Doğuma Hazırlık Bi bebek daha yapmalımıyım???.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben annemi kaybettim cenazede benim acımı yaşayan sarılıp ağlayabileceğim tek kişi bile yoktu tek çocuk olunca öyle. Eskiden de 3 çocuk isterdim ama şimdi daha çok istiyorum, umarım olur.
Allahtan herşey niye olmasın inşallah olur sen dua et canım kaç yaşındasın

Anladığım kadarıyla sorumluluk sahibi bir kadınsınız. Çocuklarda uslu söz dinliyor ama bütün hepsi öyle olacak diye bir konu yok tabii.. Yaşlanıyorsunuz kız olsa büyüdükçe aradaki kuşak farkı artacak. İleriye dönük istiyorsunuz ama belki çok dik başlı bir kişiliği olacak. Uysalda olabilir belki evlenecek başka şehre taşınacak oğlanlardan daha az göreceksiniz...
Bir amaca umuda bağlayarak yapmayın çocuğu bence. Erkekler anneye daha düşkün olur normalde...

Psikolojim + maddi durumum iyi bir evlat sahibi olmak istiyorum diyosanız her şeye rağmen. Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin size..

7 yaşında 5 yaşında ve 9 aylık bebekleriniz var, 4. İstiyor olmanızdaki enerjiye şaşırarak hayran kalıyorum, tüm maşallahlar size gelsin:) şaşkınlığımı 1 tane evlat dahi düşünmeyen biri olarak duyarsanız daha anlaşılır gelir.

Teşekkür ederim Allah hepimizin gönlündeki gizli dualarını kabul etsin canım henüz düşünüyorum yaşım 30 olcam daha hani benim yaşımda ilk cocugunu doguranlar vardaha geç diye düşünmüyorum. Tabiki Allahtan ama hep hevesim var kız bebege içimdekaldı burdada yumurtlamadan öncekız olugo gibi topicler okuyunca heveslendim bian cokşükür bi şirketimvar durumumiyi bakmakta sıkıntıyok kedi ciger hesabı heves işge benimki kızkardeşimde yok belkide ondan cicilibicili giydireyim falan

Onlar benim degil canım siger arkadasın benimkiler 10. 7. 4 ama sende bitane yapsan fena olmazmış naçizane önerim

Olsun canım bgün havuzda bi ablayla tanıstım 48yasında 2cocuguvar 10ve8 yaslarında tüpbebek sanırım onun seninneden olmasın cokkkkk genciz dahaaa
Didem Uzel hamile 46 yaşında olunca oluyo yani. Ben de peşpeşe yapıyım beraber büyüsünler diyorum.

En küçük evladınız 4 yaşına gelmiş hani derler ya tam rahatlamışken:)

benim fikrim çocuksuzluk konusunda sabit, te bu konuya niye yorum yapmak istedim onu düşünüyorum:)

benim fikrim çocuksuzluk konusunda sabit, te bu konuya niye yorum yapmak istedim onu düşünüyorum:)
Hiç mi istemiyosun?

imkanin gücün varsa yap bence. kiz evlat baska bencede. manevi desteği bile yeter. benimde bir oglum var. en fazla bir rane daha yapabilirim. sezeryan bide benim maddi acidan da sıkıntı. erkek olsam 3-4 cocuk isterdim sanirim.

Amiin inşallah herkesin gönlüne göre olsun..
Ben bekarım ama düşününce kız evlat çok istiyorum.
İçime hep erkek doğuyor ama...
Kız evlat çok farklı haklısınız..

İlerde baksın diye de çocuk yapılmaz ki..ne olacağı belli değil belki erkekler bakar kız bakmaz, türlü türlü olasılık var..
Allah beni kimseye muhtaç etmesin tek dileğim bu..ana baba bakar ama evlatlardan aynı şey beklenmemeli.. bilmiyorum çok duygusal değilim bu konularda hasta olsam bile bir bakimevinde gayet rahat yaşayabilirim..

Didem Uzel hamile 46 yaşında olunca oluyo yani. Ben de peşpeşe yapıyım beraber büyüsünler diyorum.
Rahata alışmadan hepsi birbirine arkadaş büyüyüp gidiyo aman aralarıolsun diyen arkadasların cocukları geliyo oynamaya yalnızlıktan oyunoynamayı bile bilemiyolar benimkilerin kimseye ihtiyacı yok birbirlerine yetiyolar yapbence birlikte büyüyüp gidiyolar benden tamdestek

dahada ileri gidip isteyenlerede şaşırıyorum. Anaçlığım, sevgim kocaman ama korkularım daha büyük.
Zaten düşününce çocuğun katlanılır derdi yok mide bulantısı, kilo artışı, halsizliği, masrafı, doğunca ağlaması vs vs sevgisi olmasa çekilmez. Geçen gün rüyamda gördüm sıpamı sarıldım kokladım akşama kadar yeni aşık gibi sırıtarak gezdim Evli misin peki?

Tabiki kim ister birilerine muhtaç olmayı benim anlatmak istedigim o deildi yanlış anlaşılmışım

İlerde bana baksın diye çocuk yapılmamalı bence de elbette aile bireyleri birbirine destek olmalı ama o amaç için dünyaya getirmek doğru değil gibi geliyo.
Aynen umarım bu bir kaç aylıkken diğerine kalırım yaş farkı da olmaz beraber büyürler.

bu kadarcığını okumak bile yeterince şişmiş bir pilates topunu hala şişirmeye çalışıyormuşsunuz da ki gerginliği hissettiriyor:) farkında bir annelik çok büyük gönüllülük.
Evli değilkende istemiyordum, eşiminde istememesi en büyük şansım.

İçinde gizli biyerlerde istek var demekki gizli duaların kabulolması dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…