• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi davada yalanci sahitlik yaptim ?

bana karşı yalancı şahitlik yapılsa hiç peşine bırakmam o kişiyi bi güzel avukat tutup mahkemeye veririm yalancı şahitliğin hapis cezası var bildiğim kadarıyla...En Büyük KK

saç uzatmak içinde asma suyu kullanın :confused: 5/10 km arası uzar ...

Anlatayım kızlar,hanımefendinin bir arkadaşı biadamla kavga etmiş adamla bu birbirinden şikayetçi olmuş,bu arkadasida kendine yalancı şahit yazdırmış adama iftira atmak için,şimdi bu yalancı şahit arkadaş evlenmiş mahkemeye çıkamazmış kocasi çok sinirli öldürürmüş dayaktan haberi olursa,ama arkadaşınada mahkemeye çıkamam diyemiyomus çünkü zamanında yediği bütün naneleri biliyormuş kocasına söylermiş falanda falan....vallahi alintidan bile iyi yazdım kızlar kıymetimi bilin :-)
demekkı konu sahıbı herseyı haketmıs
bıde ıtıraf edıyor gereklı ıslemler yapılmalı ;)

Ya kizim kes salakmisin Nesin neyin ne olduğunu bilmeden kendini bisey saniyosun allahim ya

Ne kadar da seviyeli bir kadinsiniz. Imrendim. :) Arkadasinizla yaptiginiz sey cok cirkin. Kocam isterse öldürsün (ki o hakki nereden buluyor?!) ben dogru bildigimi soyler, arkadasima alet olmazdim.

Ha bu arada yedigi n naneler diyosunuzda ben kotu bisey yapmadim kocami aldatmadim yada kimsele birlikte olmadim tek hatam kiz arladasimla görüşmek oldu.

Ha bu arada yedigi n naneler diyosunuzda ben kotu bisey yapmadim kocami aldatmadim yada kimsele birlikte olmadim tek hatam kiz arladasimla görüşmek oldu.
E neden korkuyosun o zaman. Yalancı sahitlik yaparken utanmıyorsun ama kocandan utanıyorsun. İki dkda da iyi bi insan olurverdin zaten

Back
X