- 17 Mayıs 2020
- 166
- 31
- 18
- Konu Sahibi Sevcan2890
4 yılını birlikte geçirdiğin sevdiğin birini unutabilir misin , bu acı nasıl geçer seni aldatmasına rağmen, sadece teselli verin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nıye unutulmasın?4 yılını birlikte geçirdiğin sevdiğin birini unutabilir misin , bu acı nasıl geçer seni aldatmasına rağmen, sadece teselli verin![]()
Yaşınız daha 20 imiş. En erken bi zamanda bi sevgili edinme fırsatı bulursan, Seneye o kişiyi hatırlamayacaksınız. Ezgii inanki unutacaksın, hatta iyiki olmamış diye şükredeceksin.4 yılını birlikte geçirdiğin sevdiğin birini unutabilir misin , bu acı nasıl geçer seni aldatmasına rağmen, sadece teselli verin![]()
Özlüyorum çünkünıye unutulmasın?
Özlem peki oda geçer miölüm dışında her acı geçer
Evliyim bende zatenAnasını bile ağlatırsınyıllarca evli olan aynı yastığa baş koyanlar unutuyor canım..
18 imYaşınız daha 20 imiş. En erken bi zamanda bi sevgili edinme fırsatı bulursan, Seneye o kişiyi hatırlamayacaksınız. Ezgii inanki unutacaksın, hatta iyiki olmamış diye şükredeceksin.![]()
UmarımAslında aldatıldığınız öğrendiğiniz an kalbiniz o kadar kırıldı ki bunun geri dönüşü olmadığını onu artık sevemeyeceğinizi öğrenmiş oldunuz. Ama şu an inkâr evresindssiniz aslınsa bu aldatmak sayılmaz ,aslında bundan dolayı aldatıldım diyorsunuz icinizden. Şu an aliskanliklarınız ve bunu bana nasıl yapar düsünceleriniz aktif. Ama zamanla kabulleniş evresi olacak. İyi günleriniz icin icinizden ona tesekkür edeveksiniz ve artık öfkeniz kalmayacak bir sey hissetmeyeceksiniz.
İnşallahÇok güzel unutulur
Nerden bileyim sevgili zannettim.. olsun 10 yl sonunda boşananlar var.. ayrıca aldatma var.. İnat edip daha güçlü olman ve öyle bir insan için hiç üzülmemen lazmEvliyim bende zaten
Aynen yaşanmışlık çok ve alıştığım için zorlanıyorumMerhaba, seni çok iyi anlıyorum daha doğrusu nasıl hissettiğin konusunda bir fikrim var.
4 yıl gerçekten uzun bir süre ve alışkanlık şuan seni en çok zorlayacak olan şey. Öncelikle bunun aldatma gibi keskin bir sebebinin olması ilk etapta çok acıtsa da ileride keşke dememek için çok iyi bir sebep olacak.
Yerinizde olsam yalnız kalmamaya dikkat ederdim. Aldatılmak çok onur kırıcı bir mesele.. Kendinizi oyalayacak bir meşgale bulmalısınız. Eğer durumunuz elveriyor ise bence yardım yapmalısınız. Bu gonlunuzu ferahlatacaktır hem de kurtulduğunuz için sadaka vermiş olursunuz
Bende deniyorumNerden bileyim sevgili zannettim.. olsun 10 yl sonunda boşananlar var.. ayrıca aldatma var.. İnat edip daha güçlü olman ve öyle bir insan için hiç üzülmemen lazm
İnşallahNeler unutulmuyor ki siz de unutursunuz
Rabbm yardmcn olsun. Sen bugün üzülüyorsun ama zamanla çok güçlü çıkacaksın bu durumun altndanBende deniyorum![]()