Bencede yani ac hakkini birakma kimseye hakkinda hayırlısı olsunİnşallah kavgasız gürültüsüz halledelim daha çekişmeli dava açıcam işim çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede yani ac hakkini birakma kimseye hakkinda hayırlısı olsunİnşallah kavgasız gürültüsüz halledelim daha çekişmeli dava açıcam işim çok
Görümceme gideceğim günü yanlış söyledim bilerek amacım sadece işe başlayıp başlamadığını öğrenmekti o yokken gidebilmek içinGörumxenle aran iyimi yinede cok seyını paylasma kardesınden laf getıren senden laf goturur. Ankaranın konusması gayet kibar bende ankaraya gelın geldım. biz hataylıyız hanı hataylılar yarı arapca yarı turkce konusuruz sızide guneyde bıyerde sandım. Ayroxa altınları vermem dese bıle mahkemede sen dugun fotolsrını gosterırsın kolunda ılla pozun vardır mahkeme gıdıpte esıne sırf geliri yok dıye senın altıbları ona vermez bence
Ona beddua bile etmiyorum çünkü birine beddua etmek bile nimetmiş onu anladım tiksinmek ne kiÖder işten ciksa dahi girince öder. Baltaya sap olamamis, tiksinmissinizdir umarım o mahluktan artık
Ederseniz hala umursuyor olursunuz zaten. Allah kolaylık versinOna beddua bile etmiyorum çünkü birine beddua etmek bile nimetmiş onu anladım tiksinmek ne ki
Aminn inşallah uzun Bi süre soyadını taşımak zorunda kalacağım maalesef sadeceBencede yani ac hakkini birakma kimseye hakkinda hayırlısı olsun
Amin.Allah sorar hesabını ötesi beni ilgilendirmez artık.Ederseniz hala umursuyor olursunuz zaten. Allah kolaylık versin
Hep öyle olur ayrılığın ilk günleri erkekler için, sonra salya sümük, kadın düşmanı pis davarSabır mı diyim dayanmak mı düzelir umudumu bilmiyorum da beyzade bana mesaj atmış sen gittinde insan olduğumu hissettim ben be yazmış bide
Ben hayatımın en kötü iki yılını onunla yaşadım bundan sonrası güzel olsun diye uğraşıcam o hayatının bundan sonrasını sanmıyorum ki insan gibi yaşayabilsin.Meylettiği maddeleri kullanır kullanır Bi gün yalnız başına o evde geberip gider belli mi olurHep öyle olur ayrılığın ilk günleri erkekler için, sonra salya sümük, kadın düşmanı pis davar
En büyük şükürüm içimde en ufak Bi pişmanlık acaba keşke yok.Bu bana yetiyor şuan için çok yanlış biriyle evlendim evet ama benim hayatım güzel olucak inşallah.Ailemlemi yaşasam başka Bi şehiremi gitsem filan bir sürü düşünce var kafamda ama en azından kendimi fikren toparlayana emin olana kadar annemin dizinin dibinde oturucam sonrasına bakıcam artık Allah hayırlısını versin bundan sonrası için ne diyimŞükür etmelisin haline 2 yilda kurtuldun bu manyaktan. Calismiyorsan is bulursun kafani dagitmak icin hobiler yaparsin keyfine gore yaşarsın çocuk ta yok sanırım. Çöpünü bile bırakma onda polisle git al herseyini çik. Yeni hayatın hayırlı olsun canm Allah guzel insanlarla karşılaştırsin..
