• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi boşanma vakası daha :)

Outlookcom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
47
33
3
35
Bu ülkede erkek olarak doğmalıydım eskiden beri düşünürüm bunu merhaba ben yeni üye oldum.konu eski eşim. Kendisi ağır psikopattı 1 yıllık evlilikte 3-4 kere ailemin yanına döndüm tabiki şiddet içerikli kavgalar ile nasıl evlenmişim diyorum şimdi aptallık resmen 8aylık bir bebeğim var. 2 ay oldu kesin döndüm ailemin yanına. Kv de bize yakındı oğluna tapıyor çok kıskandı hiç aramızdan çıkmadı zaten adamda anası için ölür. Niye böyleler bu insanlar hep cehalet işte.çok iyi davrandım kv. Ama yinede yaranamadım. Eşimde cahil olgun biri değildi . Bi olay yaşandı darp raporu aldım çekişmeli de dava açtım. Evli iken namaz niyaz kılan adam şimdi içyor.hemde 2 çocuklu boşanmak üzere olan Bi kadınla o da daha boşanmamış kulüplere falan gidiyorlar. Demekki herşey riya gösteriş imiş. Çok aşırı karaktersizdir, takıntılı sinirli huysuz memnuniyetsiz egolu kibirli tam Bi şeytan.1 yılı zindan etti bana. Evlenmeden önce diye soracaksınız bu kadar değildi yine sinirliydi ama şiddetini görmedim Sinirini sevdiğim için alttan aldım. Keşke hiç bulaşmasaydım tam bir bela imiş. Hayatımdaki en büyük talihsizlik.. hiç pişman değilim ayrılma kararımdan yavrumu şiddet ortamından kurtardım kendimi de tabi.pskolojik sorunları var kabul etmiyor sen ruh hastasıyım diyo bide..Pislik yapıp eşyalarımı vermedi mahkemede alırsın diyor çocuğun benim kıyafet vs. Herşey kaldı. Beni çok kullandı ben kamuda çalışıyorum Bi maaşım var ama bana okumuş hizmetçi muamelesi yaptı. Kaçtım geldim çocuğumu kaçırdınız benden diyo. Düğün sürecinde parası çıkışmadı ben destek oldum nasıl olsa ortak hesap olacak diye. Meğer adamın bankada saklı gizli paraları varmış daha neler neler sizleri çok yormak istemem dert deyip onu değer verilen konumuna getirmem derdim bile olamaz artık.Sizden isteğim toplu beddua :) zira gerçekten hakketti bize zarar veremesin Allah onun şerrinden korusun

Klüplerin tuvaletinde o kadının üstünde iken kalp krizi geçirip gebersin inşallah iyiki boşanmışsınız pislik adamdan. Hayatta başarılar...
Kalp krizi yaşaması olası akrabalarında ırsi çünkü ama yaşı genç hayatta kalıp çocuğumun onu baba diye tanımasını dahi istemiyorum.

Sinirini sevdiğim için alttan aldım.
Sinir nasıl sevilir bi anlatsana?
Eşim de bana aynısını söylüyor "sinirlenince daha güzel oluyorsun, çekiciliğin artıyor " falan ! Bu nasıl bir psikopatlıktır?

Kendi düşen ağlamaz ! Belanın üstüne atlamışsın ..
Sizden isteğim toplu beddua :) zira gerçekten hakketti bize zarar veremesin Allah onun şerrinden korusun

sevgilisinin yanında burnu dizine kadar aksın, temizleyemesin :)

Ağzı koksun öpüşemesin :)

Tam sevgilisiyle yakinlasacakken pırtlasın :)

Pantolonunun fermuarını açık unutsun kalpli donunu herkes görsün :)

Kokuşsun ,yanına dişi sinek yanaşamasın :)

E sen yandın ,başkası da yanmasın ama dimi :)

Bizden toplu beddua mi istiyorsun?:olamaz:

Allah iyiligini versin senin
Onu da bildigi gibi yapsin..

Sinir nasıl sevilir bi anlatsana?
Eşim de bana aynısını söylüyor "sinirlenince daha güzel oluyorsun, çekiciliğin artıyor " falan ! Bu nasıl bir psikopatlıktır?

