- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Planlı da yapsam olmuyor. Çok fazla işim var. Dün mesela sadece yatak odası 2saatten fazla sürdü.. iki gün temizlemeyince içinden oyuncak, bardak, kitap, kalem, çamaşırlar.. ne ararsan her birini yerine taşı taşı bitiremedim
Cocuk olunca oyle tabi. Benim corap cekmecemden patates cikiyor. Eline gecerse oraya buraya tasiyor. Gordugunuz an direk yerine goturun. Bekleyince isin icinden cikmak mumkun degil. Bir de ben yatak odamin kapisini hep kapali tutuyorum artik. Oglumun oraya girmesini engelliyorum. Cunku gereksiz dagitiyor. Salonum da hep kapali. Evin diger yerleri yeter ona zaten.Teşekkür ederim yorumunuz için. Planlı da yapsam olmuyor. Çok fazla işim var. Dün mesela sadece yatak odası 2saatten fazla sürdü.. iki gün temizlemeyince içinden oyuncak, bardak, kitap, kalem, çamaşırlar.. ne ararsan her birini yerine taşı taşı bitiremedim
O evde çalışan 2 ebeveynsiniz, çamaşırları da eşiniz katlayıversin! Siz mutfağı toplarken o süpürgeyi çalıştırsın. Çocukların bir ihtiyacını o gidersin.
Erkekleri neden beslenmesi gereken ev hayvanı gibi görüyoruz ve onların böyle konforlu yaşamasından rahatsız olmuyoruz, anlamıyorum.
Anne yada kayınvalide gelip kadının başında bekleyebilir otursun TV izlesin ama orda bulunsunarkadaşlar hafta içi hergün, bazen haftasonları da dahil olmak üzere 8-5 çalışıyorum. Memleketim değil burası. Yakinen kimseleri tanıyamıyorum. Sorunum şu ki ev işlerimi yetiştiremiyorum. Yetmezmiş gibi işteki işimi aksatıyorum. Çocuklarıma da yetemiyorum. Eşim benden önce evden çıkıp benden çok sonra geliyor eve. Yardımı mümkün değil. İş çıkışı yemekten sonra temizlik yapıyorum, bir gün biriken çamaşıları katla ütüle yerleştir, yatma saati; öbür gün mutfağı kontrol et yatma saati, öbür gün etrafı topla, süpür sil yatma saati.. sonra yine aynı döngü..daha önce de söylediniz aslında. Eve yardımcı gelsin diye. Ben 8-5 işte olduğum için saatleri uygun değil. Haftasonu temizliğin başında bekleyemem. Başka planlarımız oluyor il dışında falan. Haftaiçi evi bırakıp çıkamam kimseye. Daha önce altınlarım gitti, evimde uzaktan bir tanıdıktı, yatılı misafir kaldı. Bir gün önce elimle koyduğum yerden, O gidince kaybolduğunu farkettik, sesimizi çıkaramadık. Tanımadığım için de güvenip evi bırakamam; zaten kimse de bunu kabul etmez.
Ailemden kimse gelemez, onlar benden yardım istiyor zaten.
Ne yapayım bilemiyorum valla çok kötüyüm.
Az önce eşime söyledim keşke senin gibi bir işim olsa, bitince orada, evde kafama takılmasa diye( eve iş getirmek durumundayım) sevmiyorsan bırak işi dedi, (işimi severek yaptığımı çok iyi biliyor) kapıyı çarptı çıktı. Mücadelemin farkında değil oysa..
birazdan kalkıp çocukları hazırlayıp, kendim hazırlanıp onlar okula ben işe geçeceğiz. Mutfağı, dağınıklığı öylece bırakıp çıkacağım.. benim bu çaresizliğime kendilerince çözüm bulabilmiş olanların önerilerini bekliyorum..
Az işe çok para almış, ayıp gerçekten. Benim çalışan arkadaşlarım ayda bir bayan çağırıyor. Ben çalışmadığım halde çocukla temizliğe yetişemiyorum. Geçenlerde bende bir çağırayım dedim o bayanı. Kadın 8.30 da geldi akşam 6 ya doğru gitti. Normalde 5 de çıkıyormuş, işi bitmediği için içine sinmedi kaldı, ben git yoruldun dediğim halde. Ücret de 175 tl aldı.Sağlam bir yardımcıya denk gelemedim. Geçen bir bayan geldi bir arkadaşımın tavsiyesi ile. Saat 9dan 12 ye kadar yarım yamalak iş yapıp gitti. 200 TL istedi. İşler bitmedi dedim. Biz böyle anlaştık dedi. Halbuki öyle bir şey yoktu. Moralim bozuldu, verdim parasını gönderdim. Tavsiye eden arkadaş diyordu ki 9da gelip akşam 4te gidiyor. Evi gerçekten pırıl pırıl arkadaşımın. Bana böyle yapmadı. Aradım arkadaşımı Anlattım hepsini. Bir daha da çağırmadım. Alnımda fazla iyi niyetlidir yazıyor, enayi diye okunuyor herhalde
Biraz biyuyunce onlara ev isini ogret mutlaka... baskasi senin gibi cekmesin4ve 8 yaşında iki erkek çocuk