- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Merhaba arkadaşlar konularını biliyorsunuzdur uzatip sıkmak istemiyrm sizi...anlatıp akıl alacağından sadece sizler varsınız lutfen yorumlarinizi esirgemeyin..neyse bi kaç gündür ne yapabilir diye düşünüyorum bu çıkar yıl bulamiyrm cunku kocamla konuşmaya kalksam beni haksız çıkarıp kavga edicek mektup yazsam okur nu bilmiyrm. Ee böyle olmasida içime sinmiyor.suan ailevi sorunlarında var ve evim karışık gelen giden oluyor..neyse ben kendimce soyle birşey buldum aynaya baktım salmisim kendimi önce kendini toparlamakla ise baslamak istiyrm evimide salmicam kendimide kocamada yapmam gerekenleri kahvaltı falan filan hazirlicam ki bana laf soleyemesin cocik konusunda da aldığımda sadece yemeği altını değiştirmesiyle ilgilenicem beyimiz uğraşsın ben bağırınca üvey anne oluyorum cunku.ama bilmiyrm bu ise yarar mi esim anlar mi beni.. yada sizler lutfen fikir verin ne yapayım da esim anlasın bazı şeyleri. Ben ondan sadece ilgi şefkat istiyorum..çok caresizim her yandan sorunlarım var en azından evliligimi düzeltebileyim duzelecekse..sürekli konu aciyoum çaresizlikten lutfen yardım:'' ' '(
Canım konularını takip ediyorum ve üzülüyorum senin icin. Cunku bende bu ara bunalım donemindeyim seni de okudukça üzülüyorum. Bak cok guzel bi yol bulmussun öncelikle dedigin gibi kendine bak. Sacını basını,kılığını kıyafetini vs duzelt. Ikincisi temizlik yapmak kafanı dağıtır evi temizle duzenli tut bu hem sana iyi gelecek hemde kocanın sana laf söyleme şansını bırakmayacak. Cocuk bişeyleri kırıyo mu bırak kırsın bacım sen de bir aynısından tekrar al,kırdı mı tekrar,tekrar al. Niye canını sıkıyosun. Mobilya eskidi mı değişmesi lazım de. Sen ne yaparsan yap esın seni üvey anne görecek,deger mı değmez. Esın eve geldi aynen soyle yap. Hosgeldin de gec direk mutfağa oyalan hersey hazırsa bile yemek saatine kadar. Yemek saati gelince çağır yemeğe. Yemek sırasında da tek kelimelik cümleler kullanırsın. Yemek bitti mı yine mutfakta zaman geçir bulaşıkları topla falan. Sonra al evine kitap oku yada kanavice işle o arada cocuk sinariklik mı yapıyo kapa kulağını gözünü. Bi süre esinle de aynı saatte gitme yatağa ya o gelmeden uykum geldi iyi geceler de yat Yada o yatiyo sa benim uykum yok ben gelirim birazdan sana iyi geceler de. Hasret bırak kendine ama cinsel ablamda degil bu dedigim.sana hasret kalsın,sevgine,şefkatine.
Az evvel konuşup tartıştık nana demediği kalmadı. Ama bu dediklerimizi kurulucak aramız kavga ettigimiz içün konuşmayız .fakat ben bugun ki konuşmada bu evliligin sadece benim sevkatimle yürüdüğünü gördüm adam kendini sütten çıkmış ak kaşık aaniyo...
Canım annen baban yok muydu senin
Sadece annem var
Bırakıp gitsen annenin yanına. Bosa bu adamı inan ômur bitmez bununla. Ya valla gözünü seveyim bırak millet ne der sunu bunu. Onlar en fazla uc bes ay konuşur sonra susarlar ama sen ômur boyu bu adamı cekemezsin
Konularına tek tek bakacağım şuan sadece bu konudan fikir yürütmem zor oldu.
Anladığım kadarıyla kendine ait olmayan bir çocuğa bakıyorsun. Allah sabır ve sevgi versin inşallah. Çok zor birşey olduğuna eminim ama yolunu kolaylaştırsın rabbim, inşallah. Sevabın büyük olur mutlaka bunu düşün.
