• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi elti bi gorumce arada bir de kv :)

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
kizlar daha once konusunu acmistim dogum sonrasi depresyonuna girmistim.
mutsuzdum korkuyordum ve yalnizdim. gorumcem ve eltim tel. edip halimi hatirimi sorduklarinda (bebegim kolik ve surekli agliyor.bense insan ustu bir cabayla kizimi rahat ettirmeye cabaliyorum 8 saat kucakta tasima;legene yastik koyup evin icinde gezme vs gibi)
hep sikayet ediyordum.ama tum yasadiklarim gercekti.
ne ise eltim bana amma da mizmizlandin demisti.
dun kv nin annesinin mevlutu vardi ve bebegim sabahtan aksama kadar durmadi hic.
kolik vaktide gelince millet ne yapcagini sasirdi kimi balkona kacti kimi carsafta salladi.
dogru duzgun mevlut olmadi dua bile okunamadi :))))
herkes bitap dusmustu eltim offff offff ne zormus bu cocuk bi dk bile durmuyor dedi bende cok stresliydim itiraf edeyim icime oturmustu benim bu kadar cabama yorgunluguma stresime MİZMİZLANMAK dedigi icin. kizginlik ve stemle yaaa nasil mis dedim uc kez israrla ve sinirli eltime.
sonrada sen bana amma mizmizlandin demistin simdi anliyormusun dedim!
amannnn bu bi sinirlendi bi sinirlendi kotu bisey mi dedim ben yok hickimseye bisey demeye gelmiyor yok hic agzimi acmayaliyim vs.
en sonunda terbiyesiz dedi bana.
simdi bana tirip atiyor.
bende konusmuyorum onunla
ama kavga ciksin da istemiyorum
ne yapmaliyim laf filan cakarsa alttan mi alayim?
ben laf cakamiyorum dediklerimde insanlari ilk once sok ediyor sonra sinirlendiriyor oldukca.
misal eltime ahh ahh millet bilmez iste bos bos konusur vs diye laf cakacagima direk sen boyle demistin bak sende katlanamiyorsun dedim diye kotu oldum.
millet ortaya bi laf atiyor gitmesi gerek kisiye kutttt diye giriyor
ben laf cakma tesebusunde bulununca fiiiyyyyy deyip yere dusuyor kimse caktigim lafi anlamiyor.
ben durustlukten yanayim acik acik soyluyorum sonra kavga cikiyor yaaa.

kolik ne bilmiyorum bi rahatsızlık ise geçmiş olsun.
ama sürekli devam eden bir şey anladığım kadarıyla.
o zaman neden mevlütten ayrılmadınız bebeğiniz rahatsızlanınca?
ben orada misafir olsam ya da kayınvalideniz yerinde olsam rahatsız olurdum açıkçası.
yanlış anlamayın sizi üzmek için söylemiyorum.
ama orada devam eden (hatta edemeyen) bir mevlüt var ve bebeğiniz rahatsız, ağlamasına rağmen siz ısrarla oradasınız.

kolik belli saatlerde baslayan gaz sancisi aglama nobeti.gelin olarak mevlute gitmem kadar dogal bisey yok..
kv uzakta yasiyor baska bir sehirde

kadin gun saydi torunum gelecek diye ölüyor torunu icin. eve gitme sansim yok bebek agliyor ne yapiyim kendimi bi yere mi hapsedeyim? hep beraber cozum bulmaya cabaladilar benide cok iyi anladilar mutlu oldum acikcasi
kolik ne bilmiyorum bi rahatsızlık ise geçmiş olsun.
ama sürekli devam eden bir şey anladığım kadarıyla.
o zaman neden mevlütten ayrılmadınız bebeğiniz rahatsızlanınca?
ben orada misafir olsam ya da kayınvalideniz yerinde olsam rahatsız olurdum açıkçası.
yanlış anlamayın sizi üzmek için söylemiyorum.
ama orada devam eden (hatta edemeyen) bir mevlüt var ve bebeğiniz rahatsız, ağlamasına rağmen siz ısrarla oradasınız.

başlıkta 3 kahraman var..

dıger ıkısı sonraki bölüm herhalde..

(sadece eşini kendını ve bebegını düşün,kafa yorma o ne dedi,bu ne yaptı dıye)

3 yigit cikti meydane hepsi birbirinden merdane :)))valla takmak degilde bir gercek var ortada bu durum bu tirip devam ederse ne yapmaliyim cakacak laf onerisi olanlarida degerlendirebilirimdegerlendirebilirim.
başlıkta 3 kahraman var..

dıger ıkısı sonraki bölüm herhalde..

