Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu okulla ilişkilendirme canım benim, seni çok iyi anladım. Ben üni ögrencisiyim ve benim de çevremde hiç ama hiç kimsem yok. Hiçbir aktivitem, hobim yok. Boş yaşıyorum sanki, günler akıp gidiyor ve ben hiçbirşey yapmıyorum. Uyuyorum da uyuyorum günde 12 saat. Sanırım biraz içine kapanık birisin, kitap oku, genel kültürünü geliştir belediyenin kursları var ebru dikiş nakış bilgisayar gibi. Herşey okumak değil, nice üni mezunu işsiz var. Önce silkelen ve hemen birşeylrre başla21 yasindayim. Lakin liseyi dahi bitirmedim son sınıfta okulu bıraktım. Maddi manevi sorunlardan dolayı. Çevremde kimse kalmadı desem yeridir. Sosyal paylaşım sitelerinden bakıyorumda ilkokuldan,liseden veya eski çalıştığım yerdeki arkadaşlarım hep biyerlere gelmiş. Kimi güzel bi işte çalışıyo kimi okuyo kimi setlerden çıkmıyo oyuncu olma yollarında. Ben ise çoğunlukla evdeyim. Kimsem kalmadı. Hiçbişey yapacak gücüm yok. Antidepresanlardan kafamı kaldıramıyorum uykudan. Yıllardır hayattan bezmiş durumdayım. Ne yapmayalım?![]()
Kimse büyük bir zevkle sınavlara çalışıp okul bitirmiyor.Açıktan yazıldım cumartesi-pazar sınavlarım vardı girdim ama çalışmadan girdim çalışmak bile içimden gelmiyo![]()
İş buluyorumda ya markette kasiyerlik yada mağazalarda satış temsilcisi gibi işler. Çünkü artık iş bulmak kolay değil lise mezunu bile olmayınca ancak böyle işler bulunabiliyo. O işleride hep yaptım zevk almayarak yapıyorum mutsuz oluyorum![]()