kendine gel hemen arkadasim..
ne demek olmek istiyorumm..deger mi hic,kendinden vazgecmeye??insanlar yillarini veriyor onlar ne yapsin???
sana tavsiyem gecmis hatalarindan ders al ve bir daha asla yapma..
bak ben 18 yasimda basta umursamadigim sonra gercekten asik oldugum biri olmustu,cocukluk aski gorunce titrersin ya oyleydi herkes ne buluyorsun demisti ama ben cok sevmistim..heryerde ve herseyde o vardi sanki, sebepsiz yere birakmisti beni soramadim neden diye sadece mektup yazmistim umursadimi?? hayir!!..2 yil aci cekmistim,kimseyi gozum gormedi,cok masum bir sekilde tum kalbimle sevmistim ve ondan vazgectigim gun gelmisti ve ben gururumdan onu istemedim.o da kazanmak icin savasmadi,benden tepki gormeyince..demek ki sevmemisti zaten sevse basta birakip gitmezdi..
o zaman olurum sandim acimdan olmedim daha da guclendim..ve hep inandim.herzaman daha iyisi ve dogrusunun karsima cikacagina.
ve biliyor musun iyi ki de o cekip gitmis,ben de gitmeyi,sesimi cikarmayi sayesinde ogrendim.
lutfen guclu olmaya calis..ilgini baska alanlara ver onu dusunme.ve her seviyorum diyeni kendin gibi sanma..