• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi çözüm ?

Şaka gibi değil mi çok sıkıldım artık, erkek arkadaşım bana çok düşkün kendi içimizde şükür hiç sıkıntımız yok çocuk diyo ki ben artık seni istiyorum bunaldım herkesten ama benden başka herkes var başında
Valla isteyen artık bi elini de masaya vursun bi zahmet.

Şaka gibi değil mi çok sıkıldım artık, erkek arkadaşım bana çok düşkün kendi içimizde şükür hiç sıkıntımız yok çocuk diyo ki ben artık seni istiyorum bunaldım herkesten ama benden başka herkes var başında
Erkek arkadaşın bunu gerçekten istese başarır... Bazı erkekler annelerinin ayrı eşlerinin ayrı gazını alıyor.. Sen de zannediyorsun ki beni istiyor ama annesi yüzünden bunları yaşıyoruz . Kusura bakma ama bu durum tamamen erkek arkadaşın yüzünden.. Ben kız başımla annem karışamaz bana ya. Ne demek ne zaman evleneceği annesine bağlı? Sakın sakın sen bu çocuğun seni istiyorum ama annem şöyle böyle demelerine inanma.... Gerçekten isteyen insanın yapamayacağı hiç bir şey yok..

Bunu diyen adam samimi olsa anne falan tanımaz.Hem annesinin kuzusu olmaya devam ediyor.Hem de tatlı tatlı seni uyutuyor.Seni istiyormuş.E alsın.Vursun yumruğu masaya.Yapamaz.Annesi kızar.Döner sana acıklı acıklı ah çok bunaldım ah seni istiyorum diye tiyatro yapar.Bu çocukla mutsuz olursun canım sen.Annesinin emir eri resmen.

Back
X