bi davada yalanci sahitlik yaptim ?

canseleda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
15
5
1
27
Arkadasimi ve ailesini bi adam bi nedenden dolayı şikayet etti oda onu şikayet etti benide tanik yazdirdilr bende karakolda görmedim asadece bagirdigini duydum dedim dusunemedim boyle olucagini simdi tanik olmak istemiyorum ben ama yeni evlendim ve arkadasimla bi kere görüştüm kocamdan gizli ve kizda bir suru sirrim var kocamfa çok sinirli biri öğrenirse beni öldürür yarin da mahkeme var çok vijdan azabi cekiyorum gerçi adam ceza almicak eminim delil oadigi için ama korkuyorum ben ceza alirim diye yapmazsamda kiz kocama yalan yanlis şeyler soylick onla görüştüğümu soylicek bilmediği bazi şeyleri falan kocam o kadar sinirliki hayatta inanmdan bana saldirir

Kocan sana saldirmasin diye sen baskasinin hayatini yakmayi goze aliyosun yani. Karakter abidesi bi insanla karsi karsiyayiz sayin seyirciler. Arkadasin ve sen kafalarinizi birbirine vurarak yokolunuz!

Şu haline bir bak !!
Yok kocam kızar, sırrım var sende az degilsin demek ki korkuların var
Sanada yalancı şahit lazım
Yada susacak yandaş arkadaş
İnş kocan bi şekilde öğrenir çünkü eşinin yerinde olsam öğrenip bilmek isterdim salak yerine koyma adamı.
Yalancı şahitlik sadece ayıp değil çok büyükte bir günah. Ve kendini yalancı şahit ile iftira atılmış madur duruma düşmüş kocanda seni dövmüş olarak bi düşün bakalım

Anlatayım kızlar,hanımefendinin bir arkadaşı biadamla kavga etmiş adamla bu birbirinden şikayetçi olmuş,bu arkadasida kendine yalancı şahit yazdırmış adama iftira atmak için,şimdi bu yalancı şahit arkadaş evlenmiş mahkemeye çıkamazmış kocasi çok sinirli öldürürmüş dayaktan haberi olursa,ama arkadaşınada mahkemeye çıkamam diyemiyomus çünkü zamanında yediği bütün naneleri biliyormuş kocasına söylermiş falanda falan....vallahi alintidan bile iyi yazdım kızlar kıymetimi bilin

yanlış yanlışı doğrumuş, yalancı şahitlik yaptın ama bak yaptığınla kalmadı kalmazda Rabbimin sopası yok, ne olursa yapma bir daha, kuldan değil Allahtan kork, kulu kırmamak için yapmak değil Allahı kırma, Allahın sopası yok, zaten vicdanenende rahat edemez insan, birde sırf mahkemeye çıktın diye koca nasıl dayaktan öldürüyor anlamadım, kocanda ayrı psikopat

Sag ol valla merakimizi giderdin.
Akıllı bidik gelmis yalanci sahitlik yaptim diye konu aciyor sonra da siliyor. Kibledim

Pamuga kezzap surup once uc kere sag ayak bas parmagini isir sonra uc tel sacini koparip fiyonk yap her bir fiyonku ailenden birinin yemegine kat o kezzap surdugun pamugu mutfakta uc kere dolandirdiktan sonra tuvalet deligine at sacin 2 km uzar.
Sesli güldüm
Harikasınız.

Yalancı şahitlik yaptığını/yapacağını sanal ortamda açıklayacak kadar safsın anlaşılan.
Hak yerini bulur da sen işi çabuklaştırmışsın.

Konu başlığının silinememesi tevekkeli bundan.
Konuyu okusam harbi saçla ilgili bir şey zannederdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…