Kendi düşen ağlamaz ! Belanın üstüne atlamışsın ..

sevgilisinin yanında burnu dizine kadar aksın, temizleyemesin :)

Ağzı koksun öpüşemesin :)

Tam sevgilisiyle yakinlasacakken pırtlasın :)

Pantolonunun fermuarını açık unutsun kalpli donunu herkes görsün :)

Kokuşsun ,yanına dişi sinek yanaşamasın :)

E sen yandın ,başkası da yanmasın ama dimi :)
Sinirini sevmedim tabiki güzel huyları da vardı ama evlenince aynı eve girince herşeyim ona batmaya başladı zaten en yakınındakine yapıyor zulmediyor resmen nişan Sürecimiz de kısaydı ben evliliğe acele etmeyelim dedim ama oldu işte

Kalp krizi yaşaması olası akrabalarında ırsi çünkü ama yaşı genç hayatta kalıp çocuğumun onu baba diye tanımasını dahi istemiyorum.
Canım kalp krizi vakalarında genç insanların damarları esnek olmadığından dolayı ölümleri daha kolay oluyor. Yaşlı insanlar kalp krizini daha kolay atlatıp yaşıyorlar bunu babamı ameliyat eden kalp damar cerrahisi profesör dr söylemişti. Kriz kesin çözüm

Klüplerin tuvaletinde o kadının üstünde iken kalp krizi geçirip gebersin inşallah iyiki boşanmışsınız pislik adamdan. Hayatta başarılar...
Bu çok acımasızca !
Bu da !

Kimsenin yaşam hakkını elinden alamaz yada bunun olmasını isteyemezsiniz kadinlar !

Canım kalp krizi vakalarında genç insanların damarları esnek olmadığından dolayı ölümleri daha kolay oluyor. Yaşlı insanlar kalp krizini daha kolay atlatıp yaşıyorlar bunu babamı ameliyat eden kalp damar cerrahisi profesör dr söylemişti. Kriz kesin çözüm
Ay inşallah o zaman

Bu çok acımasızca !

Bu da !

Kimsenin yaşam hakkını elinden alamaz yada bunun olmasını isteyemezsiniz kadinlar !
Tatlım sen hayırdır ya ? Biz aramızda yorumlaştık. Ne zoruna gitti anlayamadım. Erkeğin bunca hatasına rağmen yaşamasını savunabiliyorsan kadınların mahvettikleri hayatı da otur bir düşün. Biz lafta konuşurken adam fiilen kadının hayatını mahvetmiş. Bence sen bi daha düşün!

Tatlım sen hayırdır ya ? Biz aramızda yorumlaştık. Ne zoruna gitti anlayamadım. Erkeğin bunca hatasına rağmen yaşamasını savunabiliyorsan kadınların mahvettikleri hayatı da otur bir düşün. Biz lafta konuşurken adam fiilen kadının hayatını mahvetmiş. Bence sen bi daha düşün!
Anlatamadığım konularda var hamileyken darp lohusayken darp ve bunlar da dahi haklı çıkma. Mesela çayımı neden güler yüzle getirmedin kavga sebeplerimiz ölmesini tabiki isterim çünkü böyle Bi adam şu haberlerde gördüğümüz cinnet getirip karısını çocuğunu öldüren adamlarla aynı kategoride olma ihtimalinde.l

Bu çok acımasızca !

Bu da !

Anlatamadığım konularda var hamileyken darp lohusayken darp ve bunlar da dahi haklı çıkma. Mesela çayımı neden güler yüzle getirmedin kavga sebeplerimiz ölmesini tabiki isterim çünkü böyle Bi adam şu haberlerde gördüğümüz cinnet getirip karısını çocuğunu öldüren adamlarla aynı kategoride olma ihtimalinde

Anlatamadığım konularda var hamileyken darp lohusayken darp ve bunlar da dahi haklı çıkma. Mesela çayımı neden güler yüzle getirmedin kavga sebeplerimiz ölmesini tabiki isterim çünkü böyle Bi adam şu haberlerde gördüğümüz cinnet getirip karısını çocuğunu öldüren adamlarla aynı kategoride olma ihtimalinde
Tamam da hata senin ! Neden hamileyken darp edildiğin bir adamın karısı olmaya devam ettin ? Boşanırsın olur biter .. şiddet sevilmez ,tavsiye edilmez fakat sen de ona vursaydin madem bu kadar öfkelisin .doluyorsunuz doluyorsunuz sonra adamlar ölsün! Yok ya ! Boşayın, kimse katlanin demiyor ki !

Tamam da hata senin ! Neden hamileyken darp edildiğin bir adamın karısı olmaya devam ettin ? Boşanırsın olur biter .. şiddet sevilmez ,tavsiye edilmez fakat sen de ona vursaydin madem bu kadar öfkelisin .doluyorsunuz doluyorsunuz sonra adamlar ölsün! Yok ya ! Boşayın, kimse katlanin demiyor ki !
Boşanıyorum zaten tedavi olacağım dediği için geri dönmüştüm

Back
X