Bi ben miyim böyle düşünen

Futuristictales

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
281
298
18
Buraya üye olduktan sonra psikolojim bozuldu. Ya millet birbiriyle sataşmak için mi evleniyor? Her iki konunun birinde bi tartışma bi dilemma var eşler arası ve ciddi ciddi acınacak durumlar. "Aman kızım evde kaldın kalacan" diye dert yakınan annelerimizi üye etmek lazım buraya. Oyh içime öküz oturuyo her girdiğimde. Sadece paylaşmak istedim Allah sağlıklı ilişkiler nasip etsin cümlemize öpüyorum hepinizi yanaktan

Ben evlenmekten vazgeçtim mesela. :KK51:
Sevgiliyi de boşadım :deli:olmasaydı sonumuz böyle diyorken burdaki konuları okudukça hayırlısı dedim.
Psikolojim bozulmadı aksine bana katkı sağladı diyebilirim.
Bende annemi üye yapma çabalarındayım, o "ay yok ben türlü türlü dert okursam etkilenirim moralim bozulur" diyor. :) Herkesin bakışı farklı işte. :)

Buraya üye olduktan sonra psikolojim bozuldu. Ya millet birbiriyle sataşmak için mi evleniyor? Her iki konunun birinde bi tartışma bi dilemma var eşler arası ve ciddi ciddi acınacak durumlar. "Aman kızım evde kaldın kalacan" diye dert yakınan annelerimizi üye etmek lazım buraya. Oyh içime öküz oturuyo her girdiğimde. Sadece paylaşmak istedim Allah sağlıklı ilişkiler nasip etsin cümlemize öpüyorum hepinizi yanaktan
Ya sorma ben sadece okuyucuydum ama dertleri degil. Hamilelik ile ilgili tecrubeleri okuyordum bir tek kendime yakin vakkalari incelemek icin arastirmalar yaparken.

Okadar deneyim aldim buradan kendimde deneyim yasayinca faydalanmalari icin uye oldum. Anlattim olayimi ama kendimi 1 derdim var konularinda buldum. Dahada cikamadim.
Bazen kendi esimede ofkelendim buradaki yorumlar yuzunden. Bazende esimi basimin ustunde tasimam gerektigini dusundum. Ozellikle kv icin dusundum. Megersem benim.kv bir melekmis. :) bunu bile dusundum. Kafam allak pullak. Pskikolojim bozuldu :)
Tamamen katiliyorum sana.
Bazende kendime kizar oldum. Suna bak. Baskalarina akil veriyoruz soyle yap boyle yap. Kendi basimiza geldimi bi halt yapamiyoruz. Demeki baskasina sunu bununyap demek kolaymis. Insanin kendi basina geldimi olmuyormus. Diye dusunup neden baskasina verdiğin akli kendin uygulamiyorsun diye kendi kendimede kizar oldum. :)))
Yani bende bilmiyorum neler oldum. :)

Iyide burasi bir derdim var bolumu. Kalkip mutlu olanlar yazacak degil ya. Git instagram filan takip et biraz pembisli, masalli evlilikler var orada mesela. Buradaki konulara bakip butun evlilikler kotu diyecek kafaya girmek pek saglikli degil.

Ya sorma ben sadece okuyucuydum ama dertleri degil. Hamilelik ile ilgili tecrubeleri okuyordum bir tek kendime yakin vakkalari incelemek icin arastirmalar yaparken.

Okadar deneyim aldim buradan kendimde deneyim yasayinca faydalanmalari icin uye oldum. Anlattim olayimi ama kendimi 1 derdim var konularinda buldum. Dahada cikamadim.
Bazen kendi esimede ofkelendim buradaki yorumlar yuzunden. Bazende esimi basimin ustunde tasimam gerektigini dusundum. Ozellikle kv icin dusundum. Megersem benim.kv bir melekmis. :) bunu bile dusundum. Kafam allak pullak. Pskikolojim bozuldu :)
Tamamen katiliyorum sana.
Bazende kendime kizar oldum. Suna bak. Baskalarina akil veriyoruz soyle yap boyle yap. Kendi basimiza geldimi bi halt yapamiyoruz. Demeki baskasina sunu bununyap demek kolaymis. Insanin kendi basina geldimi olmuyormus. Diye dusunup neden baskasina verdiğin akli kendin uygulamiyorsun diye kendi kendimede kizar oldum. :)))
Yani bende bilmiyorum neler oldum. :)
Al bendende okadar. Üyeydim ama hiç uğramazdım hamile kalınca gebelik bölümüne yazmaya başladım sonra düşük oldu oraya yazdım derken kendimi bir derdim varda buldum :eğlence:

Iyide burasi bir derdim var bolumu. Kalkip mutlu olanlar yazacak degil ya. Git instagram filan takip et biraz pembisli, masalli evlilikler var orada mesela. Buradaki konulara bakip butun evlilikler kotu diyecek kafaya girmek pek saglikli degil.
Derdim varki burdayım canım ama benimki eşle ilgili değil eşler arasında nekadar sıkıntılar olduğunu burda farkettim bunuda dile getirdim rahatsız olduysan yorumunu kendine sakla :süslü:

Ben evlenmekten vazgeçtim mesela. :KK51:
Sevgiliyi de boşadım :deli:olmasaydı sonumuz böyle diyorken burdaki konuları okudukça hayırlısı dedim.
Psikolojim bozulmadı aksine bana katkı sağladı diyebilirim.
Bende annemi üye yapma çabalarındayım, o "ay yok ben türlü türlü dert okursam etkilenirim moralim bozulur" diyor. :) Herkesin bakışı farklı işte. :)
Hayir olsun noldu, sanki sevgilin uyeligini ogrenmisti. Niye ayrildiniz sorması ayiptir?

Derdim varki burdayım canım ama benimki eşle ilgili değil eşler arasında nekadar sıkıntılar olduğunu burda farkettim bunuda dile getirdim rahatsız olduysan yorumunu kendine sakla :süslü:

Kadın size kötü bi şey mi söylemiş ki böyle atarlanıyorsunuz onu anlamadım.. Eğer siz burda konu açtıysanız, bütün üyelerin yorum yapma hakkı vardır, iyi ya da kötü, olumlu ya da olumsuz.. ''yorumunu kendine sakla'' falan hoş olmadı yani.. Ben de burdaki üyelerin birbirine düşmanmış gibi cevap vermesini anlayamadım bi türlü. Birisi bir şey yazıyor, ama karşıdaki sırf kendisiyle aynı düşünmüyor diye elinden gelse dövecek, o tarz cevaplar. Hiç olgunca bi davranış değil bence.

Ben rahatsiz degilimde sen rahatsizsan bdvyi okuma mesela o zaman. Burayi okuyup triplere girmek pek saglikli degil ama senin genel halinde pek saglikli gorunmuyor zaten nereden nem kapsam diye geziyorsun. Bu hassaslikla Incitirler seni. ^^

Şahsen ben açık söyliyeyim keşke bekarken görmüş olsaydım burayı. Burda yazılanlardan kendime fikir alır ne yapmam gerektiği hakkında daha dikkatli olurdum..Dert insana yol gösterir. O yüzden burda yazılan dertleri çok iyi anlıyorum. Keşke birileri bana evlenme deseydi. Evlilik eş ve eş aileleri zor deseydi. Diyen olmadı maalesef. Zor bacım zor. İnsan ilişkileri zormuş evlenince. (Tabi istisnalar vardır ne mutlu onlara) Ben Sadece evlatlarım var diye şükür ediyorum hepsi o..

Bdv yerine sitenin başka bölümlerine girseniz ya :KK45::KK45:

Back
X