- 18 Mart 2012
- 127
- 11
- 318
Merhaba arkadaşlar..
Ben yeni katıldım aranıza.. Şimdiden hoşbuldum.. Benim söylemek istediğim şey şu; bir oğlum var 17 aylık.. Ve ben tahmini 45 günlük 2. bebeğimi kaybettim düşük yaparak.. Parça parça düşürdüm bebeğimi ve 10 günü aşkın kanamam oldu sancısıyla beraber.. Sanki bebeğimi de gördüm ama doktor bana kesin kimyasal gebeliktir dedi.İyi ki düşürmüşsün dedi ama ben gördüm bebek halini ve sonra bi et parçası düşürdüm..
Kanamam 4 gün önce bitti ve haliyle hiç ilişkiye girmedik.. Ama ben de şuan bi değişiklik var dünden bu yana karnımda hafif bi şişlik mide yanması bulantı baş dönmesi baş ağrısı.. İlk gebeliğimde olan belirtiler şuanda da oluyor arasıra.. Hamile miyim diye düşünüyorum doktora gidecem ama adet günümü bekliyorum hayırlısı ne ise artık.. Bana cevab verirseniz sevinirim.. Bu forumda bi yerde okudum ama ilişkiye giripte gebelik bekleyenler yazıyordu ama girmeden kalınmış mı?
Ben yeni katıldım aranıza.. Şimdiden hoşbuldum.. Benim söylemek istediğim şey şu; bir oğlum var 17 aylık.. Ve ben tahmini 45 günlük 2. bebeğimi kaybettim düşük yaparak.. Parça parça düşürdüm bebeğimi ve 10 günü aşkın kanamam oldu sancısıyla beraber.. Sanki bebeğimi de gördüm ama doktor bana kesin kimyasal gebeliktir dedi.İyi ki düşürmüşsün dedi ama ben gördüm bebek halini ve sonra bi et parçası düşürdüm..