• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi dur enişte ?!

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
Merhaba kknın değerli üyeleri,
Şimdi benim bi görümcem var, çok da severim . Enişte dediğim onun eşi oluyor . Benim kendisi ile hiç bir samimiyetim yok hatta yurt dışında yaşadıkları için gördüğüm bile sayılıdır . Ama eniştem ve görümcem akraba ilişkilerine çok önem verirler .
Konumuza gelecek olursam, bu enişte bana çok fazla mesaj atıyor , ve ben 5 mesajdan birine cevap veriyorum em fazla , ama cevap verdiğimde muhabbeti devam ettirdiği için , cevap vermek de içimden gelmiyor .
Ben yabancı bir erkekle hususi ilişkiden çok rahatsız olurum . Mesela aile grubumuzda bana mesaj atsa bişey sorsa vs rahatlıkla cevap veririm ama hususi olanı bana itici geliyor.
Mesaj içeriklerine de girecek olursam, mesela en son az önce oğluma adını söyleyerek “x paşama inşallah iyidir, iyi geceler” yazmış . Daha önceki mesaj bi kitap resmi göndermiş bu kitap elinde varsa bana ulaştırabilir misin demiş. Bi önceki mesajda saksıda bi yaprağın üzerine oğlumun adını yazmış göndermiş . Ve ben bunların hiç birine cevap vermedim. 1-2 güne bir böyle saçma bi konuda mesaj atıyor benden cevap almadığı halde .
Şimdi ben bu adama ne yapmalıyım ? Ciddiyetini koruyarak cevap yaz derseniz dediğim gibi mesela bi mesajda benden birinin numarasını istemişti onu göndermiştim , sonra hemen çocuklarımı soruyor başka bişey soruyor muhabbeti hep devam ettirmek istiyor .
Bu meseleyi diğer görümcem ile konuştum , onunla da aram çok iyidir. O dedi ki bizimle abi kardeş gibi olmak istiyor . Ama ben öyle abi kardeş olmak falan istemiyorum ki zaten bunun kan bağı olmadan mümkün olmadığını savunuyorum.

Merhaba kknın değerli üyeleri,
Şimdi benim bi görümcem var, çok da severim . Enişte dediğim onun eşi oluyor . Benim kendisi ile hiç bir samimiyetim yok hatta yurt dışında yaşadıkları için gördüğüm bile sayılıdır . Ama eniştem ve görümcem akraba ilişkilerine çok önem verirler .
Konumuza gelecek olursam, bu enişte bana çok fazla mesaj atıyor , ve ben 5 mesajdan birine cevap veriyorum em fazla , ama cevap verdiğimde muhabbeti devam ettirdiği için , cevap vermek de içimden gelmiyor .
Ben yabancı bir erkekle hususi ilişkiden çok rahatsız olurum . Mesela aile grubumuzda bana mesaj atsa bişey sorsa vs rahatlıkla cevap veririm ama hususi olanı bana itici geliyor.
Mesaj içeriklerine de girecek olursam, mesela en son az önce oğluma adını söyleyerek “x paşama inşallah iyidir, iyi geceler” yazmış . Daha önceki mesaj bi kitap resmi göndermiş bu kitap elinde varsa bana ulaştırabilir misin demiş. Bi önceki mesajda saksıda bi yaprağın üzerine oğlumun adını yazmış göndermiş . Ve ben bunların hiç birine cevap vermedim. 1-2 güne bir böyle saçma bi konuda mesaj atıyor benden cevap almadığı halde .
Şimdi ben bu adama ne yapmalıyım ? Ciddiyetini koruyarak cevap yaz derseniz dediğim gibi mesela bi mesajda benden birinin numarasını istemişti onu göndermiştim , sonra hemen çocuklarımı soruyor başka bişey soruyor muhabbeti hep devam ettirmek istiyor .
Bu meseleyi diğer görümcem ile konuştum , onunla da aram çok iyidir. O dedi ki bizimle abi kardeş gibi olmak istiyor . Ama ben öyle abi kardeş olmak falan istemiyorum ki zaten bunun kan bağı olmadan mümkün olmadığını savunuyorum.
Her şeyi anladım bunu anlamadım.
Bi önceki mesajda saksıda bi yaprağın üzerine oğlumun adını yazmış göndermiş .
Cevap vermemekle çok doğru bi karar vermişsin.

Siz zaten mesafeyi olması gerektiği şekilde koymuşsunuz. bişey deseniz “sen yanlış anladın” da olabilir.. bence bişey sorunca direk enişte’yle başlayan cümleler yazın yada eşinizle ilgili alakalı bişey söyleyin zamanla azalacaktır..

Sizinki mesaj atıyor ama benim görümcemin eşi beni arar. Bi şeye ihtiyacın var mı yenge der. Allah razı olsun ama abi gibidir, çok iyidir. Aradığından eşimin de görümcemin de haberi oluyor.
Herkes bir değil tabiki ama sonuçta yabancı değil, akraba.
Bu arada bizimkiler de uzak şehirde yaşıyorlar.
Ha çok rahatsızsanız engelleyin.

Herkese mi yaziyor yoksa sadece size mi..Esinizin yorumu ne..Cok gereksiz mesajlar yahu mantığı bile yok konusmak icin konusuyor belli ki ama neden.

Bence bu noktada eniştenizin kişiliği de devreye giriyor. Sizce nasıl biri? Kuruntu yapıyor olabilir misiniz? Ya da yanlış anlaşılma potansiyeli mevcut mu? Eğer yanlış anlamanızı mantıklı hale getirecek sebepler varsa hiç cevap vermeyin. Kuruntu yaptığınızı düşünüyorsanız gereksiz bir soğukluk açmayın derim. Umarım ikilemden çıkıp iç huzura kavuşursunuz.

Eşinizin kardeşinin eşi,eşinizle de aynı yoğunlukta msj atıyorsa oğlunuzu çok seviyor derim.Ama hiç bir mesajına cevap yazmam acil sağlık durumu harici.Onuda eşime gösteririm ona arattırırım.

abi kardeş olmak istiyor olabilir de sen istemiyorsun böyle samimi olmayı ,bunu da belli etmişsin yazdığı her mesaja cevap vermeyerek,biraz düşüncesiz birisi galiba ,ortada yanlış bir şeyler olmasa da bir taraf samimi olmak istiyor diye öteki taraf mesafeden yana olmasına rağmen illa karşılık mı vermesi gerek ,insanların akrabalık ilişkilerinde mesafeli olmayı istemeye hakları yok mu?niye saygı duyulmaz ki ,kimi samimi olmayı sever kimi mesafeli olmayı. yazdığı hiç bir mesaja cevap vermemeye devam edin pes eder elbet.

Bana iyi niyetli göründü.Eşinin de haberi vardir belki oturup birlikte yaziyorlardir.Hoşunuza gitmiyorsa cevap yazmazsiniz ya da cok resmi yazarsiniz ama kalp kırmayın.

Back
X