Bi beni bana bıraksanız ya !

Öyle mi diyorsunuz, ben orada hata yapmışım o zaman.
Ya hem gerçekten kapatmak istiyorum. Geride bırakmak istiyorum. Hem de konuşsam annem devam etcek gibi geliyor. Ki olaylar tazeyken konuşuyorduk da artık gerçekten kötü hissettirecek her şeyden uzak olmayi tercih ediyorum.
Ama mantıklı geldi.

Siz biraz onu rahatlatacak dandun cümleler kurun sonra yavaş yavaş "anma onun adını yanimda" moduna girecek zaten bence anneniz..

sizden daha zor atlatiyor olabilir yasadiklarinizi - evet siz yasasaniz da anne de atlatmak durumunda-
anne yüreği yangın yeri :)

4 yaşında kızım var o bile bazen tamam anne bosverelim diyor bana :) ben daha kizacaktim oluyorum baktım o olgun benden susuyorum :)

Senden ne istiyor derken. Gercekten ne istiyor?
Yani neyini elestiriyor? Arkadaslarinla tatile cikmani mi? Bosanmani mi.? Ayri eve cikmamani mi?
Neyinden sikayetci? Muhakkak iyi niyetledir ama ne istedigini anlamadim.
Bu söylediklerinin hiçbirinden rahatsız değil aslında. Sadece eski esé (iyelik bile kullanasim yok:KK48:) baya bi kinlenmis. Ona saydırmak istiyor. Ben de onlarla ilgili bişey duymak istemiyorum. Bu noktada catisiyoruz. Benim saflıklarıma da kızıyor aynı anda.

Siz biraz onu rahatlatacak dandun cümleler kurun sonra yavaş yavaş "anma onun adını yanimda" moduna girecek zaten bence anneniz..

sizden daha zor atlatiyor olabilir yasadiklarinizi - evet siz yasasaniz da anne de atlatmak durumunda-
anne yüreği yangın yeri :)

4 yaşında kızım var o bile bazen tamam anne bosverelim diyor bana :) ben daha kizacaktim oluyorum baktım o olgun benden susuyorum :)
Süpermiş kızınız maşallah :))
Ya işte devamı gelcek hiç susmiycak, sürekli onları eleştirirken bulcaz kendimizi ve daha çok bunalıma giricem diye korkuyorum.
Sanırım bir müddet acmayacak bu konuları.

Süpermiş kızınız maşallah :))
Ya işte devamı gelcek hiç susmiycak, sürekli onları eleştirirken bulcaz kendimizi ve daha çok bunalıma giricem diye korkuyorum.
Sanırım bir müddet acmayacak bu konuları.

Gayet güzel bi noktaya gelmissiniz bunalıma girmek yok.. bi süre devam eder belki konuşulur ama uzmeyın kendinizi.. bi mevzu sadece olanlar artık sizin için.. zaman lazım herkese.. geçecek hepsi..

Gayet güzel bi noktaya gelmissiniz bunalıma girmek yok.. bi süre devam eder belki konuşulur ama uzmeyın kendinizi.. bi mevzu sadece olanlar artık sizin için.. zaman lazım herkese.. geçecek hepsi..
Teşekkür ederim umarım annem de atlatiyor bu durumu.
Kendince endişeleri var sanırım
Koruma guduleri filan aktif
Sonumuz hayrolsun

Bu söylediklerinin hiçbirinden rahatsız değil aslında. Sadece eski esé (iyelik bile kullanasim yok:KK48:) baya bi kinlenmis. Ona saydırmak istiyor. Ben de onlarla ilgili bişey duymak istemiyorum. Bu noktada catisiyoruz. Benim saflıklarıma da kızıyor aynı anda.

Birakin saydirsin panpa, kizini uzen herife ne var ne yoksa sovsun. Kadin hakli :)

Bence annene de bir tatil şart :)

Varsa memleket imkanı gönder ya da birlikte gidin. ;)

Bizden çok onlar etkileniyorlar bu arada.
Sen mi ben mi yarışına girme yani.

Evlat bir yanar anne bin yanar.

Zor şey annelik çok zor..
Allah yüreğine ferahlık versin anneciğinin..

Annenizin içi soğuyana dek saymaya devam eder etmeli de :)
Ama ben şahsi olarak eski evinizde tek kaldığınız da şimdi olmasa bile biraz daha zaman geçtikten sonra eski günlerin sizi zorlayacağını düşünüyorum keşke taşınsaydınız.

