İki km mi ? Enee napcan okadar saçıSaclarimii nasill uzatabilir iki km mm..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki km mi ? Enee napcan okadar saçıSaclarimii nasill uzatabilir iki km mm..
demekkı konu sahıbı herseyı haketmısAnlatayım kızlar,hanımefendinin bir arkadaşı biadamla kavga etmiş adamla bu birbirinden şikayetçi olmuş,bu arkadasida kendine yalancı şahit yazdırmış adama iftira atmak için,şimdi bu yalancı şahit arkadaş evlenmiş mahkemeye çıkamazmış kocasi çok sinirli öldürürmüş dayaktan haberi olursa,ama arkadaşınada mahkemeye çıkamam diyemiyomus çünkü zamanında yediği bütün naneleri biliyormuş kocasına söylermiş falanda falan....vallahi alintidan bile iyi yazdım kızlar kıymetimi bilin![]()
mapusta uzar merak etmeSaclarimii nasill uzatabilir iki km mm..
hahaha al bendende okadarmapusta uzar merak etme
Ya kizim kes salakmisin Nesin neyin ne olduğunu bilmeden kendini bisey saniyosun allahim ya
İnşallah kocan yediğin naneleri öğrenir :)Ya kizim kes salakmisin Nesin neyin ne olduğunu bilmeden kendini bisey saniyosun allahim ya
soğan suyu kullanın ama yalancı şahitseniz saçınız geç uzayabilir 2 km olmazsa 1 km olur.Saclarimii nasill uzatabilir iki km mm..
E neden korkuyosun o zaman. Yalancı sahitlik yaparken utanmıyorsun ama kocandan utanıyorsun. İki dkda da iyi bi insan olurverdin zatenHa bu arada yedigi n naneler diyosunuzda ben kotu bisey yapmadim kocami aldatmadim yada kimsele birlikte olmadim tek hatam kiz arladasimla görüşmek oldu.