bi çareyim

merak edip araman mesaj çekmen normal
ama şuda var ki
eğer başına bişey gelmiş olsa muhtemelen telefon kapalı olur
o kişi senin aramalarını ve mesajlarını mutlaka gördü
ve sana geri dönüş yapmadı
daha fazla aramanın anlamı yok
açıklama yapsa mutlaka için rahatlar belirsizlikten kurtulurdun
aramaya da devam etmezdin,
şuan ne olduğunu bilmediğin için arıyorsun ısrarla ama yapma
o kişi sana karşı sorumluluk hissetseydi en azından 2 dk lık bir görüşme içinde
olmuyor yada zamana ihtiyacım var yada bir süre müsait olmayacağım gibi bir açıklama yapardı.
erkekler bazen kadınların beklentilerinden korkar ve böyle sorumsuz duyarsız bi şekilde
kaçmayı tercih eder.
kendini yıpratma zaten çok hızlı gelişmiş bir ilişki
umarım atlatırsın

üstüne düşmeyin
o siz aramadığınız zaman niye aramıyor diye meraktan da olsa arayacaktır
ama 3 haftalık bir ilişki icin cok hızlı evlenme kararı almışsınız

başına birsey gelme ihtimalini bende düşündüm ama okeye girebildi bence o benden kaçtı evet 3 haftada hızlı ilerledi bende anlamadım nasıl ilerledi ama ona baglandım işte sonu böyle olucagı aklıma gelmezdi benimle ilgilenen arkadaslar hepinize teşekkür ederim

bence baktı senin ciddi olduğunu gördü ve kaçtı, evlilikten çıkmış 2. bir evliliği kolay kolay düşünmez bence ve gönül eğlendirecek başka birini bulmuş olabilir nyetim ciddiyim diyen bu tür erkeklerin sözlerine değil davranışlarına bakmak lazım canım

arkadaslar ben çok kötüyüm aglamakatan artk bittim yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün 1 hafta oldu hala aramadı onu çokkkkkkkkkkk özledim hemde çokkkkkkkkkkkk nasıl birini sevnişim ben yaaaa hani seviyordu beni noldu bu sözler hani benle mutluydu beni tanıdıgına mutluydu yetre ya a ölmek istiyorummmmmmmmm

kendine gel hemen arkadasim..
ne demek olmek istiyorumm..deger mi hic,kendinden vazgecmeye??insanlar yillarini veriyor onlar ne yapsin???
sana tavsiyem gecmis hatalarindan ders al ve bir daha asla yapma..
bak ben 18 yasimda basta umursamadigim sonra gercekten asik oldugum biri olmustu,cocukluk aski gorunce titrersin ya oyleydi herkes ne buluyorsun demisti ama ben cok sevmistim..heryerde ve herseyde o vardi sanki, sebepsiz yere birakmisti beni soramadim neden diye sadece mektup yazmistim umursadimi?? hayir!!..2 yil aci cekmistim,kimseyi gozum gormedi,cok masum bir sekilde tum kalbimle sevmistim ve ondan vazgectigim gun gelmisti ve ben gururumdan onu istemedim.o da kazanmak icin savasmadi,benden tepki gormeyince..demek ki sevmemisti zaten sevse basta birakip gitmezdi..
o zaman olurum sandim acimdan olmedim daha da guclendim..ve hep inandim.herzaman daha iyisi ve dogrusunun karsima cikacagina.
ve biliyor musun iyi ki de o cekip gitmis,ben de gitmeyi,sesimi cikarmayi sayesinde ogrendim.
lutfen guclu olmaya calis..ilgini baska alanlara ver onu dusunme.ve her seviyorum diyeni kendin gibi sanma..

Son düzenleme:

3 haftalık bir arkadaşlığınız olmuş daha birbirinizi tanımamışsınız bile ne sevgisi hemen bağlamışsın kendini adam belliki seninle oynamış katı bir eleştiri oldu ama kusura bakma erkeklerin tipik yalanları işte ,eğer seni sevseydi geri dönerdi ,doğru dürüst tanımadığın bir erkek için de akıttığın gözyaşlarına yazık değmez güzelim

evet keşke aramasaydım onunpişmanlıgı bende var bide çabuk ilerledi ben yeni sorunlu ilişkiden çıkmıştım ve istemiyordum kimseyi o bnei kandırdı güzel söleriyle kibarlıgıyla temmuzda tatil yapıcaktık benim sınavımın bitmesini bekliyorduk tamam 3 hafta oldu ilişki ama biz gelecege dair sözler bile konuştuk tam beni aramayalı 1 hafta oldu ben onu çok özledim hemd e çok sebep düşünüp duruyorum acaba ailevi sorunlarımdanmı sıkıldı tartışmalar oluyordu aramızda onlarmı yordu benimi istemedi bunları düşünmekten kendimi derse veremiyorum keşke sebep deseyd,de suhan kafam rahat olsaydı bilinmezlik dünyanın en kötü olayıııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…