En hayirlisi ailenle kalmak. Çünkü bir süre kendini toparlaman gerekecek içinde boşluk olacak. Uzaklaşırsan hata yapabilirsin o zaman daha çok üzülürsün. En güzeli ailenin yani. En önemlisi de ayaklarının üzerinde durman. Yeni hayat yeni iş yeni hobiler kocaman bir yeni başlangıç..En büyük şükürüm içimde en ufak Bi pişmanlık acaba keşke yok.Bu bana yetiyor şuan için çok yanlış biriyle evlendim evet ama benim hayatım güzel olucak inşallah.Ailemlemi yaşasam başka Bi şehiremi gitsem filan bir sürü düşünce var kafamda ama en azından kendimi fikren toparlayana emin olana kadar annemin dizinin dibinde oturucam sonrasına bakıcam artık Allah hayırlısını versin bundan sonrası için ne diyim
Allah'a şükür ki o psikopattan bi çocuğum yok o benim şansım olucak kendimi toparlama anlamında.Belki yıllar sonra Bi çocuğum olsaydı da ben baksaydım o herif lazım değildi dicem bilmiyorum ama şuan şansım.O yüzden kurs, iş artık hangisi olursa kafama yatan Bi yerden başlıca yeni hayatımaEn hayirlisi ailenle kalmak. Çünkü bir süre kendini toparlaman gerekecek içinde boşluk olacak. Uzaklaşırsan hata yapabilirsin o zaman daha çok üzülürsün. En güzeli ailenin yani. En önemlisi de ayaklarının üzerinde durman. Yeni hayat yeni iş yeni hobiler kocaman bir yeni başlangıç..![]()
Allah yardımcın olsun canm herşey gönlünce güzel olsun insallah. Kendine inan, ayaklarinin ustunde durduktan sonra kimseye muhtac degilsin, sevgiyle kalAllah'a şükür ki o psikopattan bi çocuğum yok o benim şansım olucak kendimi toparlama anlamında.Belki yıllar sonra Bi çocuğum olsaydı da ben baksaydım o herif lazım değildi dicem bilmiyorum ama şuan şansım.O yüzden kurs, iş artık hangisi olursa kafama yatan Bi yerden başlıca yeni hayatıma
Çok teşekkür ederim inanıyorum en azından şuan.Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun canm herşey gönlünce güzel olsun insallah. Kendine inan, ayaklarinin ustunde durduktan sonra kimseye muhtac degilsin, sevgiyle kal![]()
Allah sorsun ona bu yaptıklarınıAnkara İstanbul arası araba kiralama telaşına girdik alyans bozdurup araba kiralamaya kalkıyorum kont hazretleri bileziği bozdurup geziyo kabiliyetsiz
Vallahi içimden gelen buradan götürdüğüm herşey almak, o televizyonu bozup koltuklara tursili basıp çamaşır suyunu döküp perdeleri kesmek kıyafetlerini lime lime parçalamak beyaz eşyaların düğmelerini kırmak geliyor ama malum yasalarr
Boşanma davalarında benim gördüğüm ilk başta Ne aldıysanız o yanınıza kalıyor.Bence gidip herşeyi alınHanımlar herkese merhaba
Şurada 3 konum var ve hepside eşimle ilgili maalesef.En son konumu açtıktan sonra evlenmeden önce yaşadığım şehiri küçümseyerek ayı gibi konuşuyorsunuz hepiniz dedi sen İstanbul beyfendisisin dimi dediğimde kıyameti kopardı telefonumu kırdı beş parasız elimde Bi valizle yaka paça kapının önüne koydu beni.
Zaten evlendiğimizden beri her kavgada dayanamıyorum sana beni eziyosun beni küçümsüyosun bana saygı duymuyorsun diyen telefonları televizyonları kıran boşanıcaz bitti bu iş diye sayan söven psikopatın tekiydi.
2 yıla yakındır evliyiz bu zamana kadar hep düzelir değişir diye diye sabrettim ama en sonunda kovulan ben oldum.Şimdi kayınvalideciğim keyifli sevgili oğluda arkadaşlarıyla alemlerdeymiş.
Ben annemlerin evindeyim Bi valizim burada ayakkabım dahi yok.Eşyalarımı almaya gidicem şeytan diyo evlenirken götürdüğün iğne ipliğe kadar al evlenince aldığınız laptopı al ama Bi yanımda diyo ki kişisel eşyalarını al çık gel.Avukatla görüştüm eve ailem ve polisle gidicem alabilirsin dedi.Biz evliyken çalışmayan adam iş bulmuş o işteyken alsam kavga gürültü olmasa daha iyi ama binadaki sevgili komşuları arar çıkar gelir eminim.Kıyameti koparıcak biliyorum.Şeytanamı uyuyayım yoksa lanet olsun diyip sadece kişisel eşyalarımı mı alayım siz söyleyin
Birde avukat alırız dedi ama 6 tane bileziğim vardı hepsini evlilik içinde ben istemediğim halde aldı sonuncusunu beni kovarken nerede bilezik diyerek aldı.Bunları nasıl ispatlarım sizce.Uzun oldu hakkınızı helal edin.
Polis eşliğinde gitmek çok mantıklı. Aslında sizi kovduğu zaman keşke ilk önce polise gidip tutanak tuttursaydiniz, siyasetçi olsaydınız. Şimdi ben kovmadım kendi gitti diyecektir.Gözü döner hırsız diye bağırıp evi yakmaya bile kalkar valla
Valal senden sonra istenmi cikar atilirmj birak gebersin pislik nne demek valizle kapiiinnin onune atti. Git esyalarini polis esliginde al ve cik.Ben ankarada yaşıyorum.Görümcemden öğrendim işe başladığını.Yok adam keyif yapıyor ne pişmanlığı.Altınları vermemek için işten çıkıp gelirim yok ödeyemem diyebilecek biri