Bi' çıkmazdayım.

sevgilini sevsen başka birine ilgi duyacağını sanmıyorum duygularından emin değilsen yol yakınken dön çocukta sana daha fazla bağlanmasın.

sevgilini sevsen başka birine ilgi duyacağını sanmıyorum duygularından emin değilsen yol yakınken dön çocukta sana daha fazla bağlanmasın.

Sevgilimle ayrılık fikri aklıma geldiğinde bile çok üzülüyorum aslında bu çocuk takıntı mı diye düşünüyorum sadece ama kafa karışıklığı olduğu kesin, ne yapsam ne etsem bilemedim.

sen seviyo musun erkek arkadaşını ? bide bence diğreri içinde kalmış bence ondan sana konuşmak iyi geliyor çok sevsen hayatına başkasını almazdın...karar ver canım...

bence şansını dene o eski sevdiğin çocukla tekrar, baktın olmuyor sevgilinlede anlaşamıyorsun hayatına çeki düzen vermeyi denersin..

sen seviyo musun erkek arkadaşını ? bide bence diğreri içinde kalmış bence ondan sana konuşmak iyi geliyor çok sevsen hayatına başkasını almazdın...karar ver canım...

Seviyorum ama dediğim gibi benim ilgi alanlarıma vs değer vermediğini hissediyorum ve bu aramızda aşırı problem oldu kaç defa dile getirdim. Bir problem yaşadığımızda ben problemin ortak olduğundan bahsetsem de bütün yükü bana yıkmaya çalışıyor son tartışmada kaldıramadım bunu artık. Dediğin çok doğru gerçekten içimde kaldı ve üniversiteyi kazandığımda ilk gittiğim zamanları sürekli ağlayarak geçirdim sırf o çocuk yüzünden ama sohbet ederken müthiş mutlu hissediyorum çünkü en ufak konulardaki fikirlerime bile değer veriyor.

Sevgilimle devam ederken onunla da konuşmaya devam edeyim mi diyorsun?

evet bunu birşeyleri yoluna sokmak için yapıyorsun sonuçta, o çocuktan seni tatmin edecek bi cevap aldıktan sonra yoluna bakarsın yoksa aklın orada kalacak

işte canım erkek arkadaşınla bu problemi çözsen aslında bi sorun yok...ama arkadaşınla sevgili olsan belkide hiç mutlu olamıycan canım malesef takıntı seninki aş, sevgi değil onunla konuşmak rahatlatıyo seni sanırım..kuzenimde yasadı aynı şeyleri şu an evlendi ama hep der bitek o beni anlardı diye inşallah hep mutlu olursunn canım...

evet bunu birşeyleri yoluna sokmak için yapıyorsun sonuçta, o çocuktan seni tatmin edecek bi cevap aldıktan sonra yoluna bakarsın yoksa aklın orada kalacak

Haklısın bunu deneyebilirim, teşekkür ederim.

ANGEL1710;

Belki de o çocukla ilgili kafamda tasarladığım şeyleri bir türlü yaşayamadığım için içimde kaldı işte, ben bu sevgilimde önce de kimi beğensem aklıma direk o çocuk gelirdi hep bi' kıyasa giderdim. Hiçbir şey yaşamadan resmen iz bıraktı adam, iyi mi :)

kafnda çok büyütmüşsün canım onu:)

Önce sevgilinden tamamen ayrıl sonra ne yapıyorsan yap.

kusura bakmayında yani bunu bi erkek yapsa herkes asar keser.bence sevgilinizden ayrılmadan diğeriyle konuşmanız çok yanlış.diğerini garantiye alıp sevgilinizi şutlamak hiçte hoş bi tutum değil

kusura bakmayında yani bunu bi erkek yapsa herkes asar keser.bence sevgilinizden ayrılmadan diğeriyle konuşmanız çok yanlış.diğerini garantiye alıp sevgilinizi şutlamak hiçte hoş bi tutum değil

Diğeriyle konuşmalarımız zaten tamamen arkadaşça yaklaşık 3 yıldır çok iyi arkadaşız araya 1 yıl görüşmeme olayımız girmiş olsa bile. Sevgilimi aldatmaya yönelik bir konuşma yapsam zaten sevgilimle 2 dk durmam ama sıkıntı benim varolan ilişkimi kurtarıp kurtaramamam, sürekli kavga tartışma. Doğrusu sizin söylediğiniz şekilde düşündüğüm için diğer çocukla selamlaşsam bile vicdan azabı duyuyorum.

bence aklınızın bi köşesinde eski olan hep kalacak bunun yerine denemeyi tercih edin ve şimdiki erkek arkadaşınızdan vazgeçin sürekli kavga varsa mutlu diilsen bekleme derim .. anladığım kadarıyla biraz da vicdan yapıyorsun doğal olarak bence düzgün adımlar at geriye dönüp baktığında pişman olacağın hareketlerde bulunma canım burda sana mutlaka ikisini de idare et bak bakalım diyenler olacaktır BENCE SAKIN BUNU YAPMA kendine yapılmasını istemediğin davranışı başkasına yapma . bir an önce de kararını ver içini karartma :)

Ve şu anki erkek arkadaşım benim ilk sevgilim aslında ilk defa ciddi anlamda bir şey yaşıyorum ve bir şeyleri bitirmek, karşımdaki kişiyi üzmek çok fena geliyor :/

O diğer çocuk sevecek olsaydi bu kadar sene beklemezdi gibi geliyor soncta dusunmeliydi hayatina birilerinin girebilme ihtimal ini
Sevgilinin yaptığı hic hoş değil tabi ama neden yapıyor acaba takdir edilmeden büyümüş olabilir onu yaptigi en kucuk islerde bile takdir etmeyi denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…