsun..
benim anlamlandıramadığım nokta ben istemezsem istemiyorum lütfen beni bir daha rahatsız etme derim istiyorsam da bir bakarım nasıl biri diye bu kız cevapta yazmıyor hiçbir şekilde olumsuz da demiyor davranışının sebebini anlayamıyorum ki ne düşünüyor ya da ne yapmak istiyor anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?