Merak etme arkadaşım tek akıllı o değilalıntılamadan yorum yapmayın siliyorlar sonra :)))
Merak etme arkadaşım tek akıllı o değilahanda yazdım hepsini konunun yaşasin kötülük
Sag ol valla merakimizi giderdin.Anlatayım kızlar,hanımefendinin bir arkadaşı biadamla kavga etmiş adamla bu birbirinden şikayetçi olmuş,bu arkadasida kendine yalancı şahit yazdırmış adama iftira atmak için,şimdi bu yalancı şahit arkadaş evlenmiş mahkemeye çıkamazmış kocasi çok sinirli öldürürmüş dayaktan haberi olursa,ama arkadaşınada mahkemeye çıkamam diyemiyomus çünkü zamanında yediği bütün naneleri biliyormuş kocasına söylermiş falanda falan....vallahi alintidan bile iyi yazdım kızlar kıymetimi bilin
Ne demek canım benim seninde ellerine sağlık..Sag ol valla merakimizi giderdin.
Akıllı bidik gelmis yalanci sahitlik yaptim diye konu aciyor sonra da siliyor. Kibledim
Sesli güldümPamuga kezzap surup once uc kere sag ayak bas parmagini isir sonra uc tel sacini koparip fiyonk yap her bir fiyonku ailenden birinin yemegine kat o kezzap surdugun pamugu mutfakta uc kere dolandirdiktan sonra tuvalet deligine at sacin 2 km uzar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?