(sadece eşini kendını ve bebegını düşün,kafa yorma o ne dedi,bu ne yaptı dıye)

cok heyecan verici bir kinu degil biliyorum ama lutfen banada yorum yapin..illa eltimin sacina dolanip olaya renk mi katayim? :)))

Cok mizmizlanmissin. Saka saka. :KK48:

Bebegin kac aylik bilmiyorum ama bebek buyutmek cok kolay is degil. Yeri gelir stres olursun, yeri gelir alinilmayacak seye alinirsin.

Gorumcen ve KV'n yardim ediyorsa onlardan yardim iste ya da onlarda derdini anlat ama yardim etmiyorlarsa da kendi annenden destek al.

Birilerine laf sokucam derdine girersen kendi hayatinin amacindan saparsin. Su an onceligin kendin ve bebegin olsun.

millet ortaya bi laf atiyor gitmesi gerek kisiye kutttt diye giriyor
ben laf cakma tesebusunde bulununca fiiiyyyyy deyip yere dusuyor kimse caktigim lafi anlamiyor.
ben durustlukten yanayim acik acik soyluyorum sonra kavga cikiyor yaaa.

Bayıldım bu tespitine...
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

Teşhisi koymuşsun işte...
Ben de mağdurum bu konuda...
Yorumlarla şifa bulacağız İnşallah. :KK15:

Ortaya laf soyleyeceksiniz, ozne belirtmeden iste kimse anlamiyor ki derdimden herkes mizmizlaniyor diyor ama ah ettim onlarin hepsine diyeceksiniz laf yerine gider bide laf sokarken gulumsyerek soyleyin kimse bisi diyemez o zaman

Trip atıyorsa atsın çok mu önemli yani ,kendisi senin halini bilmeden kalbini kırmış senin ona söylediğin sözde bir şey yok ki.

cok heyecan verici bir kinu degil biliyorum ama lutfen banada yorum yapin..illa eltimin sacina dolanip olaya renk mi katayim? :)))
Ay sen coj yasa emi :) neyi nasıl demek istiyoaan de bacim bosver bu mesajdan sonra ciddi birsey diyemicem :)

Bence büyütmeye gerek yok, çocuğun huzursuzluğu herkesi etkilemiş, öyle laf çakmaya falan da gerek yok zaten kolikli bebekle uğraşmak zor hiç takma kafana, eltin düzelir bir müddet sonra...

Kolikli bebekle uğraşmayı yaşamayan bilmez maalesef. Yanlarında olduğun için biraz anlamışlardır halini...

Neden herkesin soyledigine bukadar takiliyosunki , Eltin sana laf soyledigi an lafi yapistir direk suratina olur biter...

Altan almanada gerek yok. Havalara girmesin sonra....

Çok komiksin.. Çok yaşa emi:)
Ne diyeyim.. Ben de öyle laf falan sokamam.. Ama direk söylerim. Genelde en sakin olduğun zamanı bekle ve kişiliğine uygun şekilde sakince konuşş.. Ben böyle yapıyorum.

Cok mizmizlanmissin. Saka saka. :KK48:

Bebegin kac aylik bilmiyorum ama bebek buyutmek cok kolay is degil. Yeri gelir stres olursun, yeri gelir alinilmayacak seye alinirsin.

Gorumcen ve KV'n yardim ediyorsa onlardan yardim iste ya da onlarda derdini anlat ama yardim etmiyorlarsa da kendi annenden destek al.

Birilerine laf sokucam derdine girersen kendi hayatinin amacindan saparsin. Su an onceligin kendin ve bebegin olsun.

kimseden bisey istemiyorum ki.
halimi hatirimi soruyorlar durumumu anlatiyorum ..
demek ki hos seyler duymak istiyorlar ki vicdanlari rahatsiz olmasin sezeryanli halimle 2. gun yalniz biraktiklari icin beni.
ustelik biz yardimcin oluruz aaaa biz neciyiz burda deyip bana yalan soyledikleri icin.
hicde umrumda degil cok sukur canimi disime takip bakiyorum bebisime Allaha sukur.

