• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi çaresi varmı,lütfen söyleyin:(

blckndwht

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
892
603
323
Kızlar bel fıtığından dolayı ağrıdan duramıyorum,uyuyamıyorum,çektigim acıyı anlatamam,doktora gittim ameliyat olacak kadar kötü değilsin dedi,fizik tedavi gördüm,bitti,iyi gibiydim ama tekrar agrılarım başladı,bugun krem sürdüm,agri kesici,kas gevşetici içtim,tüm gün yattim,yakı yapıştırdım,ama yok böyle bir ağrı!,bacaklarima vuruyor,yürüyemiyorum,oturamıyorum,yatamıyorum,kurban olayim bi çare söyleyin:(

Çok geçmiş olsun. Başka bir doktora daha görünün bence.

Geçmiş olsun. Muhakkak birkaç doktora daha gidin. Annem de bel fıtığı hastalığı var son ana kadar ameliyat yapmadılar. Bacak düşünce gel yapalım demişlerdi. Sizin de bacağınıza bu kadar şiddetli vuruyorsa başka bir doktora daha gidin derim.

Çok geçmiş olsun. Başka bir doktora daha görünün bence.
Beyin ve sinir cerrahi bölümünden bir doktora gittim,fizik tedavi bölümüne yolladi,ordaki doktorda ayni şeyleri söyledi fizik tedavi aldim,2 doktor gördü,3. bi doktorami gitsem

Benim bel fıtığım ara ara tutar 10-15 gün sürer.
Korse kullanıyorum o dönemlerde doktor vermişti. Çelik şeritleri olan bişey. İyi geliyor hafifletiyor ağrıyı.

Kızlar bel fıtığından dolayı ağrıdan duramıyorum,uyuyamıyorum,çektigim acıyı anlatamam,doktora gittim ameliyat olacak kadar kötü değilsin dedi,fizik tedavi gördüm,bitti,iyi gibiydim ama tekrar agrılarım başladı,bugun krem sürdüm,agri kesici,kas gevşetici içtim,tüm gün yattim,yakı yapıştırdım,ama yok böyle bir ağrı!,bacaklarima vuruyor,yürüyemiyorum,oturamıyorum,yatamıyorum,kurban olayim bi çare söyleyin:KK43:
Son durumunuz nasıl iyi oldunuz mu? Kesinlikle ameliyat olmayın eğer diskin kapsülü yırtık değil ise kendi kendini iyileştirebilir ben iki yılda üç kez ameliyat oldum çok pişmanım fizik tedavi yi de tavsiye etmem annemde de olmuştu bir yıl boyunca sürekli yattı iyi oldu o nedense ben hemen gidip ameliyat oldum doktorlar korkuttu felç olursun diye ama diskin kapsülü sağlamdı patlamış fıtık değildi en son 18 ekimde ameliyat oldum belim kaymış hala ağrım var hem bel hem bacak ağrısı önümde kaç ameliyat var kimbilir ve bir sonraki platinli olacak

Çalışmıyosun inş.Zeytintağı karabiber masajı ;korse;aprıkesici ve kasgevsetici iğne

Egzersiz vermişlerdir fizik tedavi sonrası onları muhakkak yapin faydasını görürsünuz

Back
X