bi davada yalanci sahitlik yaptim ?

bana karşı yalancı şahitlik yapılsa hiç peşine bırakmam o kişiyi bi güzel avukat tutup mahkemeye veririm yalancı şahitliğin hapis cezası var bildiğim kadarıyla...

saç uzatmak içinde asma suyu kullanın 5/10 km arası uzar ...

demekkı konu sahıbı herseyı haketmıs
bıde ıtıraf edıyor gereklı ıslemler yapılmalı

Ya kizim kes salakmisin Nesin neyin ne olduğunu bilmeden kendini bisey saniyosun allahim ya

Ya kizim kes salakmisin Nesin neyin ne olduğunu bilmeden kendini bisey saniyosun allahim ya

Ne kadar da seviyeli bir kadinsiniz. Imrendim. :) Arkadasinizla yaptiginiz sey cok cirkin. Kocam isterse öldürsün (ki o hakki nereden buluyor?!) ben dogru bildigimi soyler, arkadasima alet olmazdim.

Ha bu arada yedigi n naneler diyosunuzda ben kotu bisey yapmadim kocami aldatmadim yada kimsele birlikte olmadim tek hatam kiz arladasimla görüşmek oldu.

Ha bu arada yedigi n naneler diyosunuzda ben kotu bisey yapmadim kocami aldatmadim yada kimsele birlikte olmadim tek hatam kiz arladasimla görüşmek oldu.
E neden korkuyosun o zaman. Yalancı sahitlik yaparken utanmıyorsun ama kocandan utanıyorsun. İki dkda da iyi bi insan olurverdin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…