• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi baltaya sap olamadım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
21 yasindayim. Lakin liseyi dahi bitirmedim son sınıfta okulu bıraktım. Maddi manevi sorunlardan dolayı. Çevremde kimse kalmadı desem yeridir. Sosyal paylaşım sitelerinden bakıyorumda ilkokuldan,liseden veya eski çalıştığım yerdeki arkadaşlarım hep biyerlere gelmiş. Kimi güzel bi işte çalışıyo kimi okuyo kimi setlerden çıkmıyo oyuncu olma yollarında. Ben ise çoğunlukla evdeyim. Kimsem kalmadı. Hiçbişey yapacak gücüm yok. Antidepresanlardan kafamı kaldıramıyorum uykudan. Yıllardır hayattan bezmiş durumdayım. Ne yapmayalım? :(

pira, yani artık şu sosyal medyayı bir arkada bırakma zamanın gelmedi mi, şu interneti iyi bir şeyler için kullanmaya başla be dostum :( Git eğitim sitelerine falan kaydol en azından bugün faydalı/güzel bir şey öğrendim diye yatağa bir parça keyifle yatarsın.

Ilgi duydugun bir kursa git, kendini gelistirikce daha mutlu olursun.

Tabi liseyi de bitir bu arada, sonra devam edersin.

Bi is de mi bulamiyorsun, iyi kotu idare edersin kendini

Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Hiçbirşey yapmak istemiyorum aslında biyandan da onlar gibi olmak istiyorum ...

Senin genel depresif bir durumun var bence
herkesin bizden üstün tarafları olabilir
her zaman kendimizden daha kötü durumda olanları görürsek mutlu oluruz

İş buluyorumda ya markette kasiyerlik yada mağazalarda satış temsilcisi gibi işler. Çünkü artık iş bulmak kolay değil lise mezunu bile olmayınca ancak böyle işler bulunabiliyo. O işleride hep yaptım zevk almayarak yapıyorum mutsuz oluyorum :(

Bence sosyal paylaşım sitelerinden bir süre uzak dur.En azından liseyi bitirip kendini toparlayana kadar.Zamanını kim neler yapmış diye bakarak geçirme.Bence bunu başarabilirsin.

Aynen aslında internet beni mutsuz ediyo :(

Liseyi bu yüzden mi bırakmıştın ? Yani ilaç kullandığın için mi ?
Liseyi tamamlayıp açıköğretime girebilirsin.Şu durumda belki part time bir iş senin için daha uygun olabilir.
Antidepresanları dr kontrolünde kullanıyorsun umarım ?

İş buluyorumda ya markette kasiyerlik yada mağazalarda satış temsilcisi gibi işler. Çünkü artık iş bulmak kolay değil lise mezunu bile olmayınca ancak böyle işler bulunabiliyo. O işleride hep yaptım zevk almayarak yapıyorum mutsuz oluyorum :KK43:
sen ne istiyorsun tam olarak bunu keşfetmelisin bence
neyden zevk alıyorsun gerçek anlamda??

halk eğitime git. envai çeşit kurs var meslek edinmeden hobiye kadar bi sürü..

Liseyi bitir bi üniversiteye git zaten son sınıfta bıraktım diyosun hemen biter. muhakkak bitirmelisin. insanların artık birbiriyle muhabbetinin başlangıcı bile, okuyor musun diye değil de nerde okuyosun ne okuyosun diye başlıyor yani artık okumayan genç yok gibi bi şey. neyin içinde olursa öyle insanlarla arkadaş hemhal olursun. kendini sürekli ezik hissetmek istemiyorsan oku. lütfen.

Evet antidepresanları doktor kontrolunde kullanıyorum OKB hastasıyım.
Yok liseyi o yuzden bırakmadım antidepresanlara yeni başladım 5 ay olacak henüz. Edebiyatla ilgilenmek çok mutlu ediyo beni mesela. Şiir,deneme,öykü,masal yazmak. Kitap okumak. Şairlerin hayatları..

hatta açıktan okumayı düşünüyorsan ben yol gösteririm sana, istediğini sorabilirsin.

Açıktan yazıldım cumartesi-pazar sınavlarım vardı girdim ama çalışmadan girdim çalışmak bile içimden gelmiyo :(

pira zamanında sanal seks yapmalarının suçunu internete atıyodun bakıyorum bi baltaya sap olamamanın sucunuda ınternete atmışsın vallahi pes!:KK14:

Evet antidepresanları doktor kontrolunde kullanıyorum OKB hastasıyım.
Yok liseyi o yuzden bırakmadım antidepresanlara yeni başladım 5 ay olacak henüz. Edebiyatla ilgilenmek çok mutlu ediyo beni mesela. Şiir,deneme,öykü,masal yazmak. Kitap okumak. Şairlerin hayatları..
edebiyat ya da edebiyat öğretmenliğini mesela hedef seç kendine
yazar şair nasıl olabilirsin mesela onları öğrensen
sonraa sosyal medya o kadar insanlara erişimi kolaylaşıtıryor ki
o beğendiğin yazar ve şairlerden birisine ulaşıp fikir alışverişi yapabilirsin ..heveslendirir hem fikir verir sana :)
bir şeyler yap yeter ki
öyle olmaz deme boş durma pes etme..:)

Back
X