benim eşim tabi o zamanlar sevgiliydik askere gittiğinde hergün aradı beni.bir gün olsun habersiz bırakmadı.birgün olsun sesimi duymadan uyumadı.kar kış demedi o soğuklarda dışarıdaki telefon kulübesine gidip aradı.nöbet demedi aradı.ayda bir hep mektup yolladı.ben askerdeyim arayamam diye birgün olsun bahane yapmadı.ailesiyle ilgilenmeliymiş miş.bahaneye bak
Kızlar bı derdım var.. szden yardımınızı rıca edıyorum. 4 aylık bı ılışkım var ve bu durumdan mutluyum tek sorunum mesafe.. ben bulgarıstanlıyım sevgılım ıse ankaralı yanı görüşemyoruz ayrılmak ıstıyomuyum ? Hayır. ama bazen benı hıc arayıp sormuyo neden dıye sorduğumda ışe gıdıyorum yorgun oluyorum süreklı senınle ılılenemem, ılgılenmem gereken bı aılen var dıyor ama ben bahane ettığını düşünüyorum ve bu durumdan hoşlanmıyorum.. benı gerı plana ıttıgını düşünüyorum szce ne yapmalıyım?..
Seni üzmek istemem ama sizin iş, olacak iş değil gibi geliyor bana. Uzak mesafe ilişkileri arada çok güçlü bir bağ, çok güçlü bir aşk ve yüksek derecede anlayış gerektirir. Bu da pek az çiftte bulunduğu için uzak mesafe ilişkisini evliliğe götüren ve mutlu olan çok azdır. Bu şartlar altında o ilişkinin yürümesi mümkün değil..
Istemek yetmezl ama harekete gecmesi lazim gelirdi. Erkekler isterlerse yaparlar. Bu arada unşversiteye gitme planiniz var mi? Ya da gidiyor musunuz? Neden kendinize Bulgaristan'dan birini bulmuyorsunuz?
Seni üzmek istemem ama sizin iş, olacak iş değil gibi geliyor bana. Uzak mesafe ilişkileri arada çok güçlü bir bağ, çok güçlü bir aşk ve yüksek derecede anlayış gerektirir. Bu da pek az çiftte bulunduğu için uzak mesafe ilişkisini evliliğe götüren ve mutlu olan çok azdır. Bu şartlar altında o ilişkinin yürümesi mümkün değil..
Ee simdi de aramayip sormayip 'benim ilgilenmem gereken ailem var' diyormus, onu ne yapacagiz...
Siz bakmayin, erkekler her seyi derler...
Ozellikle bosta kalinca, baska bir kiz ayar verince, egosunu zedeleyen seyler olunca...
Kendisine iyi hissettirecek kim varsa yoklarlar.
Tas atip da kolu yorulmuyor ki ekliyor sadece, sizin de kabul edeceginizi biliyor, ediyorsunuz da.
Yani dusundugunuz ihtimallerde hakli olmasaydiniz simdi yine ilgi acligi hissetmezdiniz.
Her seyin farkinda olacak potansiyeliniz var, lutfen bunu kullanin...
Mutlaka bir sebebi vardır zaten. İyi yada kötü.. Sebepsiz zaten hiçbirşey olmaz. Ama bu ilgilenemediği zamanlarda kopmanızın yada zedelenmenizin tamiri yok, sorun burada..
Ee simdi de aramayip sormayip 'benim ilgilenmem gereken ailem var' diyormus, onu ne yapacagiz...
Siz bakmayin, erkekler her seyi derler...
Ozellikle bosta kalinca, baska bir kiz ayar verince, egosunu zedeleyen seyler olunca...
Kendisine iyi hissettirecek kim varsa yoklarlar.
Tas atip da kolu yorulmuyor ki ekliyor sadece, sizin de kabul edeceginizi biliyor, ediyorsunuz da.
Yani dusundugunuz ihtimallerde hakli olmasaydiniz simdi yine ilgi acligi hissetmezdiniz.
Her seyin farkinda olacak potansiyeliniz var, lutfen bunu kullanin...
Internet'ten tanışıp evlenen bir sürü kişi var ama yüzyüze görüşmeden sevgilim demeyin,önce birbirinizi görüp tanıyın,belki karşındaki kişi yalan söylüyor,belki sevgilisi var belki nişanlısı var belki sapık bütün bunları düşünmeniz gerek,buluşmaya giderkende yalnız gitmeyin yanınızda birisi mutlaka olsun ve kalabalık bir ortamda buluşun.