- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
kizlar daha once konusunu acmistim dogum sonrasi depresyonuna girmistim.
mutsuzdum korkuyordum ve yalnizdim. gorumcem ve eltim tel. edip halimi hatirimi sorduklarinda (bebegim kolik ve surekli agliyor.bense insan ustu bir cabayla kizimi rahat ettirmeye cabaliyorum 8 saat kucakta tasima;legene yastik koyup evin icinde gezme vs gibi)
hep sikayet ediyordum.ama tum yasadiklarim gercekti.
ne ise eltim bana amma da mizmizlandin demisti.
dun kv nin annesinin mevlutu vardi ve bebegim sabahtan aksama kadar durmadi hic.
kolik vaktide gelince millet ne yapcagini sasirdi kimi balkona kacti kimi carsafta salladi.
dogru duzgun mevlut olmadi dua bile okunamadi :))))
herkes bitap dusmustu eltim offff offff ne zormus bu cocuk bi dk bile durmuyor dedi bende cok stresliydim itiraf edeyim icime oturmustu benim bu kadar cabama yorgunluguma stresime MİZMİZLANMAK dedigi icin. kizginlik ve stemle yaaa nasil mis dedim uc kez israrla ve sinirli eltime.
sonrada sen bana amma mizmizlandin demistin simdi anliyormusun dedim!
amannnn bu bi sinirlendi bi sinirlendi kotu bisey mi dedim ben yok hickimseye bisey demeye gelmiyor yok hic agzimi acmayaliyim vs.
en sonunda terbiyesiz dedi bana.
simdi bana tirip atiyor.
bende konusmuyorum onunla
ama kavga ciksin da istemiyorum
ne yapmaliyim laf filan cakarsa alttan mi alayim?
ben laf cakamiyorum dediklerimde insanlari ilk once sok ediyor sonra sinirlendiriyor oldukca.
misal eltime ahh ahh millet bilmez iste bos bos konusur vs diye laf cakacagima direk sen boyle demistin bak sende katlanamiyorsun dedim diye kotu oldum.
millet ortaya bi laf atiyor gitmesi gerek kisiye kutttt diye giriyor
ben laf cakma tesebusunde bulununca fiiiyyyyy deyip yere dusuyor kimse caktigim lafi anlamiyor.
ben durustlukten yanayim acik acik soyluyorum sonra kavga cikiyor yaaa.
mutsuzdum korkuyordum ve yalnizdim. gorumcem ve eltim tel. edip halimi hatirimi sorduklarinda (bebegim kolik ve surekli agliyor.bense insan ustu bir cabayla kizimi rahat ettirmeye cabaliyorum 8 saat kucakta tasima;legene yastik koyup evin icinde gezme vs gibi)
hep sikayet ediyordum.ama tum yasadiklarim gercekti.
ne ise eltim bana amma da mizmizlandin demisti.
dun kv nin annesinin mevlutu vardi ve bebegim sabahtan aksama kadar durmadi hic.
kolik vaktide gelince millet ne yapcagini sasirdi kimi balkona kacti kimi carsafta salladi.
dogru duzgun mevlut olmadi dua bile okunamadi :))))
herkes bitap dusmustu eltim offff offff ne zormus bu cocuk bi dk bile durmuyor dedi bende cok stresliydim itiraf edeyim icime oturmustu benim bu kadar cabama yorgunluguma stresime MİZMİZLANMAK dedigi icin. kizginlik ve stemle yaaa nasil mis dedim uc kez israrla ve sinirli eltime.
sonrada sen bana amma mizmizlandin demistin simdi anliyormusun dedim!
amannnn bu bi sinirlendi bi sinirlendi kotu bisey mi dedim ben yok hickimseye bisey demeye gelmiyor yok hic agzimi acmayaliyim vs.
en sonunda terbiyesiz dedi bana.
simdi bana tirip atiyor.
bende konusmuyorum onunla
ama kavga ciksin da istemiyorum
ne yapmaliyim laf filan cakarsa alttan mi alayim?
ben laf cakamiyorum dediklerimde insanlari ilk once sok ediyor sonra sinirlendiriyor oldukca.
misal eltime ahh ahh millet bilmez iste bos bos konusur vs diye laf cakacagima direk sen boyle demistin bak sende katlanamiyorsun dedim diye kotu oldum.
millet ortaya bi laf atiyor gitmesi gerek kisiye kutttt diye giriyor
ben laf cakma tesebusunde bulununca fiiiyyyyy deyip yere dusuyor kimse caktigim lafi anlamiyor.
ben durustlukten yanayim acik acik soyluyorum sonra kavga cikiyor yaaa.