bi care lutfen..

Yazık gencecik kadınsın. Kaybetme korkusu olmalı mutlaka bir erkekte. Aynı şekilde de kadınla da.
Verdikçe istiyor ise şükretmeyi bilmiyorsa kes vermeyi sende.
Flört DöneminiZ olmuş ki adam seni sevmiş sözde. Madem seviyor arkanda nw kadar duracak bence buna bakmalısın sen.

Ne kadar mutsuz olduğun yazdıkların yazma şeklinden belli kimseye kızmamış sinirlenerek birşey dememişsin çare aradığın aşikar.
Çok üzüldüm böyle olmasına eminim çok daha iyi şeyler yaşamayı hakediyorsun sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anasinida bir görseniz ben çocuğun yanlış bi davranışini gorup soleyince bir ilgili oluyor analatamm tabi lafta ilgi..tanıyan herkes sana helal olsun anasından kat kat iyi bakıyorsun diyorlar...o çocuğun kakasini bi düşünün geçen gün beziyle oynamış kaka yapip yalıda kaka olmuş esim burya baksana dedi Haliyi Hemn sildim yıkamaya yolladım...esim çok biliyor ama elini dahi surmedi...

Benim 3 yaşında oğlum var canım 20 aylıkken öğrendi söylemeyi. O lazımlıkltan kaka dökmek bile o kadar zor ki. Kaldıki sen diyorsun bez mutlaka çok berbat birşey.

Ay annesinin notunu ben sana böyle göndermesinden verdim zaten.

Neyse o çocuk öyle böyle büyüyecek. İşte evlilikte olan hep çocuklara oluyor. Anne de baba da hayatına bir başkasıyla bir şekilde devam ediyor.

Amin canım allah razı olsun ne guzel allah mutlulugunuzu daim etsin...bende hep cilveli cilveli yardım istedim ama yapmdi ve bana bunlar senin görevin yapicaksin dedi..hatta bi kac ay evvel bi bardak su istedim getirememiş kalk kendin al hatta banada getir dedi bende ya aşkım mutfaktasjn getirsen ne ölür ki dedim saçmalama sen getireceksin dedi hatta ağlattı beni...sonra başka bu zaman yine istedim getirdi..bi tuhaf benim esim ya

Tsk ederim..gercekten çare arıyorum cunku amacım hiç kimseyle tartışmak değil zaten yapı olarakta kavgayı hir guru sevmem ama esim o kadar yiprattiki artık varacak yer ariyotm bazen..bana diyor ki başta seni kaybetmekten korkuyordum artık korkmuyorum bu kadar hayvan bi kocam var...hiç bi kadın benim bu yasadiklarimi haketmez inanın ben esimden maddi bişey beklemiyorm sacimi boyaticaktim sıkışık diye vazgeçtim hayatta kendime pahalı şeyler aldirtmam kendisi hep marka giyinir bana da almak ister ben aldirmam cunku bu ara bi kavga sırasında ben sana ucuz şey almasinida bilirim ama almiyrm marka aliyorm dedi oylemo dedim o gün bugündür asla markadasn bişey aldirtmam ki marka tutkum yoktur zaten

çok kızdım eşine canım..
diğer yorumlara yeni baktım eşim gerçekten alışmış tek taraflı fedakarlığına..
bence önce kendin için kendin ve bebeğinin mutluluğu için elinden geleni yap.( bu kısmı önemli,fazlası için yıpratma kendini)
yine memnun olmuyosa hiç duymazdan gel, iyi şımarmış kocan..Allah yardımcın olsun tatlım..

Allah bağışlasın evladinizi..olan cocuga oluyor bi orda bir burda kalıyor annede banada beş para etmiyr zaten..

Markayı kaliteli olduğu için değil gösteriş için yapıyor demekki....

Ya insan senelerce yaşadığı kocasını tanımıyor işte, insanın gözü görmüyor çok şeyide.

Hayvan demmenden ne kadar öfkeli olduğun belli öfke kontrolünü kaybettirir. Sakin ol hep sakin

Amin canım tsk ederim zaten bugun ki sözlerinden sonra umursamicam artık çalışmak istedigimide solucem biraz desteğin oldumu zaten artık katlanmak boyle bir evlilige canım..

Ben ona öfke patlaması yasasm kalkar döver beni oyle canavarlasabikiyor...kesinlikle tanıyamıyorum insan

Esim eve geldi ve ben muhatap olmadım yemeğini koydum önüne yedi bende sonradan yaptım iftarımi tek başıma...yok saydım onu o da kendince beni yok sayıyor...bundan sonra onu umursamayi dusunmuytm bu saatten sonra konuşsam bile kendim icin varım ben çok yıprandim bunları haketmedim..sabah erken kalkıp kahvaltısını hazirlayipbuollucam onu sonra işini yemeğimi yapicam sonra cikicam bi yürüyüş yapicam veya kahvemi yapıp kitabımı okucam çocuğu aldığım günlerde yine elimden gelenin en iyisini yapicam ama artık eğitmeye çalışmicam eve geldiğinde erkenden yaticam çocukla ilgilensin..hafta sonlarida dışarı çıkalım derse gidicem ama sanki tek basimaymisim gibi davranicam..normal akşamları eve geldiğinde yemek yeriz mutfakta oyalanicam sonra geçip kitabımı okucam veya yine başka biseyle ilgilenicem...en önemliside kendime bakicam.kendim icin yapicam bunu..uzun uzun cümleler kurmucam günün nasıl gecti ne yemek istersin diye sormucam kendimi onun icin paralamicam artık..ve kendi ayaklarımın ustunde durmaya cakisicam cunku eger durabikseydim suan çekmeden onu ayrilirdim. neyse .yani şimdilik böyle düşünüyorum sizin önerebileceguniz bişey varsa lutfen esirgemeyin soleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…