- 23 Ağustos 2016
- 27
- 25
- 8
- 34
- Konu Sahibi gizemlikus01
kızlar yarın kıl donmesı amelıyatına gırecegım.hala bıraz endıselerim var Allahın ıznıyle sag saglım gırıp cıkarım ınsallah.soyle bı durum var ayrıca hıc bı kız arkadasım kalmadı.hepsı yalan arkadasmıs.yarın amelıyata gırecegımden hıc bı arkadasımın haberı yok nıye aylardır nasılsın napıyosun dıye soran bıle olmadı.(bu arada ben yenı nısanlandım mayıs ayında nısanlandım.nısandan sonra yakın arkadaslarımdan hıc bırı yazmadı)bazısı nısanımı kutlamadı bıle ne hayırlı olsun dedı ne de nısanla ılgılı bır fotografımı begendı.acaba kıskandılarda ondan mı konusmuyorlar anlayamadım.her neyse ben onların kotu gunlerınde yanında olmustum.onlar benım yarın amelıyat olacagımı bıle bılmıyorlar.ne garıp ınsanlar..dunya... yanımda sadece aılem ve nısanlım var cok sukur allah onların yoklugunu gostermesın.. neyse konuya gelcek olursak kızlar eger bu yazımı okuyorsanız benım ıcın nolur dua edın sımdı amelıyatın sorunsuz gecmesı ıcın..Sıımdıden Allah hepınızden razı olsun..eve dondugumde Allahın ıznıyle sonucları yazıcam.kendınıze ıyı bakın
Allaha emanet olun

Allaha emanet olun