bi care lutfen..

Canım konularını takip ediyorum ve üzülüyorum senin icin. Cunku bende bu ara bunalım donemindeyim seni de okudukça üzülüyorum. Bak cok guzel bi yol bulmussun öncelikle dedigin gibi kendine bak. Sacını basını,kılığını kıyafetini vs duzelt. Ikincisi temizlik yapmak kafanı dağıtır evi temizle duzenli tut bu hem sana iyi gelecek hemde kocanın sana laf söyleme şansını bırakmayacak. Cocuk bişeyleri kırıyo mu bırak kırsın bacım sen de bir aynısından tekrar al,kırdı mı tekrar,tekrar al. Niye canını sıkıyosun. Mobilya eskidi mı değişmesi lazım de. Sen ne yaparsan yap esın seni üvey anne görecek,deger mı değmez. Esın eve geldi aynen soyle yap. Hosgeldin de gec direk mutfağa oyalan hersey hazırsa bile yemek saatine kadar. Yemek saati gelince çağır yemeğe. Yemek sırasında da tek kelimelik cümleler kullanırsın. Yemek bitti mı yine mutfakta zaman geçir bulaşıkları topla falan. Sonra al evine kitap oku yada kanavice işle o arada cocuk sinariklik mı yapıyo kapa kulağını gözünü. Bi süre esinle de aynı saatte gitme yatağa ya o gelmeden uykum geldi iyi geceler de yat Yada o yatiyo sa benim uykum yok ben gelirim birazdan sana iyi geceler de. Hasret bırak kendine ama cinsel ablamda degil bu dedigim.sana hasret kalsın,sevgine,şefkatine.

Az evvel konuşup tartıştık nana demediği kalmadı. Ama bu dediklerimizi kurulucak aramız kavga ettigimiz içün konuşmayız .fakat ben bugun ki konuşmada bu evliligin sadece benim sevkatimle yürüdüğünü gördüm adam kendini sütten çıkmış ak kaşık aaniyo...

Konularına tek tek bakacağım şuan sadece bu konudan fikir yürütmem zor oldu.

Anladığım kadarıyla kendine ait olmayan bir çocuğa bakıyorsun. Allah sabır ve sevgi versin inşallah. Çok zor birşey olduğuna eminim ama yolunu kolaylaştırsın rabbim, inşallah. Sevabın büyük olur mutlaka bunu düşün.

Eşin anlayışsız kanımca. Senin de sabrın sevgin zayıflamış ve çaresizlik de çok. İlk evliliğin mi ikinci mi o kısmını anlamadım ancak şayet ikinci ise senin korkun hep daha büyük olur daha çok üstüne düşersin. Bırak kaçan kovalanır. Üzerine düşmekten ziyade biraz da kendine zaman ayır. Evin içinde keyif alacağın ayrıntıların olsun. Umarım :)) allah kolaylık versin. Konularını okuyup eklemek istediğim olursa eklerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bırakıp gitsen annenin yanına. Bosa bu adamı inan ômur bitmez bununla. Ya valla gözünü seveyim bırak millet ne der sunu bunu. Onlar en fazla uc bes ay konuşur sonra susarlar ama sen ômur boyu bu adamı cekemezsin

Millet ne der diye düşünmiyorum artık cunku benim yaşadığım sıkıntıyı anca ben bilirim millete laf olsun sadece..ama annemde kabul etmez bunlar sudan sebepten bahane der kendin gittin ben vermek istemedim der...esimde aileme karşı çok iyidir o yüzden hep kotu olan ben oluyorm..ve yuzde yüz haklı olduğum konuda bile esim oyle bi konusuyo ki beni haksız yapıyor...ben şimdi olcaklaro tahmin ediyrm konuşmayız bi süre. Sonra esim bu durumdan sıkılınca konuşmaya calisicak bende tabu konuşmak istemeyince daha beter sürat yapıp burnumdan getiricek..ve esim bana diyor ki sen bana uymak zorundasin benin dediğimi yapmak zorundasin

Allah razı olsun amin..benim ilk evliliğim..yaşadıklarım çok zor ve benim derdim tamamen eşimle ilgili..esim çok ilgisiz ve hep kendisini haklı görüyor

Ne olacak ki sen dava açıp annenin yanına gitsen almayacak mı içeri?? O evde durmanı da esın yuzsuzluk olarak görüyor emin ol bırak annene yap yuzsuzlugu. Boşanmak icin de hic bisey talep etme kac kurtar kendini. Bi ise girersin baktın olmuyor annenle ayrı ev tutarsın

Zaten bosandigim an beş kuruş istemem ben suan bile para isteyemiyrm..ya bi inşan 50 lira verip iki gün sonra tekrar para istediğimde ne yaptın parayı der mi ki markete ve pazara gitmem icin parayı vermişti...çok ağır şeyler söyledi yine bana...suan çıkıp anneme gitsem annemde başka havalarda alsa bile arar kocami gel al karını der..yani benim hayatım suan iki ucu b.klu değnek durumu

Eşin için değil kendin için bakımlı ol, bu yapmak istediklerini evliliğine çare olarak görmüyorum,
bu sorunlarının eşinin de farkında olması ve düzeltecekse onun bişeler yapıp düzeltmesi lazım.
Eşim laf sölemesin diye şunu yapayım bunu yapayım diyosun, o adam düzelir mi sence,
kendine eziyet etme bu kdr, işin içinden çıkamıyosan yol ver cidden.