Bence annene de bir tatil şart :)

Varsa memleket imkanı gönder ya da birlikte gidin. :KK66:

Bizden çok onlar etkileniyorlar bu arada.
Sen mi ben mi yarışına girme yani.

Evlat bir yanar anne bin yanar.

Zor şey annelik çok zor..
Allah yüreğine ferahlık versin anneciğinin..
Evet tatil şart ona farkındayım, ay sonuna doğru gidicez bir yerlere
Amin canim sağol :)

Annenizin içi soğuyana dek saymaya devam eder etmeli de :)
Ama ben şahsi olarak eski evinizde tek kaldığınız da şimdi olmasa bile biraz daha zaman geçtikten sonra eski günlerin sizi zorlayacağını düşünüyorum keşke taşınsaydınız.
Öyle düşünüyordum ben de ama eve gittikten sonra öyle düşünmemeye başladım gorduklerimden sonra.
Evimin tadını çıkaricam .
Zaten kaldım 1 haftaya yakın da evimde. Yatağıma da yayıldım.
Ohh sefam olsun.
Hiç kötü hissetmedim önüme bakıyorum , Allah bana ikinci bir hayat bahşetti böyle görüyorum. Geçmişe dönmeye hiç niyetim yok bu yüzden.
Benim icin en mantıklısı buydu gerçekten. Hem ev bulma şansım çok az ve zor. Hem de evler çok dandik ve dar . Eşya problemim var. Oturduğum yerde böyle güzel bi eve bu fiyata kesinlikle bulamam yok çünkü. Ev sahibim de bi miktar arttırdı kirayi ama halen piyasaya göre çok uygun oturuyorum.
Doğru bir karar verdiğime inanıyorum.
İlerde rahatsız olacak olursam(sanmıyorum o saatten sonra) denk gelirse bir ev içime sinen, yine taşınırım.
O bana doğru düzgün bi hayat yasatmadı ki.
Ben artık evime mutlulukla gircem
Ne istiyeyim allahtan başka belamı mı? :KK70:

Öyle düşünüyordum ben de ama eve gittikten sonra öyle düşünmemeye başladım gorduklerimden sonra.
Evimin tadını çıkaricam .
Zaten kaldım 1 haftaya yakın da evimde. Yatağıma da yayıldım.
Ohh sefam olsun.
Hiç kötü hissetmedim önüme bakıyorum , Allah bana ikinci bir hayat bahşetti böyle görüyorum. Geçmişe dönmeye hiç niyetim yok bu yüzden.
Benim icin en mantıklısı buydu gerçekten. Hem ev bulma şansım çok az ve zor. Hem de evler çok dandik ve dar . Eşya problemim var. Oturduğum yerde böyle güzel bi eve bu fiyata kesinlikle bulamam yok çünkü. Ev sahibim de bi miktar arttırdı kirayi ama halen piyasaya göre çok uygun oturuyorum.
Doğru bir karar verdiğime inanıyorum.
İlerde rahatsız olacak olursam(sanmıyorum o saatten sonra) denk gelirse bir ev içime sinen, yine taşınırım.
O bana doğru düzgün bi hayat yasatmadı ki.
Ben artık evime mutlulukla gircem
Ne istiyeyim allahtan başka belamı mı? :KK70:
Böyle düşünüyorsanız sevindim inanın sizin için. Umarım hep mutlu olursunuz bu saatten sonra.
Son olarak eski konularınızı da bilen biri olarak şunu sormak istiyorum boşandığınızı yazdıktan sonra kendi kendime bu adam pişman olacak çok demiştim pişman olup sizi yoklamaya çalıştı mı hiç merak ettim de düşüncem de haklı mıyım diye.

Tes
Böyle düşünüyorsanız sevindim inanın sizin için. Umarım hep mutlu olursunuz bu saatten sonra.
Son olarak eski konularınızı da bilen biri olarak şunu sormak istiyorum boşandığınızı yazdıktan sonra kendi kendime bu adam pişman olacak çok demiştim pişman olup sizi yoklamaya çalıştı mı hiç merak ettim de düşüncem de haklı mıyım diye.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
Valla bana soracak olursan o boşanmak istiyordu, ama benim ondan bu kadar kolay vazgececegimı ummuyordu. Yani bi şok oldu. Bosanmadan önce yokladı emin miyiz kararlı miyiz vs diye. Ben pismanligini gordum son zamanlarda. Adim atmadi ama. Bosandıktan sonrası için bir irtibatimiz olmadı.
O da önüne bakıyordur. Yas tutmuyordur.

Back
X