Bi cevap alabilir miyim acaba?

SonHat

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
127
11
318
Merhaba arkadaşlar..
Ben yeni katıldım aranıza.. Şimdiden hoşbuldum.. Benim söylemek istediğim şey şu; bir oğlum var 17 aylık.. Ve ben tahmini 45 günlük 2. bebeğimi kaybettim düşük yaparak.. Parça parça düşürdüm bebeğimi ve 10 günü aşkın kanamam oldu sancısıyla beraber.. Sanki bebeğimi de gördüm ama doktor bana kesin kimyasal gebeliktir dedi.İyi ki düşürmüşsün dedi ama ben gördüm bebek halini ve sonra bi et parçası düşürdüm.. :( Kanamam 4 gün önce bitti ve haliyle hiç ilişkiye girmedik.. Ama ben de şuan bi değişiklik var dünden bu yana karnımda hafif bi şişlik mide yanması bulantı baş dönmesi baş ağrısı.. İlk gebeliğimde olan belirtiler şuanda da oluyor arasıra.. Hamile miyim diye düşünüyorum doktora gidecem ama adet günümü bekliyorum hayırlısı ne ise artık.. Bana cevab verirseniz sevinirim.. Bu forumda bi yerde okudum ama ilişkiye giripte gebelik bekleyenler yazıyordu ama girmeden kalınmış mı?

geçmiş olsun.çok anlamam ama okadar kanamadan sonra hamile değilsindir herhalde. parça falanmı kaldı acaba rahatsızlığın bu yüzdenmiki bence doktora git kontrole parça falan varsa sana zarar vermesin

ben de o kadar kanamadan sonra bebek olabileceğini düşünmüyorum. ama kesinlikle dr gitmen gerektiğini düşünüyorum. parça kalmasa bile kanın içeride pıhtılaşırsa da anneyi zehirleyebileceğini duymuştum hastanede yatarken. yine de adetini bekleme dr görün hiçbir şey yoksa da için rahat eder.

tşk ederim cevaplarınız için..
geçmiş olsun dilekleriniz içinde ayrıca tşk ederim.. Peki yarın ilk işim doktora gitmek olacak bi görünsem iyi olacak zaten dediğiniz gibi adetimi beklemeden gideyim.. Buqünde hafif iltihabımla beraber çok hafif kanama oluyor.. Baktırdığımda temiz demişti bişey yok kürtaja gerek yok demişti bakalım hayırlısı artık.. Gideyim dedikleriniz de haklı olabilirsiniz.. Ben sonucu buraya yazarım..
Tekrar tşk ederim.. İlginiz için..

sonuçda düşük yapmışsın içeride parça kalma olasılıgı yuksek.muayene olman gerekir

haklısın muayene ye gitmiştim hiç bişeyin yok demişti.. Şimdi bu belirtiler olunca acaba dedim..?? Bilemiorum ama yarın gidicem Allah'ın izniyle.. Hayırlısı bakalım.. Tşk ederim ceren..

haklısın muayene ye gitmiştim hiç bişeyin yok demişti.. Şimdi bu belirtiler olunca acaba dedim..?? Bilemiorum ama yarın gidicem Allah'ın izniyle.. Hayırlısı bakalım.. Tşk ederim ceren..

ikiz olma ihtimali olabilir mi acaba.rahim zarar görmesine rağmen hayatta kalabilen bebekler biliyorum.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

ikiz olma ihtimali olabilir mi acaba.rahim zarar görmesine rağmen hayatta kalabilen bebekler biliyorum.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

onu da düşündüm eşime de söyledim.. İkiz olursa daha çok üzülürüm dedi birini kaybedince.. Daha yaşım 20 etrafımdakiler daha gençsin olur üzülüyosunuz bilmem ne diyorlar tamam olur Allah'ın izniyle ama bi can ya nasıl desem ne etsem kimse anlamıyor.. Eşim üzülüyor ben ona bakıyorum daha çok üzülüyorum bi oğlum var ama kaybetmek çok kötü.. :(
Allah'ım meleklerimize hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin.. (Amin)
Bu arada tşk ederim banusultan..

doktora gittim randevu günüm dolmadığından ne ultrasona baktı ne de başka bişey verdi.. Böyle bişey olamaz ya.. Bana diyor ki dahileyi ilgilendirir kadın doğumla alakası yok diyor ben parça kalmış mı başka bişey var mı diye soruyorum kadın bana burayla ilgisi yok dedi gönderdi..

doktora gittim randevu günüm dolmadığından ne ultrasona baktı ne de başka bişey verdi.. Böyle bişey olamaz ya.. Bana diyor ki dahileyi ilgilendirir kadın doğumla alakası yok diyor ben parça kalmış mı başka bişey var mı diye soruyorum kadın bana burayla ilgisi yok dedi gönderdi..

saçmalamışlar gittiğin yer özel bi kurummu yoksa devlet hastanesi falanmı

evet bitanem tamamen saçmalık.. Ne olursa olsun ben düşük yapmış biriyim her ihtimale karşı tekrar bakılması gerekmez mi ya??
Gittiğim yer özel kurum tatlım.. Ben de en çok buna şaşırdım bi de bu doktora çok güveniyordum iyi ve ilgili olmak konusunda.. :S

yeniden doktora gittim ve ultrasona girdim.. Bi kaç parça kaldığını söledi bana ve antibiyotik verdi.. Allah'ım kanamam devam ederse daha doğrusu çoğalırsa kürtaj olma olasılığın var dedi.. Ne olur olmasın düşüreyim parçaları hamilelik sorunları için gidip böyle şeyleri öğrenince nasıl kötü oluyor insan.. :(

Back
X