- 13 Eylül 2018
- 47
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi Outlookcom
Bu ülkede erkek olarak doğmalıydım eskiden beri düşünürüm bunu merhaba ben yeni üye oldum.konu eski eşim. Kendisi ağır psikopattı 1 yıllık evlilikte 3-4 kere ailemin yanına döndüm tabiki şiddet içerikli kavgalar ile nasıl evlenmişim diyorum şimdi aptallık resmen 8aylık bir bebeğim var. 2 ay oldu kesin döndüm ailemin yanına. Kv de bize yakındı oğluna tapıyor çok kıskandı hiç aramızdan çıkmadı zaten adamda anası için ölür. Niye böyleler bu insanlar hep cehalet işte.çok iyi davrandım kv. Ama yinede yaranamadım. Eşimde cahil olgun biri değildi . Bi olay yaşandı darp raporu aldım çekişmeli de dava açtım. Evli iken namaz niyaz kılan adam şimdi içyor.hemde 2 çocuklu boşanmak üzere olan Bi kadınla o da daha boşanmamış kulüplere falan gidiyorlar. Demekki herşey riya gösteriş imiş. Çok aşırı karaktersizdir, takıntılı sinirli huysuz memnuniyetsiz egolu kibirli tam Bi şeytan.1 yılı zindan etti bana. Evlenmeden önce diye soracaksınız bu kadar değildi yine sinirliydi ama şiddetini görmedim Sinirini sevdiğim için alttan aldım. Keşke hiç bulaşmasaydım tam bir bela imiş. Hayatımdaki en büyük talihsizlik.. hiç pişman değilim ayrılma kararımdan yavrumu şiddet ortamından kurtardım kendimi de tabi.pskolojik sorunları var kabul etmiyor sen ruh hastasıyım diyo bide..Pislik yapıp eşyalarımı vermedi mahkemede alırsın diyor çocuğun benim kıyafet vs. Herşey kaldı. Beni çok kullandı ben kamuda çalışıyorum Bi maaşım var ama bana okumuş hizmetçi muamelesi yaptı. Kaçtım geldim çocuğumu kaçırdınız benden diyo. Düğün sürecinde parası çıkışmadı ben destek oldum nasıl olsa ortak hesap olacak diye. Meğer adamın bankada saklı gizli paraları varmış daha neler neler sizleri çok yormak istemem dert deyip onu değer verilen konumuna getirmem derdim bile olamaz artık.Sizden isteğim toplu beddua :) zira gerçekten hakketti bize zarar veremesin Allah onun şerrinden korusun