- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Meyveylede yapabilirsin. Illaki kuruyemis koymak zorunda degilsin.Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Bimden hazır güllaç almıştım onu yapcam şimdi can sıkıntısından :) Evde biraz normal fıstık var sizce iyi olur mu? Antep fıstığı fındık yok malesef. Hicbirsey atmasam çok mu kötü olur ?
Sağolun valla :) daha önce yapmadım hiç bilmiyorum. Hangi meyveler olur ki ?Meyveylede yapabilirsin. Illaki kuruyemis koymak zorunda degilsin.
Evde ne carsa dene. Muz koyma yalniz o pek yakismiyor. Cilek seftali elma hatta kira bile olur.Sağolun valla :) daha önce yapmadım hiç bilmiyorum. Hangi meyveler olur ki ?
Deniycem :) çok saolunEvde ne carsa dene. Muz koyma yalniz o pek yakismiyor. Cilek seftali elma hatta kira bile olur.
Insallah guzel olur. Simdiden afiyet olsunDeniycem :) çok saolun
Sey peki arasına birsey koymam mi lazım mesela bu sarı üzümü üzerine serpsem mi yoksa içine mi koycam ?kuru kayısı kuru üzüm..
Çok teşekkür ederim :)))Insallah guzel olur. Simdiden afiyet olsun
ben üstüne diye düşünmüştüm. yine de sen bilirsin.Sey peki arasına birsey koymam mi lazım mesela bu sarı üzümü üzerine serpsem mi yoksa içine mi koycam ?
aynen güllacı ben de sevemedim hiçBu tatliyi sevemedim bir turlu. Bir kere yedim yumusacikti, midemi bulandirdi. Normali boyle midir?
Ay canım ya çok tatlı ama dimi :) benimde yok canım bi anda yapayım dedimprofil resmine geldim ben sharuk'u görüncebir fikrim yok hiç yapmadm
Üstüne atayım o zaman. Bende bilmiyorum zaten suan her fikre açığım :)ben üstüne diye düşünmüştüm. yine de sen bilirsin.
ah ah tatlı ne kelime öleyim gamzelerine gömsünler beni sharuk'unAy canım ya çok tatlı ama dimi :) benimde yok canım bi anda yapayım dedim
Ben bi kere yemistim tam hatırlamıyorum ama dondurma mi vardı yanında yada dondurma mi katılmış ne çok beğenmiştim :)Bu tatliyi sevemedim bir turlu. Bir kere yedim yumusacikti, midemi bulandirdi. Normali boyle midir?
Bende çok seviyorum valla ay aşka geldim :)ah ah tatlı ne kelime öleyim gamzelerine gömsünler beni sharuk'un
Oyle yapcam sanırım içine bişey koymucam. Üzerine biraz fıstık ve üzüm düşünüyorum inşallah iyi olurBen Güllaç i içine fındık fıstık koymadan yapıyorum
Süs amaçlı üstüne servis esnasında çilek koyuyorum belki biraz da fındık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?