arkadaşlar hafta içi hergün, bazen haftasonları da dahil olmak üzere 8-5 çalışıyorum. Memleketim değil burası. Yakinen kimseleri tanıyamıyorum. Sorunum şu ki ev işlerimi yetiştiremiyorum. Yetmezmiş gibi işteki işimi aksatıyorum. Çocuklarıma da yetemiyorum. Eşim benden önce evden çıkıp benden çok sonra geliyor eve. Yardımı mümkün değil. İş çıkışı yemekten sonra temizlik yapıyorum, bir gün biriken çamaşıları katla ütüle yerleştir, yatma saati; öbür gün mutfağı kontrol et yatma saati, öbür gün etrafı topla, süpür sil yatma saati.. sonra yine aynı döngü..daha önce de söylediniz aslında. Eve yardımcı gelsin diye. Ben 8-5 işte olduğum için saatleri uygun değil. Haftasonu temizliğin başında bekleyemem. Başka planlarımız oluyor il dışında falan. Haftaiçi evi bırakıp çıkamam kimseye. Daha önce altınlarım gitti, evimde uzaktan bir tanıdıktı, yatılı misafir kaldı. Bir gün önce elimle koyduğum yerden, O gidince kaybolduğunu farkettik, sesimizi çıkaramadık. Tanımadığım için de güvenip evi bırakamam; zaten kimse de bunu kabul etmez.
Ailemden kimse gelemez, onlar benden yardım istiyor zaten.
Ne yapayım bilemiyorum valla çok kötüyüm.
Az önce eşime söyledim keşke senin gibi bir işim olsa, bitince orada, evde kafama takılmasa diye( eve iş getirmek durumundayım) sevmiyorsan bırak işi dedi, (işimi severek yaptığımı çok iyi biliyor) kapıyı çarptı çıktı. Mücadelemin farkında değil oysa..
birazdan kalkıp çocukları hazırlayıp, kendim hazırlanıp onlar okula ben işe geçeceğiz. Mutfağı, dağınıklığı öylece bırakıp çıkacağım.. benim bu çaresizliğime kendilerince çözüm bulabilmiş olanların önerilerini bekliyorum..
Ailemden kimse gelemez, onlar benden yardım istiyor zaten.
Ne yapayım bilemiyorum valla çok kötüyüm.
Az önce eşime söyledim keşke senin gibi bir işim olsa, bitince orada, evde kafama takılmasa diye( eve iş getirmek durumundayım) sevmiyorsan bırak işi dedi, (işimi severek yaptığımı çok iyi biliyor) kapıyı çarptı çıktı. Mücadelemin farkında değil oysa..
birazdan kalkıp çocukları hazırlayıp, kendim hazırlanıp onlar okula ben işe geçeceğiz. Mutfağı, dağınıklığı öylece bırakıp çıkacağım.. benim bu çaresizliğime kendilerince çözüm bulabilmiş olanların önerilerini bekliyorum..