Eşin anlayışsız kanımca. Senin de sabrın sevgin zayıflamış ve çaresizlik de çok. İlk evliliğin mi ikinci mi o kısmını anlamadım ancak şayet ikinci ise senin korkun hep daha büyük olur daha çok üstüne düşersin. Bırak kaçan kovalanır. Üzerine düşmekten ziyade biraz da kendine zaman ayır. Evin içinde keyif alacağın ayrıntıların olsun. Umarım :)) allah kolaylık versin. Konularını okuyup eklemek istediğim olursa eklerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Millet ne der diye düşünmiyorum artık cunku benim yaşadığım sıkıntıyı anca ben bilirim millete laf olsun sadece..ama annemde kabul etmez bunlar sudan sebepten bahane der kendin gittin ben vermek istemedim der...esimde aileme karşı çok iyidir o yüzden hep kotu olan ben oluyorm..ve yuzde yüz haklı olduğum konuda bile esim oyle bi konusuyo ki beni haksız yapıyor...ben şimdi olcaklaro tahmin ediyrm konuşmayız bi süre. Sonra esim bu durumdan sıkılınca konuşmaya calisicak bende tabu konuşmak istemeyince daha beter sürat yapıp burnumdan getiricek..ve esim bana diyor ki sen bana uymak zorundasin benin dediğimi yapmak zorundasin
Ne olacak ki sen dava açıp annenin yanına gitsen almayacak mı içeri?? O evde durmanı da esın yuzsuzluk olarak görüyor emin ol bırak annene yap yuzsuzlugu. Boşanmak icin de hic bisey talep etme kac kurtar kendini. Bi ise girersin baktın olmuyor annenle ayrı ev tutarsın
Merhaba arkadaşlar konularını biliyorsunuzdur uzatip sıkmak istemiyrm sizi...anlatıp akıl alacağından sadece sizler varsınız lutfen yorumlarinizi esirgemeyin..neyse bi kaç gündür ne yapabilir diye düşünüyorum bu çıkar yıl bulamiyrm cunku kocamla konuşmaya kalksam beni haksız çıkarıp kavga edicek mektup yazsam okur nu bilmiyrm. Ee böyle olmasida içime sinmiyor.suan ailevi sorunlarında var ve evim karışık gelen giden oluyor..neyse ben kendimce soyle birşey buldum aynaya baktım salmisim kendimi önce kendini toparlamakla ise baslamak istiyrm evimide salmicam kendimide kocamada yapmam gerekenleri kahvaltı falan filan hazirlicam ki bana laf soleyemesin cocik konusunda da aldığımda sadece yemeği altını değiştirmesiyle ilgilenicem beyimiz uğraşsın ben bağırınca üvey anne oluyorum cunku.ama bilmiyrm bu ise yarar mi esim anlar mi beni.. yada sizler lutfen fikir verin ne yapayım da esim anlasın bazı şeyleri. Ben ondan sadece ilgi şefkat istiyorum..çok caresizim her yandan sorunlarım var en azından evliligimi düzeltebileyim duzelecekse..sürekli konu aciyoum çaresizlikten lutfen yardım:'' ' '(
Zaten bosandigim an beş kuruş istemem ben suan bile para isteyemiyrm..ya bi inşan 50 lira verip iki gün sonra tekrar para istediğimde ne yaptın parayı der mi ki markete ve pazara gitmem icin parayı vermişti...çok ağır şeyler söyledi yine bana...suan çıkıp anneme gitsem annemde başka havalarda alsa bile arar kocami gel al karını der..yani benim hayatım suan iki ucu b.klu değnek durumu
Eşin için değil kendin için bakımlı ol, bu yapmak istediklerini evliliğine çare olarak görmüyorum,
bu sorunlarının eşinin de farkında olması ve düzeltecekse onun bişeler yapıp düzeltmesi lazım.
Eşim laf sölemesin diye şunu yapayım bunu yapayım diyosun, o adam düzelir mi sence,
kendine eziyet etme bu kdr, işin içinden çıkamıyosan yol ver cidden.
Bak canım anneden duyduğun hic bisey esinden duyduğun kadar ağır gelmez.senin yapacağın bırakıp annenin yanına gitmek. Bırak arasın kocan olacak adamı. Gelsin oda. Ne olacak sen gitmem deyince ne yapabilir ki.sacından sürükleyin götürecek degil ya.bi is bul maaşına bakma koy kenara maaşını baktın annenle aynı evde olmuyo ayrı ev tutarsın. Bak boyle ômur gecmez. Yazık sana
Esim hiç bir şekilde kendinde hata görmüyor..bbundan sonra herşeyi kendim icin yapacağım..umrumda da olmayacak bugun yine hakaret etti ki ben derdimi anlatmaya calisiyotdum
Senin kocan kusura bakma ama hem baba hem koca müsvettesi
Nedir bu kabalık bu insanlıktan uzak tavrı. İlk evliliğinin de niye bittiği aşikar. Kendince çocuğuna karşı gardını alıyor sen zulüm etme diye ama zulmün büyüğünü kendi yapıyor.
Kahvaltı hazırla yenesemde hazır olacak nedir ya kimsin senn?
Ay çok sinirlendim.
Ya sen bu herife bence iyi bir ders ver. Çek kapıyı git. Ne böyle ya? Annenle sorunların olsa bile git kal 3-5 gün yanında. Bu adamı çekeceğine anneni çek ne kadar kötü olursa olsun aranız annen çık git mi diyecek sana?
Şiddet eğilimim arttı resmen şuan
Şu mübarek günlerde yaşadığın hayat mı şimdi,
Görücü usulü mü evlendin, bende boşandığım için artık diyorum ailesini soyunu sopunu genetiğine kdr
sorgulatacam valla. normali yok ki kalmamış , hangi devirde son buldu bu iyiler acaba.
Eşime bulaşıklari makineye koyarmisin desem yerinden kıpırdamaz bide üstüne bana laf söyler:'( ben de ailede iş bölümü yapılıp birlikte daha fazla zamn geçirme taraftarıyım ama esimde yok bu allah onu ıslah etsin gözlerim aglamktan balon oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?