Bak canım anneden duyduğun hic bisey esinden duyduğun kadar ağır gelmez.senin yapacağın bırakıp annenin yanına gitmek. Bırak arasın kocan olacak adamı. Gelsin oda. Ne olacak sen gitmem deyince ne yapabilir ki.sacından sürükleyin götürecek degil ya.bi is bul maaşına bakma koy kenara maaşını baktın annenle aynı evde olmuyo ayrı ev tutarsın. Bak boyle ômur gecmez. Yazık sana

Senin kocan kusura bakma ama hem baba hem koca müsvettesi
Nedir bu kabalık bu insanlıktan uzak tavrı. İlk evliliğinin de niye bittiği aşikar. Kendince çocuğuna karşı gardını alıyor sen zulüm etme diye ama zulmün büyüğünü kendi yapıyor.
Kahvaltı hazırla yenesemde hazır olacak nedir ya kimsin senn?

Ay çok sinirlendim.

Ya sen bu herife bence iyi bir ders ver. Çek kapıyı git. Ne böyle ya? Annenle sorunların olsa bile git kal 3-5 gün yanında. Bu adamı çekeceğine anneni çek ne kadar kötü olursa olsun aranız annen çık git mi diyecek sana?

Şiddet eğilimim arttı resmen şuan

Esim hiç bir şekilde kendinde hata görmüyor..bbundan sonra herşeyi kendim icin yapacağım..umrumda da olmayacak bugun yine hakaret etti ki ben derdimi anlatmaya calisiyotdum

Çok yazık hemde..ben böyle değildim.hayat doluyfum ve hiç böyle hayal etmemiştim :'''(

Esim hiç bir şekilde kendinde hata görmüyor..bbundan sonra herşeyi kendim icin yapacağım..umrumda da olmayacak bugun yine hakaret etti ki ben derdimi anlatmaya calisiyotdum

Şu mübarek günlerde yaşadığın hayat mı şimdi,
Görücü usulü mü evlendin, bende boşandığım için artık diyorum ailesini soyunu sopunu genetiğine kdr
sorgulatacam valla. normali yok ki kalmamış , hangi devirde son buldu bu iyiler acaba.

Benim kocam tam öküz ...çocuğu sevdiğine falan değil yarın öbür gün gocugu sen bana babalık yapmadin demesin diye zihniyeti bu yani...ben gerçekten köle oldum ona. Köle yaptı beni...ve hiç bi şekilde hatayı kendisinde görmüyor...annem suan şehir dışında onunda sıkıntıları var...artı geldiğinde gitsem bile beni haksız bilican ben çok abartıyormusm falan dicek .benim bu adama gerçekten ders vermm lazım. Artık hiç umursamocam onu

Ki kaldıki o çocuğun bir annesi vaé nasıl o kadar uzun süre ayrı kalabiliyor nasıl senin baktığına vicdanı rahat ediyor. Tamamen sorumluluğu senin olduğu bir şekilde bakmanı kabul ediyor.
4 yaş çocuğu kakası ne demek ya tuvalet eğitimi bile aldırmamışlar kaç yaşına gelmiş çocuğa. Be kadar anne baba ki bunlar böyle çocuğun sa denge bozulmuş ilgisiz bir orda bir burda.
sen hiç dahs önce çocuk bakmamış kendi doğurmayan bir kadını al seninle aynı şartlarda olmamasına rağmen aşağıla küçümse. Birde çocuğuna baktır sonra üvey anne de. Aman sen öz babasın da ne oluyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yoo severek evlendik..ama kocam köle arıyormuş farketmemisim..en iyiisi soyuna sopuna herseyine bakin bi yerde bu yamukluk varda hiç bulasmayi

canım benim başlarda benim eşim de öyleydi..
aldım karşıma: 'biz birbirimize sağlam ve mutlu lazımız..senden çok bişey beklemiyorum, sadece ufak da olsa bana yardım ettiğini görmek benim isteğimi iki katı artırır..yoksa olacakları sıralayım sana: önce herşeyi yetiştireyim diye kendimi hırpalarım, sonra sağlığımdan olurum ve içten içe sana karşı sinirlenirim..sonra ufak bi hatanda bile bu biriktirdiklerim aklıma gelir olay büyür..huzurumuz kaçar..ben senden senin için küçük(çünkü sen çok güçlü kuvvetlisin),benim içinse çook değerli bir şey olarak bunu bekliyorum..' dedim..
aylarca laf ederek yardım etti..kimi zaman gıcıklığına yapmadı..kimi zaman ağlattı beni kendinden uzaklaştırdı..
ama pes etmedim ve hep şirinlikle yardım istedim..
mesela:
-aşkım o kaslı kollarınla kolayca yapabileceğin kutsal bi görev için mutfağa gelir misin?
- kocacimm acilen bi kahraman desteğine ihtiyacım var..
- Allahım şükürki selvi boylu eşim var, yoksa şu yukardaki sürahiyi bana kim alırdı...
gibi sürekli onu gaza getiren ve asla emir yada direktif içermeyen ricalarla alıştırdım iş yaptırmaya..
ve her yardımından sonra ya öptüm ya iltifat ettim.."aslan kocacim sen olmasan naparım gibi" (aslında yaptığı minnacık bişey, sırf alıştırmak için söyledim bunları" unutma erkekler belli etmezler ama iltifatı bizden daha çok severler..
hala da öyle..freud'un sözündeki gibi "tekrarlanan davranışlar alışkanlığa dönüşür"..
hamdolsun Allahıma bir yılın sonunda öğrendi yardım etmenin iyi bişey olduğunu..

önceki konularıma bakarsan zaten eşimin bu konuda önceden nası biri olduğunu görürsün canım..
çalışıyomusun bilmiyorum ama benim eşim 9-5buçuk çalışmama rağmen anlayışsızdı ve inadına yardım etmezdi..
inşallah en kısa zamanda çözersiniz canım..Allah sana kolaylık eşine anlayış nasib etsin...amin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…