Bi boşanıyorum hikayeside benden

Kendi hikayeme çok benzettim bi ceketle çıkmıştım evden sonra girmedim kişisel eşyalarım hala orda boşanma bitti şimdi eşya davası acacagıZ

Kendi hikayeme çok benzettim bi ceketle çıkmıştım evden sonra girmedim kişisel eşyalarım hala orda boşanma bitti şimdi eşya davası acacagıZ
Sizin için bundan sonra ki hayatınız çook güzel olur inşallah.İşte o davalarlada uğramamak için gideyim alayım olay sıcakken diyorum

Çeyiz olarak götürdüğüm Bi çay kaşığını dahi bırakmadım aldım hepsini.Tabi bomboş kaldı yemek yemeye kaşığı çatalı dahi yok içim öyle rahatladı ki ve şunu anladım o eşyaları almasam orda kalsa hala orası benim evim gibi gelecekti boşanmaya algılayamacaktım.

Polisinde eli armut toplamaz. Hazirliklilardir boyle islere.
Vallahi polisin eli armut topluyomuş adamlara söylüyorum dövdü beni ben korkuyorum şimdi diye evlisiniz kendi eviniz sonuçta biz bişey yapamayız sorun çıkarsa arayın 155 i dediler saatlerce onlarla kavga ettim

Vallahi polisin eli armut topluyomuş adamlara söylüyorum dövdü beni ben korkuyorum şimdi diye evlisiniz kendi eviniz sonuçta biz bişey yapamayız sorun çıkarsa arayın 155 i dediler saatlerce onlarla kavga ettim
Ee sende eve gidince iceri girmeden arasaydin 155 i oyle girseydin.

Sorunsuz halloldumu bari?

Avukatin yardimci olmadimi
Kadın ankarada ben İstanbuldayım telefonla görüştü aman takan olmadı açıkçası.Savcılığa git uzaklaştırma kararı çıkart istersen tüm evin eşyalarını sat kimse karışamaz ama şuan evlisin ve polislik Bi olay yok çilingir çağır dediler açık açık

Back
X