bı derdım var..

bireses

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
53
6
13
29
Kızlar bı derdım var.. szden yardımınızı rıca edıyorum. 4 aylık bı ılışkım var ve bu durumdan mutluyum tek sorunum mesafe.. ben bulgarıstanlıyım sevgılım ıse ankaralı yanı görüşemyoruz ayrılmak ıstıyomuyum ? Hayır. ama bazen benı hıc arayıp sormuyo neden dıye sorduğumda ışe gıdıyorum yorgun oluyorum süreklı senınle ılılenemem, ılgılenmem gereken bı aılen var dıyor ama ben bahane ettığını düşünüyorum ve bu durumdan hoşlanmıyorum.. benı gerı plana ıttıgını düşünüyorum szce ne yapmalıyım?..

Hangi sIklIkla ariyor ve kac saat gorusuyorsunuz?
Sevgilinizin mesai saatleri nasil?

Ne alakaymis acaba ?
Gun icinde bes dkk aramak yarim saat mesajlasmakta mi zormus..
Bilindik erkeler..
Ilgilenmesi gereken ailesi varmis
Cokta ilgilenirler ya evli olmasin kiz ?

Hangi sIklIkla ariyor ve kac saat gorusuyorsunuz?
Sevgilinizin mesai saatleri nasil?

işe gıttığı ıcın akşamları konuşabılıyoruz. 2-3 gün yanı gece düzenlı olarak konuşursak bı 2-3 gün hıc mesaj atmıyor. 9a kdr mesaide olduğunu eve gelıncede yattığnı söylüyor. oysa gecen akşam ısten cıkınca mac yaptıklarını söyledı.

Ne alakaymis acaba ?
Gun icinde bes dkk aramak yarim saat mesajlasmakta mi zormus..
Bilindik erkeler..
Ilgilenmesi gereken ailesi varmis
Cokta ilgilenirler ya evli olmasin kiz ?

sanmıyorum cam acıyoruz hıc süphe edeceğım bırsey görmedım evlı olamazda işte bu bahaneler benı bıtırıyor..

saorum cam acıyoruz hıc süphe edeceğım bırsey görmedım evlı olamazda işte bu bahaneler benı bıtırıyor..

Seni uzmek istemem ama gercekten seven bagli olan adam bahaneler uydurmaz..
Etkilenmisse baglanmissa ilgisiz olmasi imkansiz..
Yeterince seviyo mu sizi ben emin olamadim.

Seni uzmek istemem ama gercekten seven bagli olan adam bahaneler uydurmaz..
Etkilenmisse baglanmissa ilgisiz olmasi imkansiz..
Yeterince seviyo mu sizi ben emin olamadim.

buna bende emın olamıyorum mutsuz olduğumda gülmem ıcın elınden gelenı yapıyor benı sevdığını belı edıyo bazen cok ılgılı oluyor ama he öyle değıl. 2-3 gün ılgılıyse bı 2-3 gün ılgısız. tamam dıyorum madem öylesın ayrılalım ayrılmayalım dıye dil döküyo ben cok kararsızım..

sanmıyorum cam acıyoruz hıc süphe edeceğım bırsey görmedım evlı olamazda işte bu bahaneler benı bıtırıyor..

Evli olmadigindan emin olma gerekceniz nedir?

Mesgul olmasi gereken aile esi ve cocuklari olmasin...

Hangi erkek 4 aylik iliskisinde mesgul olmasi gereken ailesini one surer ki...

Sadece netten ibaret bir iliskiyse supheciligi elden bu kadar kolay birakmayin...

Hos, yani basinizda bile olsa kafa karistirici olurdu bu durum...

yok buna eminim evli değil yaşı başı kaç ki daha askere bıle gıtmemıs bundan şüphe etmıyorumda başkası olduğunu düşünmüyorum değıl..

Iliskinin ilk aylarinda erkegin cok ilgili olmasi gerek aslinda. Biz de esimle yurt disinda tanistik. Ben Turkiye'ye dondugum zaman dahi surekli skype'dan gorusurduk. Sonra dayanamadi, atlayip yanima geldi yazin. Normali budur bana kalirsa. Bu ilgisizlik beni endiselendirdi. Ve 'Benim bir ailem var.' bahanesi cok acayip yetiskin bir erkek icin.
Siz hic yuz yuze gorustunuz mu? Yoksa iliskiniz internetten baslayip ordan devam mi etti?

hıc görüşmedım ama düşünmüyor değılız. dedığım gıbı ılgılı bırı ama bazı zamanlar hıc ılgı göstermıyor

hıc görüşmedım ama düşünmüyor değılız. dedığım gıbı ılgılı bırı ama bazı zamanlar hıc ılgı göstermıyor
Peki daha ne kadar gorusmeden iliski yurutmeyi planliyorsunuz? Yani bulusmak icin tarih belirlediniz mi?

yok buna eminim evli değil yaşı başı kaç ki daha askere bıle gıtmemıs bundan şüphe etmıyorumda başkası olduğunu düşünmüyorum değıl..

Bunu ilk mesajinizda yazsaydiniz daha aciklayici olurdu...

Askere gitmeden evlenenleri kenara koyalim yine de...

Sozlu, nisanli olanlari, ailelerin buldugu gelin adaylarini vs...

Sizinle konustugu gibi pekala baskalariyla da konusabilir.

Sizinle kamerayla gorustugu gibi baskalariyla da gorusebilir elbette...

Hatta sizin de dediginiz gibi 'yasi basi kac ki' nette gonul eglendiriyor da olabilir.

Kisacasi bu ihtimallerden biri kuvvetle muhtemel soylediklerine bakilirsa...

Bizim size yardimci olacagimiz tek nokta bu ihtimallerin bulundugu sanal bir munasebeti...

Sirf zaman zaman ilgi gosteriyor diye surdurmenin pek de makul olmadigi...

Eminim cevrenizde acaba dedirtmeyecek, sizi turlu bahanelerle gecistirmeyecek gencler vardir...

benim eşim tabi o zamanlar sevgiliydik askere gittiğinde hergün aradı beni.bir gün olsun habersiz bırakmadı.birgün olsun sesimi duymadan uyumadı.kar kış demedi o soğuklarda dışarıdaki telefon kulübesine gidip aradı.nöbet demedi aradı.ayda bir hep mektup yolladı.ben askerdeyim arayamam diye birgün olsun bahane yapmadı.ailesiyle ilgilenmeliymiş miş.bahaneye bak

Seni uzmek istemem ama bu cok ama cok garip. Daha konustugunuzun ilk haftasi, askla yanip tutusurken bunlari konusmaniz gerekirdi. Hele ki erkek tarafinin mutlaka ama mutlaka adim atmasi gerekirdi bir bulusma icin. Erkekler bu konuda cok gozu karadirlar, eger karsilarindaki kadindan hoslaniyorlarsa muhakkak adim atarlar. Ama adam gorusme tarihi bile belirlememis. Bunlar pek iyiye isaret degil.
Kac yasindasiniz? Siz ve sevgilinizden bahsediyorum.

bunu bende düşünüp ayrılmıştım 1 ay öncesıne kadar. sonra bı baktım benı tekrar eklemış sensız olmuyor demıştı

ben 18 o 21. görüşmeyı oda ıstıyo ama bu konuda cekıngen taraf benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…