Bayıldım bu tespitine...
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif

Teşhisi koymuşsun işte...
Ben de mağdurum bu konuda...
Yorumlarla şifa bulacağız İnşallah. :KK15:

umarim :))))

Gorumce ve kayinvalide peki?

onlar baska bir bolumde ele alacagim :))

Ortaya laf soyleyeceksiniz, ozne belirtmeden iste kimse anlamiyor ki derdimden herkes mizmizlaniyor diyor ama ah ettim onlarin hepsine diyeceksiniz laf yerine gider bide laf sokarken gulumsyerek soyleyin kimse bisi diyemez o zaman

iste bu!!! aynen dediginiz gibi ozne yok amaaa o yuklem nasil mubarek bi yuklemse direk muhattabina yukleniyor...

Trip atıyorsa atsın çok mu önemli yani ,kendisi senin halini bilmeden kalbini kırmış senin ona söylediğin sözde bir şey yok ki.

iste psikolojisi mi bozuk nedir....
zaten normal bir insan evladi bulmaz ki beni.

Ay sen coj yasa emi :) neyi nasıl demek istiyoaan de bacim bosver bu mesajdan sonra ciddi birsey diyemicem :)

valla hala tirp atiyor.o gayet ciddi :)

Bence büyütmeye gerek yok, çocuğun huzursuzluğu herkesi etkilemiş, öyle laf çakmaya falan da gerek yok zaten kolikli bebekle uğraşmak zor hiç takma kafana, eltin düzelir bir müddet sonra...

Kolikli bebekle uğraşmayı yaşamayan bilmez maalesef. Yanlarında olduğun için biraz anlamışlardır halini...

duzelirmi bilmiyorum.yeni yeni taniyorum uzakta yasadigim icin pek icli disli degiliz.
yalniz cektigim sikintilari kucumselemeleri beni hayli sinirlendiriyor.

Neden herkesin soyledigine bukadar takiliyosunki , Eltin sana laf soyledigi an lafi yapistir direk suratina olur biter..

Altan almanada gerek yok Havalara girmesin sonra....

Kolik dediğiniz kolit sanırım. Ben de yaşıyorum bu hastalığı ve bebeğiniz için kimbilir ne kadar zordur el kadar yavrucak. Ama siz önemsemeyin eltiymiş kvmiş oymuş buymuş takmayın derdinize dert katmayın (bence) :)

gayet iyi anladilar bende biraz rahatladim.
kp.iyidir severim.
bebegimi sevmek istedi benim kizcemde guluverdi dedesine kp cesaretlendi tabi birazdaha sevmek istedi derken ciyyyyyaaaakkk diye bi bagirdi kp arkasina bakmadan bi kaciyo ki :) solugu balkonda aldi vala :)

Neden herkesin soyledigine bukadar takiliyosunki , Eltin sana laf soyledigi an lafi yapistir direk suratina olur biter...

Altan almanada gerek yok. Havalara girmesin sonra....

hala havalarda.
umarim parasutu vardir.

Çok komiksin.. Çok yaşa emi:)
Ne diyeyim.. Ben de öyle laf falan sokamam.. Ama direk söylerim. Genelde en sakin olduğun zamanı bekle ve kişiliğine uygun şekilde sakince konuşş.. Ben böyle yapıyorum.

laf caktirmak uzun vadede ise yaramiyor zaten kisa sureli bir cozum.
hic caktigim lafida kimse ustune almiyor ya.

Kolik dediğiniz kolit sanırım. Ben de yaşıyorum bu hastalığı ve bebeğiniz için kimbilir ne kadar zordur el kadar yavrucak. Ama siz önemsemeyin eltiymiş kvmiş oymuş buymuş takmayın derdinize dert katmayın (bence) :)

yo hayir kolik.

bebeklerde gaz sancisi.
kolit diye bisey duymadim

direkt konunun muhatabina ozne kullanarak da soylebilirsiniz fakat sizin hataniz yardimci olmaya calisan insanlara gecmisten kalma bir ofkeyle yanit vermeniz.

bak gordun mu 1saati zor gecirdik, ben evde hergun boyleyim diyebili, mimizlandignizi soylemesine alindignizi soyleyebilirdiniz sakince.
ancak siz insanlara ozur dilemeye firsat verecek bir diyaloga girmeden kavgaya tutusmussunuz.
e halden anlamak yerine mizmiz diyen kisinin simdi de size trip atmasi sucunu bastirmak icin sizin bu olaydaki tavrinizikullanmasi dogal

Back
X