• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi baltaya sap olamadım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çalış, işin ne? otur çalış. geleceğini düşün. elalem güzel güzel giyinip süslenip gezip tozarken sen onları sadece uzaktan izleyeceksin böyle gidersen ! okumuş erkek okumuş kız istiyor.. okumayan adamların zaten hali ortada. standart, üstüne bir hırka bile almak için 3 ay para biriktiren insanlardan olmak istemiyorsan çalışmalısın derslerine. zor değil ki zaten.

Edebiyatla ilgiliymişsin,büyük kitapçılardan birinde çalışmayı düşünmez misin ? Hem ilgi alanın hem de imza günlerinde ünlü yazarlarla tanışma şansın olur.Evden dışarı bir adım atmış olursun.Kitaplar arasında kendini iyi hissedersin diye düşündüm.

Kitapçılara form doldurdum dönmediler.

canım al sana bir örnek. 28 yaşındayım. ingilizce öğretmenliği okurken maddi sıkıntılardan dolayı okulumu 3. sınıfta bıraktım. daha doğrusu kayıt dondurdum. çok üzüldüm tabi ki kaç sene okudum ne kadar sıkıntı çektim emek verdim diye. ama iyi bir işe girdim. 3 sene oldu aynı şirketteyim ve şimdi toparlandım okulumu açıktan bitirmeye çalışıyorum.

yani demem o ki ben 28imde pes etmemişken sen 21 yaşında o gencecik halinle neden pes ediyorsun. antidepresanlar hiç iyi değil. çık dışarı bir iş ara bul sonra çalışmaya başla ve okulunu dışardan bitir. kendinden güç al. daha yolun başındasın emeksiz yemek olmuyor maalesef...

liseyi bitirmekle başka o aralarda halk eğitim kurslarına giderek diplomalar alabilirsin ve iş bulup çalışabilirsin

Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Hiçbirşey yapmak istemiyorum aslında biyandan da onlar gibi olmak istiyorum ...

Böyle olduğun yerde sızlanarak, sinerek, kendine acıyarak ulaşmak istediğin hiç bir amacına ulaşamayacağının garantisini veririm.
Kalk ! Silkin !
Muhtazaman planını yap.
Harfiyen uygula.
Hedeflerin uğruna biraz ter at bakalım....

Bu yaşadıkların modern yaşamın seni zorlamaları, liseyi bitirmek vb şeyler sana ne kazandıracak ki.O kadar mezun var bunu saplantı haline getirme.Belki hayatta yaşadığınız tecrubeler sizi böyle düşünmeye istiyor.Biraz relaks olunuz,allahı kalbinizden ayırmayınız.

"Bi baltaya sap olamadım" diye konu açmış fekat "Balta" yı çoktan tutmuş gibi....
Fantezi dünyasının zenginliğiyle önü açık gibi geldi bana.
şok oldum ya 21 yaşında gencecik kız ..yazık doğrusu :KK59:yanlış naltalara sap olmuş :KK14:

İş buluyorumda ya markette kasiyerlik yada mağazalarda satış temsilcisi gibi işler. Çünkü artık iş bulmak kolay değil lise mezunu bile olmayınca ancak böyle işler bulunabiliyo. O işleride hep yaptım zevk almayarak yapıyorum mutsuz oluyorum :KK43:
daha ne istiyorsun arkadaşlarım üni mezunu ve bu işleri yapıyorlar kendini geliştirip yükselirsin

şok oldum ya 21 yaşında gencecik kız ..yazık doğrusu :KK59:yanlış naltalara sap olmuş :KK14:

Biz 21 yaşındayken karşı cinsle "bir bakışmak" mevzusu bile 15 gün giderdi...

Bizim nesil mi çok "Kaplumbağa" idi yoksa bu nesil mi çok "Panter" ?

Sen hep boylesin ama neden eve kapatiyorsun çık dışarı is ara bir yandan liseyi bitirmeye çalış..

Kimseye hayat altın tepside sunulmuyor.herkes koşturup bir şeylerin çabasına da

Oysa sen hep sosyal medya ve sensin başkalarının hayatını incelemek yerine sende bir hayat kur

Belki bunu sana defalarca yazdım ama hala ayni yerdesin...

Biz 21 yaşındayken karşı cinsle "bir bakışmak" mevzusu bile 15 gün giderdi...

Bizim nesil mi çok "Kaplumbağa" idi yoksa bu nesil mi çok "Panter" ?
bizim nesil ahlaklıydı diyeceğim de bende bu arkadaşla aynı nesil sayılırım ben okuyunca utanıyorum bunlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum...nesille değil kişiyle alakalı bende hemen hemen aynı neslin çocuğuyum ama aynı neslin ahlaksızlıklarında boğulmadım çok şükür

[QUOTEa, post: 3869594609123"]İş buluyorumda ya markette kasiyerlik yada mağazalarda satış temsilcisi gibi işler. Çünkü artık iş bulmak kolay değil lise mezunu bile olmayınca ancak böyle işler bulunabiliyo. O işleride hep yaptım zevk almayarak yapıyorum mutsuz oluyorum :KK43:[/QUOTE]

Ne guzel iste bir yerden baslamak gerek bunu bile bulamiyanlar var

Cok kötuyum sızler ne guzel guclusunuz :(

Back
X