- 21 Eylül 2017
- 1.209
- 1.862
- 133
Amin teşekkür ederim eşyalarımı almaya gidince onlarıda Alıcam da kendisi işsizliği meslek edindiği için neyi neyle öder onu bilemiyorum
o da onun sorunu canım.. sen yolundan vazgeçme..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkür ederim eşyalarımı almaya gidince onlarıda Alıcam da kendisi işsizliği meslek edindiği için neyi neyle öder onu bilemiyorum
Kabiliyetsiz insandan sonra herşeyinden de tiksindim inan kiyok mal da canın yongası demişler ki çok güzel demişler gerçekten öyle.. ben olsam bırakmazdım bir şey
onunla alakalı bir şey değil kendi eşyalarını bırakmaKabiliyetsiz insandan sonra herşeyinden de tiksindim inan ki
Bismillah diyip çıkıcaz yola artık bırakmam ya cehennem olsun ona kalmasına gerek yokonunla alakalı bir şey değil kendi eşyalarını bırakma
Sizin için bundan sonra ki hayatınız çook güzel olur inşallah.İşte o davalarlada uğramamak için gideyim alayım olay sıcakken diyorumKendi hikayeme çok benzettim bi ceketle çıkmıştım evden sonra girmedim kişisel eşyalarım hala orda boşanma bitti şimdi eşya davası acacagıZ
Teşekkür ederim aminSizin için bundan sonra ki hayatınız çook güzel olur inşallah.İşte o davalarlada uğramamak için gideyim alayım olay sıcakken diyorum
Polisinde eli armut toplamaz. Hazirliklilardir boyle islere.Gözü döner hırsız diye bağırıp evi yakmaya bile kalkar valla
İnşallah hiç öyle işlere gerek kalmaz yüzünü bile görmeden çıkar gelirim inşallahPolisinde eli armut toplamaz. Hazirliklilardir boyle islere.
Vallahi polisin eli armut topluyomuş adamlara söylüyorum dövdü beni ben korkuyorum şimdi diye evlisiniz kendi eviniz sonuçta biz bişey yapamayız sorun çıkarsa arayın 155 i dediler saatlerce onlarla kavga ettimPolisinde eli armut toplamaz. Hazirliklilardir boyle islere.
Ee sende eve gidince iceri girmeden arasaydin 155 i oyle girseydin.Vallahi polisin eli armut topluyomuş adamlara söylüyorum dövdü beni ben korkuyorum şimdi diye evlisiniz kendi eviniz sonuçta biz bişey yapamayız sorun çıkarsa arayın 155 i dediler saatlerce onlarla kavga ettim
Karakola gittim 155i aradım ilçe emniyet müdürlüğüne gittim sağolsunlar dedikleri laf evlisiniz karışamayız.Hallettik sonunda şükürler olsunEe sende eve gidince iceri girmeden arasaydin 155 i oyle girseydin.
Sorunsuz halloldumu bari?
Kadın ankarada ben İstanbuldayım telefonla görüştü aman takan olmadı açıkçası.Savcılığa git uzaklaştırma kararı çıkart istersen tüm evin eşyalarını sat kimse karışamaz ama şuan evlisin ve polislik Bi olay yok çilingir çağır dediler açık açıkAvukatin yardimci olmadimi